Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCPD510 Exam - Cheat-Test.com

Free VCPD510 Sample Questions:

Q: 1
Which two View user management policies are handled by Active Directory? (Choose two.)
A. Manually disconnecting user sessions
B. Restricting access to specific Connection Servers
C. Restricting permitted hours to log in
D. Setting password expiration dates
Answer: C, D

Q: 2
What is the maximum number of ESXi hosts in a vSphere cluster used by View Composer if using VMFS datastores?
A. 4
B. 8
C. 32
D. 16
Answer: B

Q: 3
An administrator is receiving an error when trying to connect to View Composer from the View Administrator. The environment has been upgraded from 4.0.x.
Why can the connection not be made?
A. The network port is no longer valid.
B. The View Composer service must be restarted.
C. An incorrect certificate was chosen during installation.
D. Security certificates cannot be migrated between versions.
Answer: A

Q: 4
An organization has an automated desktop pool. During logon at the beginning of a shift, most users are complaining that it is taking too long for the desktop to appear. All desktops will eventually log on if given enough time.
Which change will improve the connection times at the beginning of a shift?
A. Number of desktops - minimum
B. Number of spare, powered-on desktops
C. Number of concurrent power operations
D. Number of desktops - maximum
Answer: B

Q: 5
A View administrator creates a new pool for the Call Center using QuickPrep. View Composer creates the replica with linked clones but then immediately deletes them.
What should the administrator verify?
A. The View Composer user has the correct Active Directory permissions.
B. The View administrator assigned to the OU has the correct permissions.
C. The View Composer user has the correct View Connection Server permissions.
D. The View Composer user has the correct vCenter Server permissions.
Answer: A

Q: 6
An administrator plans to deploy ESXi 5.x, but does not want to use CD or DVD media.
What are two alternate ways to provide the ESXi 5.x installation script to the host? (Choose two.)
A. PXE
B. FTP
C. HTTP
D. IPMI
Answer: B, C

Q: 7
What are two valid use cases for vCenter Server Linked Mode? (Choose two.)
A. An administrator wants to migrate running virtual machines between vCenter Server instances.
B. An administrator wants to increase the vRAM entitlement pool.
C. An administrator wants to manage a virtual server environment and a View environment from the same pane of glass.
D. An administrator wants to search all inventory objects across multiple vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) instances from one vSphere Client
Answer: B, C

Q: 8
For security reasons, an administrator removes a user from the Active Directory domain used by all ESXi hosts for authentication. At the time the user is removed they are actively logged into an ESXi 5.x host through the vSphere Client.
What is true regarding this scenario?
A. The user immediately loses connectivity to and permissions on the host.
B. The user retains permissions and connectivity to the host for up to 24 hours.
C. The user retains permissions on the host until the host is rebooted.
D. The user retains permissions on the object until the next time the user logs in to vCenter Server.
Answer: B

Q: 9
On which two vSphere elements can traffic shaping be configured? (Choose two.)
A. On a vSphere Distributed Switch dvPort for inbound and/or outbound traffic
B. On a vSphere Distributed Switch for inbound and/or outbound traffic
C. On a vSphere Standard Switch port group or the entire vSwitch for inbound traffic
D. On a vSphere Standard Switch port group or the entire vSwitch for inbound and outbound traffic
Answer: A, B

Q: 10
Which statement describes the functionality of traffic shaping on a vSphere Standard Switch?
A. vSphere Standard Switches support only egress traffic shaping.
B. vSphere Standard Switches support both ingress and egress traffic shaping.
C. vSphere Standard Switches support best-effort traffic shaping based on quality of service (QoS).
D. vSphere Standard Switches support only ingress traffic shaping.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved