Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCP550 Exam - Cheat-Test.com

Free VCP550 Sample Questions:

Q: 1
An application team is implementing a new solution in the virtualized environment. The application vendor states the application is memory intensive. The application is very unstable when operating without adequate on-demand access to physical memory. The application's virtual machines are assigned to the Mission Critical resource pool.
Which resource pool setting will help ensure the application has adequate access to memory?
A. Memory reservation
B. High memory share value
C. Unlimited memory
D. Expandable reservation
Answer: A

Q: 2
Which condition will cause a HA/DRS cluster to display a yellow health indicator?
A. There are insufficient resources to satisfy the cluster's requirements.
B. A virtual machine has failed and cannot be restarted in the cluster.
C. Virtual machine I/O activity in the cluster has reached or exceeded a critical level.
D. One or more hosts in the cluster has entered maintenance mode.
Answer: A

Q: 3
An administrator needs to know the estimated time remaining on a virtual machine taht is hosting a critical accounting application given current assigned resources such as memory, CPU and disk.
When an administrator selects the virtual machine in the vCenter Operations Manager console, which major badge should the administrator investigate to determine this information?
A. Risk
B. Health
C. Efficiency
D. Time Remaining
Answer: A

Q: 4
A vSphere Administrator has a multi-tier application deployed in a vApp. The administrator needs to rapidly deploy copies of the multi-tier application to various department infrastructures throughout the company.
Which step should the administrator take using the vSphere Web Client to allow this?
A. Export the vApp as an OVF Template
B. Convert the vApp to a Template
C. Clone the vApp to a OVF Template
D. Add the vApp to the Catalog
Answer: A

Q: 5
What is not a supported method for increasing the availability of a vCenter Server virtual machine?
A. vSphere High Availability
B. vSphere Fault Tolerance
C. vCenter Server Heartbeat
D. Site Recovery Manager
Answer: B

Q: 6
What will cause the validation of a vMotion migration to fail?
A. A virtual machine configured for CPU affinity
B. A virtual machine configured with a local .vswp file
C. A virtual machine configured to use NUMA
D. A virtual machine configured with a shared Raw-Device Mapped disk
Answer: A

Q: 7
Which statement is true regarding the licensing of vCenter Server?
A. The license for vCenter Server must be provided at the time of installation.
B. Changing the license assigned to vCenter Server requires a restart of the vCenter Server service.
C. Virtual machines can still be powered on if the vCenter Server license expires.
D. Licensing for a single vCenter Server installation is determined by the number of managed virtual machines.
Answer: C

Q: 8
A vSphere administrator finds a HA/DRS cluster status has turned RED indicating a degraded state.
What is the likely reason for the indication?
A. The cluster enabled for HA has lost resources and is unable to fulfill its failover requirements.
B. The cluster does not have enough resources to satisfy the reservations of all resource pools and virtual machines.
C. Incompatible CPU generations between hosts are preventing DRS migrations.
D. The cluster is currently electing a Master host and is unavailable to perform HA functions.
Answer: A

Q: 9
As part of a multisite Single Sign-On (SSO) deployment what two steps are required to ensure that a change to one Single Sign-On instance is propagated to the other instances? (Choose two.)
A. Schedule a Replication Task on the primary instance
B. Select the first instance during the installation of subsequent instances
C. During the installation of each instance choose Linked-Mode
D. Enable Synchronize to Active Directory on each instance
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved