Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Google adwords-search Exam - Cheat-Test.com

Free adwords-search Sample Questions:

Q: 1
You are managing an AdWords campaign for your organization. You have two assistants who work with you to manage several ads through the Google AdWords Editor. You'd like to leave comments to items in the AdWords Editor to help communicate changes, inform your assistants, and allow them to respond to your queries. What's the correct path to leave a comment on an item in Google AdWords Editor?
A. You can't leave comments directly on items in Google AdWords Editor. You can attach items, such as .txt or .doc items to leave notes.
B. You can add comments to items in Google AdWords Editor. Select the item in Google AdWords Editor and click Add Comment at the bottom of the tab.
C. You can't leave comments directly on items in Google AdWords Editor. You can use a Notepad document (or any document in .txt format) and attach it to items.
D. You can add comments to items in Google AdWords Editor. Select the item in Google AdWords Editor and click Insert Comment from the Extras column.
Answer: B

Q: 2
You are a Google AdWords professional explaining how your client should create a budget for their Google AdWords campaign. The client is confused how Google AdWords determines the lowest possible value for the highest position of the ad. You explain that Google AdWords uses a combination of the Quality Score and the CPC bid. The customer still isn't satisfied and wants a more in-depth explanation. Which of the following is the best description how Google AdWords determines ad ranks in search pages?
A. Google AdWords will divide the Ad Rank of the ad showing above you by your Quality Score, then round off to the nearest cent.
B. Google AdWords will divide the Ad Rank of the average bid of all ads competing you’re your keywords by your Quality Score, then round off to the nearest cent.
C. Google AdWords will divide the Ad Rank of the ad showing beneath you by your Quality Score, then round off to the nearest cent.
D. Google AdWords considers whoever bids the highest for a keyword and then that person moves to the top of the order.
Answer: C

Q: 3
You are a consultant for a wedding photographer, and you're helping her with her Google AdWords account. The photographer doesn't understand why her ad for the Google Network hasn't started generating traffic yet. You explain that the ad has just been created, and that there are three qualifications for the ad to go live. Which of the following is NOT one of the three qualifications for an ad to go live on the Google Network?
A. The ad must be prepaid for thirty days.
B. The ad must meet the partner requirements.
C. The ad must be opted into the Google Network.
D. The ad must be reviewed and approved.
Answer: A

Q: 4
Jerry has downloaded and installed the Google AdWords editor. He manages many ads for his company, but the web address for his company is changing. He needs a way to quickly and accurately edit the destination URL for his company's Google AdWords ads, without having to edit them each, individually. What's the best way for Jerry to edit the entire destination domain for his company?
A. Because Google needs to approve destination URL changes, Jerry will have to use the online Google AdWords editor, and wait for Google's approval.
B. Jerry can do this through Google AdWords editor and the Campaign Manager.
C. Jerry can do this through the Google AdWords editor through Campaign Manager;by choosing all campaigns and then editing the domain URL for all campaigns.
D. Jerry can do this through the Google AdWords editor, with the Advanced Editing Tools and the Advanced URL Changes option
Answer: D

Q: 5
Henry has been running Google AdWords for the past six months. He has a good clickthrough rate, but he feels that his sales aren't in proportion to the clickthrough rate he's receiving. Henry wants to optimize his site, but he wants to identify where he's losing visitors on the way to conversion. Which Google Analytics report could Henry run, to help identify this trend and show optimization opportunities?
A. Top exit pages report
B. Site overlay report
C. Top landing pages report
D. Funnel visualization report
Answer: D

Q: 6
John has a fireworks company in Tennessee and he's created a video showing his incredible fireworks. He'd like to use the video as part of the Google AdWords' video advertisement program.
What must John do to display his video in the Google AdWords' video program?
A. Nothing. Fireworks and pyrotechnic devices are not allowed.
B. Keep his video to 15 seconds or less.
C. Use geo-targeting to marketing his fireworks only in locations where fireworks are legal.
D. Submit his advertisement to the adult content category for Google AdWords approval.
Answer: A

Q: 7
Placements are the locations on the Google Content Network where an ad can appear. What targeting features are offered by AdWords to target ads to the placements?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. Automatic placements
B. Manual placements
C. Managed placements
D. Excluded placements
Answer: A,C,D

Q: 8
Fran is evaluating her keywords for her company. She is viewing the ad group for her company, but she'd like to see the Quality Score for the ads and keywords. How can Fran see the Quality Score?
A. The Quality Score is disabled by default. Fran needs to click 'Columns' and then select 'Qual. Score' to enable the Quality Score column.
B. The Quality Score is displayed next to each keyword in the keyword list. Fran needs to navigate to her keywords.
C. Google does not reveal the Quality Score.
D. The Quality Score is only shown through the Reports feature for ads. Fran needs to create a Performance Report for her keywords.
Answer: A

Q: 9
Jerry has downloaded and installed the Google AdWords editor. He manages many ads for his company, but the web address for his company is changing. He needs a way to quickly and accurately edit the destination URL for his company's Google AdWords ads, without having to edit them each, individually. What's the best way for Jerry to edit the entire destination domain for his company?
A. Jerry can do this through Google AdWords editor and the Campaign Manager.
B. Jerry can do this through the Google AdWords editor through Campaign Manager;by choosing all campaigns and then editing the domain URL for all campaigns.
C. Jerry can do this through the Google AdWords editor, with the Advanced Editing Tools and the Advanced URL Changes option.
D. Because Google needs to approve destination URL changes, Jerry will have to use the online Google AdWords editor, and wait for Google's approval.
Answer: C

Q: 10
Bill and Sally are working together on a large Google AdWords campaign, though they are in two separate locations. Sally has exported her proposed changes to Bill in the Google AdWords Editor and Bill has imported the Account Snapshot through his Google AdWords Editor. When Bill examines the proposed changes Sally has made, how will he know which changes are proposed?
A. Proposed changes are in purple.
B. He'll need to compare his version with Sally's version of the campaigns.
C. Proposed changes are in blue.
D. Proposed changes are in red.
Answer: C

Q: 11
What tool must you use to create a rich media ad format?
A. Display Ad Builder
B. Google Tools
C. Google Pack
D. Campaign builder
Answer: A

Q: 12
Ned has created a website that includes a pop-up window for new visitors when they visit his site.
The pop-up window offers 25 percent off a purchase for one day only. Will Google AdWords have a problem with Ned's site?
A. Yes, because Google AdWords prohibits pop-up windows for visitors to websites.
B. No, as long as Ned's site isn't selling anything against Google's content policy.
C. No, because the pop-up window offers a discount to Ned's website visitors.
D. Yes, because the pop-up window offers a coupon that's good for one day only.
Answer: A

Q: 13
Nancy is reviewed her billing summary for her Google AdWords account. There is a line item in the billing summary titled 'Adjustment - Click Quality'. What does this line item mean?
A. Nancy has been credited for clicks on her ad that were deemed invalid clicks.
B. Nancy has been credited for clicks on her ad that took longer than five seconds to resolve.
C. Nancy has been credited for clicks on her, for Google incurred cost overruns for displaying
her ad beyond her given budget.
D. Nancy has been credited for clicks on her ad that didn't take visitors to her domain.
Answer: A

Q: 14
You are a consultant for a wedding photographer, and you're helping her with her Google AdWords account. The photographer doesn't understand why her ad for the Google Network hasn't started generating traffic yet. You explain that the ad has just been created, and that there are three qualifications for the ad to go live. Which of the following is NOT one of the three qualifications for an ad to go live on the Google Network?
A. The ad must meet the partner requirements.
B. The ad must be opted into the Google Network.
C. The ad must be reviewed and approved.
D. The ad must be prepaid for thirty days.
Answer: D

Q: 15
Which of the following statements is true about CPM ads in the Google Content Network?
A. CPM ads always occupy the entire ad space on a web page in the Google Content Network.
B. CPM ads require text only in the Google Content Network.
C. CPM ads are not allowed in the Google Content Network.
D. CPM ads require prepayment to participate in the Google Content Network.
Answer: A

Q: 16
You are a Google AdWords professional explaining how your client should create a budget for their Google AdWords campaign. The client is confused how Google AdWords determines the lowest possible value for the highest position of the ad. You explain that Google AdWords uses a combination of the Quality Score and the CPC bid. The customer still isn't satisfied and wants a more in-depth explanation. Which of the following is the best description how Google AdWords determines ad ranks in search pages?
A. Google AdWords will divide the Ad Rank of the ad showing above you by your Quality Score, then round off to the nearest cent.
B. Google AdWords will divide the Ad Rank of the ad showing beneath you by your Quality Score, then round off to the nearest cent.
C. Google AdWords will divide the Ad Rank of the average bid of all ads competing you’re your keywords by your Quality Score, then round off to the nearest cent.
D. Google AdWords considers whoever bids the highest for a keyword and then that person moves to the top of the order.
Answer: B

Q: 17
You are managing the Google AdWords account for your company. Your manager, John, has asked you to email him a report with several statistics and performance updates about the Google AdWords account. What's the best approach for completing this assignment?
A. Create a report through Google Analytics' Report Center and have it emailed to you and John on a regular basis.
B. Create a report through Google AdWords' Notification Center, download the report, and then email it to John.
C. Create a report through Google AdWords' Report Center, download the report, and then email it to John.
D. Create a report through Google AdWords' Report Center and have it emailed to you and John on a regular basis.
Answer: D

Q: 18
You are working with your client to optimize their Google AdWords ad. Which targeting tool can you use, to predict the average cost-per-click for your keywords?
A. Traffic Estimator
B. Search Terms Report
C. Placement tool
D. Keyword tool
Answer: A

Q: 19
All Google AdWords are reviewed for the content and compliance with Google policy. If an advertiser creates an advertisement that is deemed to be adult in nature, which one of the following statements would not apply to the advertiser?
A. Google does not accept adult ads.
B. Adult ads won't appear for search queries that aren't considered adult in nature, even if the query is used as a keyword in the campaign.
C. Non-family and adult ads won't appear on some sites and products in the Google Network that choose to accept only family safe ads.
D. Adult ads won't appear for search queries that aren't considered adult in nature, even if the query is used as a keyword in the campaign.
Answer: A

Q: 20
Sam has created a Google AdWords advertisement for his consignment clothing store in San Francisco. Sam wants to make certain that his ad catches people's attention. Which of the following examples would be permissible for Google AdWords policies?
A. New 2U Clothes
B. Newly Used Clothes!
C. Best Clothes!
D. G-o-o-d-c-l-o-t-h-e-s
Answer: B

Q: 21
You have created a report for you and your client, regarding several performance factors. You receive an email asking you to download your report from the Report Center. Your report, as it turns out, is too big for Google to email. What is the maximum size of reports in an email sent through Google?
A. 66MB
B. 50MB
C. 25MB
D. 2MB
Answer: D

Q: 22
AdWords Editor is account management software. Which of the following are the benefits of using AdWords Editor?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. You can perform advanced searches and edits.
B. You can work offline on your Mac or PC.
C. You can store and navigate one or more accounts.
D. You cpload changes to AdWords at any time.
Answer: A,B,C,D

Q: 23
You have decided to put several of your Google AdWords accounts into a Manager Defined Spend.
With this approach, how will you be required by Google to pay for the billing?
A. Credit card
B. Bank transfer
C. Check or Wire Transfer
D. Each account in the MCC will need to have a credit associated with it, to pay for their CPC or CPM charges.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved