Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCP410-DT Exam - Cheat-Test.com

Free VCP410-DT Sample Questions:

1. An administrator is installing ESX 4.0 on a physical server. Which of the following components would need to be modified or replaced to support a successful installation?
A. 4 Intel PRO 1000 Network Adapters
B. 2 LSI Logic LSI7202XP-LC Fibre Channel HBAs
C. 2 AMD Opteron CPUs
D. 4GB RAM
Answer: B

2. Which of the following partitions is specific to ESXi 4.0?
A. usr
B. vmkcore
C. scratch
D. swap
Answer: C

3. An ESX Administrator plans to install additional supported components on the ESX Server that would increase the memory requirements for the Service Console. Which ESX Server partition would also need to be increased during installation as a result?
A. /
B. vmfs3
C. swap
D. /boot
Answer: C

4. Which of the following tasks can be selected from the home page of an ESX Server (Choose Three)?
A. Download VMware vCenter Server
B. Browse Objects Managed by this Host
C. Browse Virtual Machines in this Host's inventory
D. Browse Datastores in this Host's inventory
E. Download VMware Web Access Client
Answer: ABD

5. When installing ESX 4.0, where is the Service Console file system located?
A. In a virtual disk on a local VMFS datastore
B. In a virtual disk on a local or shared VMFS datastore
C. On a local physical disk or on a mapped SAN LUN
D. On a local physical disk
Answer: A

6. The default swap partition size for ESX 4.0 is which of the following?
A. 800MB
B. 1.6GB
C. 544MB
D. 600MB
Answer: D

7. Creating which of the following optional partitions would change the default partition size for /?
A. /tmp
B. /home
C. /var/log
D. /usr
Answer: D

8. Additional licensing is required once the number of cores per CPU reaches which of the following?
A. 16 or more cores
B. 12 or more cores
C. 8 or more cores
D. 6 or more cores
Answer: C

9. What is the maximum number of cores that can be used with Standard licensing?
A. 8
B. 16
C. 12
D. 6
Answer: D

10. Once vCenter 4.x has been installed, a License Server is required in which of the following instances?
A. A License Server is always required
B. To support ESXi 4.x Hosts
C. To support ESX 3.5 Hosts
D. A License Server is no longer required
Answer: C

11. Which of the following features is not a part of the vSphere Advanced Edition?
A. VMware Storage VMotion
B. VMware VMotion
C. VMware Data Recovery
D. VMware Fault Tolerance
Answer: A

12. Which vSphere Editions include VMware Data Recovery (Choose Two)?
A. vSphere Essentials Plus or higher
B. vSphere Advanced or higher
C. vSphere Standard or higher
D. vSphere Essentials or higher
Answer: AB

13. What are the minimum vSphere Small Business and Medium/Enterprise Editions that include VMware Data Recovery (Choose Two)?
A. vSphere Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Advanced
D. vSphere Essentials
Answer: AC

14. Which of the following functions cannot be performed remotely and must be performed from the ESXi Direct Console (Choose Three)?
A. Configure DNS Settings
B. Restart Management Agents
C. Test the Management Network
D. Restore a Standard Switch
E. Configure a Static IP Address
Answer: BCD

15. The vSphere 4 Host Update Utility provides a graphical user interface for (Choose Two):
A. performing a host compatibility check
B. upgrading standalone ESX/ESXi hosts
C. upgrading ESX hosts in DRS/HA clusters
D. keeping guest operating systems patched
Answer: AB

16. After upgrading an ESX host to vSphere 4, which of the following three actions should be taken (Choose Three)
A. restore files to the service console
B. boot into Troubleshooting Mode for proper operation
C. configure licensing
D. verify virtual machine operation
E. connect the host to vCenter if managed
Answer: CDE

17. Before you upgrade an ESX host:
A. back up /proc, /mnt, /tmp, custom scripts and all VMFS datastores
B. back up /home, /etc/init.d and /boot
C. back up /etc/passwd, /etc/groups, /etc/shadow, /etc/gshadow, custom scripts and local VMFS
D. back up /var/logs, /usr, /bin and the dmesg output
Answer: C

18. Before you upgrade an ESXi host:
A. update the ESXi restore CD with the current ESXi image
B. save the current ESXi image to another ESXi server
C. copy the embedded ESXi image to a USB flash drive
D. save the ESXi configuration using vicfg-cfgbackp s from the vCLI
Answer: D

19. Before you upgrade an ESX/ESXi host (Choose Three):
A. verify current hardware is supported per the vSphere Systems Compatibility Guide
B. compare the md5sum of the downloaded file to the value on the VMware download website
C. schedule a maintenance window for 32-bit hardware
D. run the vSphere 4 Pre-Upgrade Script from the command line
E. run the VMware CPU Identification Utility
Answer: ABE

20. The following ESX versions are supported for direct upgrading to vSphere 4 (Choose Two):
A. ESX 2.1
B. ESX 2.5.5
C. ESX/ESXi 3.5
D. ESX 3.0.0, 3.0.1, 3.0.2
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved