Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCPN610 Exam - Cheat-Test.com

Free VCPN610 Sample Questions:

Q: 1
Which condition could prevent an ESXi host from receiving VXLAN Tunnel End Point (VTEP) tables?
A. The ESXi host is disconnected from vCenter Server
B. The netcpa agent is not running on the ESXi host
C. The vsfwd agent is not running on the ESXi host
D. The NSX controller on the ESXi host is down
Answer: B

Q: 2
Which port must be available for communication between the NSX Manager and vCenter Server, ESXi hosts, and NSX appliances?
A. 22
B. 80
C. 443
D. 902
Answer: C

Q: 3
Where is the net-vdr command used?
A. ESXi host
B. NSX Controller
C. NSX Edge
D. vSphere Management Assistant (vMA)
Answer: A

Q: 4
Which configuration change on the physical infrastructure is required when deploying NSX?
A. Increase the MTU size on the physical switches
B. Enable multicast when the control plane mode is set to unicast
C. Disable spanning tree protocol
D. Enable IGMP snooping when the control plane mode is set to multicast
Answer: A

Q: 5
Which NSX component can validate that security policies at your organization are being enforced correctly?
A. Activity Monitoring
B. Flow Monitoring
C. ERSPAN
D. Distributed firewalls
Answer: A

Q: 6
Where does an administrator configure logging for the NSX Manager?
A. In the vSphere Web Client
B. In the NSX Manager GUI
C. In the NSX Manager command line interface (CLI)
D. In the vSphere Syslog Collector
Answer: B

Q: 7
How many syslog servers can be configured for an NSX Edge device?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

Q: 8
What is the frequency of the heartbeat between the active and standby NSX Edge instances when configured for HA?
A. Every 1 second.
B. Every 2 seconds.
C. Every 5 seconds.
D. Every 15 seconds.
Answer: A

Q: 9
What is the default delay when the active NSX Edge instance fails before the standby instance takes the active role?
A. 3 seconds.
B. 6 seconds.
C. 15 seconds.
D. 45 seconds.
Answer: C

Q: 10
Which service cannot be included in a Security Policy using Service Composer?
A. Endpoint Services
B. Firewall Rules
C. Virtual Private Network Services
D. Network Introspection Services
Answer: C

Q: 11
What is the maximum number of Distributed Router Logical Interfaces that can be connected to a Logical Switch?
A. 1
B. 2
C. 1200
D. 2000
Answer: A

Q: 12
How many Logical Interfaces can be assigned to a single Distributed Router instance?
A. 1
B. 12
C. 1000
D. 1200
Answer: C

Q: 13
What is a VXLAN LIF?
A. The Distributed Router interface that connects to a Logical Switch.
B. The Distributed Router interface that connects to the distributed portgroup.
C. The Logical Switch interface that connects to the Distributed Router.
D. The distributed portgroup that the Distributed Router connects to.
Answer: A

Q: 14
Which statement is true regarding the configuration of vSphere Standard Switches on ESXi 5.5 hosts?
A. Additional ports must be manually added to a vSwitch when the configured number of ports has been exhausted. The host requires a reboot when this configuration change is made.
B. Additional ports must be manually added to a vSwitch when the configured number of ports has been exhausted. The host does not require a reboot when this configuration change is made.
C. Additional ports are automatically added to a vSwitch when the configured number of ports has been exhausted. The host does not require a reboot when this configuration change is made.
D. Additional ports are automatically added to a vSwitch as needed, and a set number of ports is not configured. The host does not require a reboot when this configuration change is made.
Answer: D

Q: 15
Which two configurations are valid on a vSphere Standard Switch using the vSphere Web Client? (Choose two.)
A. Enable the use of SR-IOV for a physical adapter.
B. Set the MTU frame size on the vSwitch.
C. Configure Route Based on Physical NIC Load on a nic team.
D. Configure Port Mirroring on a portgroup.
Answer: A,B

Q: 16
When compared to the Software Defined Data Center architecture, what are two network limitations of a physical network architecture? (Choose two.)
A. Configuring firewall policies
B. Multi-Tenancy
C. Configuring layer 3 switch networks
D. Traffic hair-pinning
Answer: B,D

Q: 17
Which statement describes proper packet processing of layer 3 traffic in an NSX for vSphere topology?
A. All packets are processed by the distributed router. No packets are processed by the Logical Router Control VM.
B. Only packets requiring routing to another VM on the same host are processed by the distributed router. Other packets are processed by the Logical Router Control VM.
C. Only packets requiring routing to another VM on a different host are processed by the distributed router. Other packets are processed by the Logical Router Control VM.
D. All packets requiring routing are processed by performing a lookup in the Logical Router Control VM and then forwarded.
Answer: A

Q: 18
Which statement is true regarding multicast traffic when implementing NSX?
A. A multicast address range is required when using vCenter Server 5.5
B. A multicast address range is required when using ESXi 5.1 hosts
C. A multicast address range is required when using ESXi 5.0 hosts
D. A multicast address range is required when using vCenter Server 5.1
Answer: B

Q: 19
Choose the two statements correctly describing the way NSX provides integration with Cloud Management Platforms (CMP). (Choose two.)
A. OpenStack provides integration with the Cinder plug-in.
B. OpenStack provides integration with the Neutron plug-in.
C. VMware provides open source API plug-ins for their own CMP products such as vCD and vCAC.
D. VMware provides out of the box integration with their own CMP products such as vCD and vCAC.
Answer: B,D

Q: 20
A company wants to deploy VMware NSX for vSphere and ensure the least amount of bandwidth consumption in the underlying physical architecture. Which replication mode should the logical switches be deployed with?
A. Multicast Replication Mode
B. Unicast Replication Mode
C. Hybrid Replication Mode
D. vSphere Replication Mode
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved