Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Google adwords-display Exam - Cheat-Test.com

Free adwords-display Sample Questions:

Q: 1
Henry has created a video that he'd like to include in the Google Content Network. His video is a demonstration of a product that he sells on his website. With this type of content, what type of video advertising is Henry interested in using in the Google Content Network?
A: Video placement ad
B: Click-to-play video ad
C: Overlay video ad
D: In-stream video ad
Answer: B

Q: 2
In the Google Content Network, there are three bidding strategies that a Google AdWords advertiser may use. Which one of the following is NOT one of the three bidding strategies in the Google Content Network?
A: Cost-per-acquisition bidding
B: Cost-per-thousand bidding
C: Cost-per-click bidding
D: Cost-per-month bidding
Answer: D

Q: 3
Google makes many recommendations for Google AdWords users for direct response campaigns. One of the recommendations Google makes is to implement cost-per-click bidding so that you only pay when people click your ad. What other reason is valid for using the cost-per-click bidding?
A: If you want to include video overlays ads, you must use cost-per-click bidding.
B: If you want to be included in Google Content Network, you must use cost-per-click bidding.
C: If you want to use the Conversion Optimizer tool, you must use cost-per-click bidding.
D: If you are creating a display ad, you must use cost-per-click bidding.
Answer: C

Q: 4
Jan has a Website selling shoes and socks online. She would like to use Google AdWords' cost-peracquisition approach for her ads. If Jan uses this approach what must she also do?
A: Jan must set her CPC maximum bids to a minimum of 25 cents.
B: Jan must also use Google Checkout.
C: Jan must be a preferred Google vendor.
D: Jan must use the Conversion Optimizer
Answer: D

Q: 5
You are managing a Google AdWords campaign for a company. You launch a new display campaign. In the first week of the campaign launch, you noticed a large number of clicks but no conversions. Which of the following actions can you perform to resolve the issue?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A: Evaluate performance of campaign regularly.
B: Verify that your conversion code is set up correctly.
C: Increase bidding for successful sites.
D: Check the ad creative and the landing page to make sure they are well matched.
Answer: B, D

Q: 6
Amy is managing a Google AdWords campaign for her company. Her manager has asked Amy to create a performance report for the overall campaign performance. What steps will Amy take to generate this performance report?
A: Amy will click Campaigns, then Reports, then Create New Report for All Campaigns, and then she'll select the Campaign Performance option.
B: Amy will click Campaigns, then Reports, then Create New Report, and then she'll select the Campaign Performance option.
C: Amy will click Opportunities, then Keywords, then Create New Report, and then she'll select the Campaign Performance option.
D: Amy will click Reporting, then Reports, then Create New Report, and then she'll select the Campaign Performance option.
Answer: D

Q: 7
Google has some very specific recommendations for planning a display campaign. According to Google, what is the top recommendation for planning an effective display campaign?
A: Find your target audience.
B: Create your custom display ad.
C: Set your bids and budget.
D: Identify your goals.
Answer: D

Q: 8
Allen is managing ads for his company and he'd like to include the ads in the Google Content Network. Where does Allen configure automatic placements of ads in the Google Content Network for his campaigns?
A: Allen will select "Relevant pages across the entire network" in the "Network Settings" section on his "Networks" tab.
B: Allen will select "Relevant pages across the entire network" in the "Network Settings" section on his "Settings" tab.
C: Allen will select "Relevant pages across the entire network" in the "Network Settings" section on his "Opportunities" tab.
D: Allen will select "Relevant pages across the entire network" in the "Ad Settings" section on his "Settings" tab.
Answer: B

Q: 9
Bob is reviewing his Google AdWords for the Google Content Network, which has been running for the past sixty days. Bob is interested in the view-through conversion tracking. What is viewthrough conversion tracking?
A: It's the number of conversions that have happened from a video ad.
B: It's the number of conversions that have happened after a user saw, but didn't click, Bob's ad.
C: It's the cost of conversions that have happened after a user saw Bob's ad online.
D: It's the conversion rate for ads in the Google Content Network
Answer: B

Q: 10
Andy is a consultant to a business that wants to advertise in the Google Content Network. He recommends that the business owner use the contextual targeting for his ads. What is the contextual targeting?
A: The contextual targeting allows the business owner to select keywords related to the products for sale so his ads will show on related Websites.
B: The contextual targeting allows the business owner to target specific demographics.
C: The contextual targeting allows the business owner to insert ads into a series of related We bsites.
D: The contextual targeting allows the business owner to target specific languages.
Answer: A

Q: 11
Fred is a Google AdWords consultant for his client. He is explaining to his client that there are actually three ways to add managed placements to an ad group. Which one of the following is NOT one of the three methods Fred can use to add managed placements to an ad group?
A: Manually adding
B: Using the Placement tool
C: Copying from the automatic placement table
D: Browsing the Web for placements with the Google AdWords toolbar
Answer: D

Q: 12
Mary Jane wants to use the view-through conversion tracking feature in Google AdWords.
How long must Mary Jane's ad run before she can use this feature accurately?
A: 7 days
B: 30 days
C: 24 hours
D: 60 days
Answer: B

Q: 13
Jeffrey has an online store that caters to collectors of antique pins based on comic book characters. His audience is small, but dedicated. If you were advising Jeffrey about his online advertising sales, which of the following would be the best strategy considering Jeffrey's audience?
A: Use Google AdWords for search marketing.
B: Use Google AdWords with hundreds of comic-book based keywords.
C: Use the Google Content Network with automatic placements based on hundreds of comic-book based keywords.
D: Use the Google Content Network for niche placements.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved