Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

VMware VCA410-DT Exam - Cheat-Test.com

Free VCA410-DT Sample Questions:

Q: 1
An administrator goes to the View Administrator Dashboard and notices that under Problem Desktops, there is one desktop identified as Agent Unreachable.
What does this desktop status indicate?
A. The desktop server service is disabled.
B. The desktop messenger service is unable to send messages to the Agent.
C. The desktop firewall service is blocking ports needed by the Agent.
D. The desktop network service is disabled.
Answer: C

Q: 2
View Administrator shows a desktop pool with 100 remote and 20 local sessions displayed.
What does this indicate?
A. The pool has 20 sessions available for local users.
B. The pool has 120 users with sessions.
C. The pool has 120 sessions available for users.
D. The pool has 100 active sessions and 20 sessions available for users.
Answer: B

Q: 3
Which three error states are reported by View Administrator in the Problem Desktops tab? (Choose three.)
A. persistent disk offline
B. replica not responding
C. stuck in provisioning
D. report ready, but not accepting connections
E. powered on but not responding
Answer: C,D,E

Q: 4
How can an administrator inform a pool user that a recompose will take place?
A. click on Users and Groups > select pool > click Send Message
B. click on Pools > select their pool > click Sessions tab > highlight user > click Send Message
C. click on Pools > highlight their pool > click More Commands > choose Send Message
D. click on Global Settings > click Edit > check Display warning before recompose > enter a message
Answer: B

Q: 5
In a new floating linked-clone pool, a desktop shows a status of Provisioned.
What does this indicate?
A. The desktop is powered off and has been created, but needs to be customized.
B. The desktop is powered on and has been created, but needs to be customized.
C. The desktop is powered off and has been created and customized.
D. The desktop is powered on and has been created and customized.
Answer: C

Q: 6
In a Dedicated pool, a desktop shows a status of Configuration Error.
What does this indicate?
A. The display protocol is not enabled.
B. The display protocol is enabled.
C. The pool is not enabled.
D. The pool is enabled.
Answer: A

Q: 7
A user reports being unable to log in to his remote desktop. The administrator needs to identify the root cause of this issue.
Which two fields in View Administrator will assist with identifying the state of the desktops? (Choose two.)
A. Remote Session > Session State
B. Help Desk > Session State
C. Desktops > Status
D. Problem Desktops > Status
Answer: C,D

Q: 8
A View administrator wants to programmatically determine Desktop entitlements for a user in a script.
What is the correct syntax to query user data with vdmadmin?
A. vdmadmin -U domainuser
B. vdmadmin -U -u domainuser
C. vdmadmin -U: domainuser
D. vdmadmin -User domainuser
Answer: B

Q: 9
An administrator needs to update a single desktop in a pool and prohibit the user from logging in to the desktop while updating it.
After going to the Inventory page of the pool and selecting the desktop, what must the administrator do to ensure the user is unable to log in to the desktop?
A. choose Enter Maintenance Mode
B. choose Send Message
C. choose Disconnect Session
D. choose Logoff Session
Answer: A

Q: 10
An administrator goes to View Administrator on the Connection Server CS1 and looks through the Events to see if there are any errors. The administrator sees the following error:
Provisioning error occurred for Machine Desktop1: Customization error due to no network communication between the View agent and the Connection Server.
According to the View Administrator Guide, what are two recommended troubleshooting steps that can be taken to address this issue? (Choose two.)
A. go to Desktop1 and do a telnet CS1 4001
B. go to Desktop1 and do a telnet Desktop1 4001
C. go to Desktop1 and do a nslookup Desktop1
D. go to Desktop1 and do a nslookup CS1
Answer: A,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved