Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCP-101V Exam - Cheat-Test.com

Free VCP-101V Sample Questions:

Q: 1 When a VMware virtualization product runs on a specific CPU type, what type of CPU do guest OSes see?
A. The same type of CPU, always at 1 GHz
B. The same type of CPU, at its native clock speed
C. Always an AMD Athlon XP+, at the native clock speed
D. Always an Intel Pentium III Xeon, at the native clock speed.
Answer: B

Q: 2 Suppose you configured a virtual machine with 1 GB of RAM. Which of these statements are true?
A. A static, contiguous 1 GB region of physical RAM is now reserved for this VM.
B. One gigabyte of physical RAM is statically reserved for this VM, but that gigabyte need not be contiguous.
C. This virtual machine can use 1 GB of physical RAM in addition to its own virtual RAM.
D. This virtual machine can use up to 1 GB of physical RAM.
Answer: D

Q: 3 VirtualCenter can manage an inventory of ESX Server, GSX Server and Workstation hosts.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 4 Regardless of the make and model of the computer a VMware virtualization product runs on, what type of hardware do guest OS4es see?
A. A generic x86 computer
B. An x86 computer with all devices displayed as type VMware Virtual device
C. Always an IBM xSeries server
D. The same make and model of server as the physical hardware
Answer: A

Q: 5 To run a given operating system as a guest inside a VMware virtual machine, start by obtaining the custom version of that operating system for VMware from the operating-system vendor.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 6 All except one are features that GSX Server and ESX Server have in common. Which is the exception?
A. Scripting APIs
B. Remote Console
C. Dynamic Resource allocation
D. Web-based management user interface
Answer: C

Q: 7 Which is NOT a supported guest operating system on any VMware product?
A. MacOS
B. MS-DOS
C. SuSE Linux
D. Novell NetWare
Answer: A

Q: 8 Installing VMware ESX Server is more like installing an application than like installing an operating system.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 9 ESX Server supports dual-CPU virtual machines, while GSX server does not.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 10 Suppose that your task is to deliver a uniform Windows desktop to 10 users. Which approach is the LEAST sensible?
A. Deploy VMware Workstation to each user's PC, with a uniformly configured virtual machine.
B. Deploy GSX Server on a central server system, and allow users to access a desktop on that system with Windows Terminal Services.
C. Deploy GSX Server on a central server system, and allow users to access a desktop on that system with Citrix Metaframe.
D. Deploy ESX Server on a central server system, and allow users to access a desktop on that system with Remote Console.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved