Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCAD510 Exam - Cheat-Test.com

Free VCAD510 Sample Questions:

Q: 1
Your organization would like to evaluate vSphere, but you are concerned that you won't be able to take advantage of many of the features because you do not have a shared storage infrastructure.
Which VMware feature could help you transform your local storage into usable shared storage for your VMs?
A. vSphere Storage Appliance (VSA)
B. Storage DRS
C. Storage vMotion
D. vSphere Replication
Answer: A

Q: 2
The name of the Type 1 hypervisor used in VMware's product line is:
A. vESX
B. vCenter
C. Workstation
D. ESXi
Answer: D

Q: 3
Which VMware product assists in maintaining regulatory compliance?
A. ESXi
B. vCenter Server
C. vCenter Operations Manager
D. vCenter Configuration Manager
Answer: D

Q: 4
Your company is very cyclical in nature, with periods of very high demand and periods of very low demand. You've heard that Distributed Power Management (DPM) may be helpful in saving money. What function does DPM perform?
A. Suspends idle VMs.
B. Moves VMs onto fewer servers during periods of low demand, shutting the others off and waking them up when load increases.
C. Reduces or raises clock speeds of the CPU to optimize energy usage.
D. Reduces or raises clock speeds of memory to optimize energy usage.
Answer: B

Q: 5
After a recent change control problem, your management team is asking you to implement a solution that will identify and monitor unauthorized changes that have been made to your vSphere environment.
Which of the following products can help you monitor and detect non-compliant hosts?
A. VMware host profiles
B. VMware Fusion
C. vCenter Configuration Manager
D. vCenter Operations Manager
Answer: C

Q: 6
You arrive at a customer site and find that the customer is considering a conversion from physical to virtual servers. They are curious as to how they can perform updates on their new virtual machines, and still minimize the possible impact to the virtual machines. What VMware option will allow them to update their virtual machines safely?
A. Virtual servers do not need to be patched, since they are virtual.
B. Virtual servers can use a snapshot to save the existing state of the virtual operating system prior to the update.
C. Virtual servers will need to be cloned prior to updating to save the original state.
D. There is no way to save the original state of the virtual machine prior to performing an update.
Answer: B

Q: 7
Developers in your organization are concerned about moving away from physical equipment to virtual machines as they don't understand what a VM is. You explain that a VM is:
A. A conceptual framework for developing operating systems.
B. Similar to a physical computer, except many VMs can run on the same hardware.
C. The same thing as a physical computer.
D. A conceptual framework for developing applications.
Answer: B

Q: 8
Your company needs the features provided in a distributed switch. You have been tasked with finding the least expensive version of vSphere that meets the need. Which edition meets these requirements?
A. Enterprise Plus Edition
B. Standard Edition
C. Essentials Edition
D. Enterprise Edition
Answer: A

Q: 9
You have a single VMware ESXi host, and you do not have vCenter server installed to manage this host. Which two actions can be performed without the presence of vCenter? (Choose two.)
A. Clone a powered off virtual machine
B. Create a datastore on shared storage
C. Create a virtual machine
D. Set an alarm on a virtual machine
Answer: A,C

Q: 10
Your VMware environment was deployed by a contractor and you are taking over management responsibilities. The contractor has configured a 5-node Distributed Resource Scheduler (DRS) cluster, and has deployed all of your virtual machines within the cluster. Why was a DRS cluster chosen?
A. DRS can automatically load balance the cluster to equalize resource utilization
B. DRS will protect the virtual machines from malware and virus attacks automatically
C. DRS is used to automatically backup the virtual machines on an administrator's schedule
D. DRS will prevent any downtime for the virtual machines by maintaining a steady input voltage for the physical servers
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved