Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCAC510 Exam - Cheat-Test.com

Free VCAC510 Sample Questions:

Q: 1
Before your company transitioned to the cloud, one of the recurring problems you had with virtualization was VM creep; the tendency to deploy VMs on request which, eventually, became all but unused, needlessly consuming compute and storage resources. What product can be used to help eliminate this VM creep problem?
A. vCloud Automation Center
B. vCenter Orchestrator
C. vFabric Suite
D. Auto Deploy
Answer: C

Q: 2
At your company you have several research projects which require separate networks in your cloud. Although the servers on these networks will require access to the rest of the company, it is not required that any of the servers deployed on these networks have static or public IP addresses. Which vCloud Networking and Security feature will allow you to reuse the same subnet/IP address range on each of these networks without causing any IP address conflicts or collisions?
A. NAT
B. Fencing
C. Firewall
D. VPN
Answer: A

Q: 3
Your manager tells you he wants the ability to roll back broken or unauthorized configuration changes to a previous known good state. Which product will solve this problem?
A. vCloud Automation Center
B. vCenter Operations Manager
C. Snapshots
D. vCenter Chargeback
Answer: B

Q: 4
Your company is developing a new application and would like to have a several identical test environments. Which of the following vCloud features would you utilize in making this environment secure?
A. Fenced vApp network
B. vShield Endpoint
C. vCloud Connector
D. Fenced vSphere Distributed Switch
Answer: A

Q: 5
Your manager has just completed an intense half-day seminar on cloud computing. Although she has the big picture, there are details that are still not clear to her. She wants to know what vCloud Automation Center can do. Which two statements would be accurate responses? (Choose two.)
A. It moves workloads to different storage and compute tiers based on utilization.
B. It lets you automate deployment of ESXi servers.
C. It is a vCenter plugin which automates deployment of templates to the cloud.
D. It reclaims unused VMs.
Answer: B,D

Q: 6
Your manager is requesting that you to find a way to automate the remediation of any vCenter Operations Manager alert where practical. Which product can you use to automate the radiation of alerts?
A. vCloud Connector
B. vCenter Orchestrator
C. vFabric Hyperic
D. vCloud Automation Center
Answer: B

Q: 7
You will be deploying a new vCloud vApp which needs storage with specific capabilities. In the past, this had been accomplished by manually assigning your datastores to a service level such as "Tier 1," "Tier 2," and so on. Your SAN infrastructure is large and complicated enough that you do not want to do this manually as it is tedious and error prone. What technology helps eliminate a lot of the manual work involved in defining tiered storage used in your cloud?
A. Catalogs
B. Resource Pools
C. VASA
D. Storage vMotion
Answer: C

Q: 8
Your company's cloud technical architect has decided to utilize vCloud Automation Center to deploy applications and services within your private cloud. Which of the following can be deployed with vCloud Automation Center?
A. Provider vDCs
B. Organization
C. vDCs vApps
D. Templates
Answer: D

Q: 9
You are explaining to your manager how vCloud Director helps ensure that each organization in your company has access to QA-approved VM images only. What vCloud Director object only allows your users access to QA-approved VMs?
A. Org vDC
B. Configured datastore with VMs in OVF format
C. vCenter Template
D. Published Catalog
Answer: B

Q: 10
Your manager asks you to provide a lifecycle management solution for your cloud to manage all your end-user resource requests. Which vCloud product will solve this problem?
A. vCloud Operations Manager
B. vCloud Networking and Security
C. vCloud Automation Center
D. vCloud Connector
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved