Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCPVCD510 Exam - Cheat-Test.com

Free VCPVCD510 Sample Questions:

Q: 1
An administrator is auditing IP address use in a specific Organizational Network.
Where will the administrator find this information?
A. The administrator can run a Global IP Allocation report
B. The information can be located in the IP Allocation properties for the specific Organizational Network
C. The information can be located in the System Properties of the Organizational Network
D. The administrator can run an IP Allocation report for the specific Organizational Network
Answer: B

Q: 2
An administrator needs a list of all hosts and statuses across all Provider vDCs in a vCloud Director environment. Where will the administrator find this information?
A. In the Hosts section of the vSphere Resources pane of the System tab
B. In the Host Status report of vCenter Chargeback
C. In the Hosts section of the vSphere Resources pane of the Administration tab
D. In the Host settings section of each organization
Answer: A

Q: 3
An administrator is updating the system SMTP server settings.
Where will the administrator change this setting?
A. The Email Server settings in the Alerts section of the Administration page.
B. The Email section in the System settings section of the Administration page.
C. The Email Server settings in the Servers section of the Administration page.
D. The Email Services configuration file on each vCD Cell.
Answer: B

Q: 4
An administrator needs to store a multi-VM vApp in a vCloud so that others can easily deploy.
Where should the administrator store this item?
A. In the Content Management System.
B. In an organization catalog.
C. On the vCD cell’s local storage.
D. On the primary data store.
Answer: B

Q: 5
Where must an administrator place sysprep files in order for Guest OS Customizations to work on all supported versions of Windows?
A. On the VM during vApp creation.
B. On the vCD management cluster.
C. In a specific location on all vCD Cells.
D. In a specific location on the vCenter Servers.
Answer: C

Q: 6
An administrator attempts to delete the network named Internet but receives an error.
What is a possible reason for the error?
A. The network named Internet is backed by a port group on a vSphere Standard Switch.
B. The vShield Edge appliance on the external network is powered off.
C. The administrator needs to be an Organization Administrator.
D. The network is still in use by an Organization.
Answer: D

Q: 7
A vCloud Service Provider is attempting to monitor a vCloud implementation. The service is unavailable from the Organization network. Firewall rules on the vShield Edge device are set correctly. Why would the service be unavailable?
A. IP Masquerading rules are not set.
B. NAT is not automatically assigned.
C. Static routing is not enabled.
D. DHCP is not scoped properly.
Answer: A

Q: 8
Which core vSphere feature can be used to improve the availability of vShield components?
A. VM Monitoring
B. vCenter Server Heartbeat
C. Fault Tolerance
D. HA Monitoring
Answer: A

Q: 9
Due to diminishing capacity, an ESXi host is added to a cluster that supports a cloud environment.
A vCloud Administrator notices that newly created VMs created through vCD are not utilizing the host resource. What is the reason for this?
A. An inventory synchronization was not performed after the new host was added to the cluster.
B. The host was not manually added to an organizational vDC before it was utilized.
C. The host was not prepared to be part of the vCD environment.
D. DRS was not enabled on the cluster providing resources to the vCD environment.
Answer: C

Q: 10
A virtual machine in the Finance Organization must communicate with a virtual machine in the Sales Organization. The virtual machine in the Finance Organization has been defined with an external IP address. A static route has been created on the Finance Organization Network. For communication to successfully occur between these two virtual machines, how many vShield Edge devices and how many firewall rules would need to be deployed (Choose Two)?
A. 3 vShield Edge devices
B. 2 vShield Edge devices
C. 3 Firewall rules
D. 2 Firewall rules
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved