Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCP510-DT Exam - Cheat-Test.com

Free VCP510-DT Sample Questions:

Q: 1
Which two steps are part of the View Composer installation process? (Choose two.)
A. select the Enable View Composer checkbox in the View Administrator
B. install the View Composer on the vCenter Server system
C. register View Composer service on the Windows system
D. configure ODBC connection to the View Composer database
Answer: B,D

Q: 2
The View Composer Database stores information about which three components and connections? (Choose three.)
A. Active Directory Connections
B. View Connection Broker Connections
C. Replicas created by the View Composer
D. Disposable data disk created by View Composer
E. Linked-clone desktops deployed by View Composer
Answer: A,C,E

Q: 3
Which two platforms are supported by VMware View Composer in a VMware View 5 environment? (Choose two.)
A. VMware vCenter 4.0 Update 3 running on Windows Server 2008 R2
B. VMware vCenter 4.1 Update 1 running on Windows XP Pro 64-bit
C. VMware vCenter 4.1 Update 1 running on Windows Server 2003 64-bit
D. VMware vCenter 5.0 running on Windows Server 2008 R2
Answer: A,D

Q: 4
What are three supported Database Servers for VMware View Composer in a VMware View 5 environment? (Choose three.)
A. Microsoft SQL Server 2005 Express with vCenter Server 4.1 U1
B. Microsoft SQL Server 2005 Express with vCenter Server 5.0
C. Microsoft SQL Server 2005 SP3 Standard with vCenter Server 5.0
D. Microsoft SQL Server 2008 R2 Express with vCenter 4.0 U3
E. Microsoft SQL Server 2008 R2 Express with vCenter Server 5.0
Answer: A,C,E

Q: 5
What is the proper syntax to use when adding a domain user to the View Composer configuration?
A. DOMAIN\USER
B. DOMAIN.COM\USER
C. OU=DOMAIN, CN=USER
D. USER@DOMAIN.COM
Answer: B

Q: 6
What are three required permissions that need to be assigned to the View Composer user account? (Choose three.)
A. Create User Accounts
B. Create Computer Objects
C. Delete Group Accounts
D. Delete Computer Objects
E. Write All Properties
Answer: B,D,E

Q: 7
Which two operating systems are supported for the View Connection Server? (Choose two.)
A. Windows Server 2003 R2 64-bit Standard or Enterprise
B. Windows Server 2003 R2 32-bit Standard or Enterprise
C. Windows Server 2008 R2 32-bit Standard or Enterprise
D. Windows Server 2008 R2 64-bit Standard or Enterprise
Answer: B,D

Q: 8
Which two ports must be opened in the firewall to enable communication between a Security Server and a Connection Server? (Choose two.)
A. 4001
B. 8443
C. 3389
D. 8009
Answer: A,D

Q: 9
Which two ports must be opened in the firewall to enable communication between a View Connection Server and the vCenter Server running View Composer? (Choose two.)
A. 18443
B. 443
C. 389
D. 4172
Answer: A,B

Q: 10
An administrator is preparing to install a View Connection Server 5.x for the first time.
Which two server prerequisites are required for a proper installation on Windows Server 2003? (Choose two.)
A. Configure a SSL certificate for use with the Connection Server.
B. Configure a static IP address on the server.
C. Configure a domain administrator account for installation.
D. Configure the firewall with the appropriate open ports.
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved