Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCP511 Exam - Cheat-Test.com

Free VCP511 Sample Questions:

Q: 1
An ESX Administrator plans to install additional supported components on the ESX Server that would increase the memory requirements for the Service Console. Which ESX Server partition would also need to be increased during installation as a result?
A. /
B. vmfs3
C. swap
D. /boot
Answer: C

Q: 2
Which of the following tasks can be selected from the home page of an ESX Server (Choose Three)?
A. Browse Objects Managed by this Host
B. Browse Virtual Machines in this Host's inventory
C. Download VMware Web Access Client
D. Browse Datastores in this Host's inventory
E. Download VMwarevCenter Server
Answer: A,D,E

Q: 3
Creating which of the following optional partitions would change the default partition size for /?
A. /tmp
B. /home
C. /var/log
D. /usr
Answer: D

Q: 4
Additional licensing is required once the number of cores per CPU reaches which of the following?
A. 16 or more cores
B. 12 or more cores
C. 8 or more cores
D. 6 or more cores
Answer: C

Q: 5
What is the maximum number of cores that can be used with Standard licensing?
A. 8
B. 16
C. 12
D. 6
Answer: D

Q: 6
Which of the following features is not a part of the vSphere Advanced Edition?
A. VMware High Availability
B. VMware vShield Zones
C. VMware DRS
D. VMware Fault Tolerance
Answer: C

Q: 7
Which vSphere Editions include VMware Data Recovery (Choose Two)?
A. vSphere Essentials Plus or higher
B. vSphere Advanced or higher
C. vSphere Standard or higher
D. vSphere Essentials or higher
Answer: A,C

Q: 8
What are the minimum vSphere Small Business and Medium/Enterprise Editions that include VMware Data Recovery (Choose Two)
A. vSphere Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Advanced
D. vSphere Essentials
Answer: A,C

Q: 9
Before you upgrade an ESX host what should you do?
A. back up /proc, /mnt, /tmp, custom scripts and all VMFS datastores
B. back up /home, /etc/init.d and /boot
C. back up /etc/passwd, /etc/groups, /etc/shadow, /etc/gshadow, custom scripts and local VMFS
D. back up /var/logs, /usr, /bin and the dmesg output
Answer: C

Q: 10
Before you upgrade an ESXi host what should you do?
A. update the ESXi restore CD with the current ESXi image
B. save the current ESXi image to another ESXi server
C. copy the embedded ESXi image to a USB flash drive
D. save the ESXi configuration using vicf g-cfgbackp s from the vCLI
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved