Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

OMG UM0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free UM0-200 Sample Questions:

Q: 1 To what does an internal structure of a class refer?
A. the inheritance structure of that class
B. the set of nested classifiers of that class
C. the set of structural features of that class
D. class and associations owned by that class
E. the decomposition of that class in terms of interconnected parts
Answer: E

Q: 2 What statements are true about a composite structure? (Choose two)
A. Collaborations are structured classifiers.
B. A structured classifier is also an encapsulated classifier.
C. Structured classifiers cannot contain instances of structured classifiers.
D. Destroying an instance of a structured classifier normally destroys instances of its parts.
E. The behavior of a structured classifier must be completely defined through the collaboration of owned or referenced instances.
Answer: A, D

Q: 3 An encapsulated classifier is characterized by which fact?
A. has an encapsulation shell
B. can own one or more ports
C. hides information from other classifiers
D. acts as a package and can own one or more classifiers
Answer: B

Q: 4 What interface restrictions does a port have?
A. multiple required interfaces or multiple provided interfaces
B. multiple provided interfaces and multiple required interfaces
C. equal numbers of provided interfaces and required interfaces
D. exactly one provided interface or exactly one required interface
E. exactly one required interface and exactly one provided interface
Answer: B

Q: 5 What is an invocation action on a port used for?
A. sending a message to that port
B. receiving a message on that port
C. creating a link and attach it to that port
D. relaying the invocation via links connected to that port
E. invoking the behavior of the classifier that owns the port
Answer: D

Q: 6 What is NOT a purpose of a port owned by a classifier?
A. serves as an end point for connectors
B. specifies an association to the classifier
C. hides the internals of that classifier from other classifiers
D. provides a distinct point of interaction between the classifier and its environment
Answer: B

Q: 7 Which is true of a provided interface associated with a port?
A. represents an interface that must be defined within the classifier that owns the port
B. identifies the services that the object owning the port expects of objects connected via that port
C. identifies the services that the object owning the port can offer to other objects connected via that port
D. represents an interface that must be defined in the same package in which the classifier owning the port is defined
Answer: C

Q: 8 What situation results from performing a CreateObjectAction on an abstract class?
A. undefined behavior
B. exception being raised
C. error log entry being created
D. object of the specified class being created
E. arbitrary object of one of its subclasses being created
Answer: A

Q: 9 Which list contains only connectable elements?
A. port and connector end
B. behavior, port and property
C. connector end, port and part
D. property, port, and parameter
E. behavior, connector end, and port
Answer: D

Q: 10 What is NOT true about a roles and role bindings?
A. A role binding is an association.
B. The same object may play roles in multiple collaborations.
C. A role binding maps a connectable element to a role in a collaboration occurrence.
D. The same connectable element may be bound to multiple roles in a single collaboration occurrence.
E. A role typed by an interface specifies a set of features required by a participant in a collaboration.
Answer: A

Q: 11 What objects receive a signal sent by a BroadcastSignalAction?
A. all objects
B. objects are determined by semantic variation
C. all objects that have a reception for the signal
D. objects that are on the same node as the actions
E. objects that are instantiated from classes in the package of the action
Answer: B

Q: 12 What action would destroy all association links for an object in one operation?
A. DestroyLinkAction
B. DestroyObjectAction
C. ClearAssociationAction
D. ClearStructuralFeatureAction
E. RemoveStructuralFeatureAction
Answer: C

Q: 13 What is true when invoking a CreateObjectAction?
A. Behaviors can be executed.
B. The classifier cannot be abstract.
C. Initial expressions can be evaluated.
D. State machine transitions can be triggered.
E. The classifier cannot be an association class.
Answer: B

Q: 14 What best describes the distinction between a delegation connector and an assembly connector?
A. A delegation connector can be used to model the internals of a component, while an assembly connector cannot.
B. Assembly connectors provide white box views of components, while delegation connectors provide black box views.
C. An assembly connector connects two components while a delegation connector connects the internal contract of a component with its external parts.
D. An assembly connector connects the required interface or required port of one component with the provided interface or provided port of another component, while a delegation connector connects the external contract of a component with its internal parts.
Answer: D

Q: 15 What situation results from an ApplyFunctionAction?
A. produces output values
B. performs any set of UML actions
C. reads objects and produces output values
D. writes objects and produces output values
E. reads objects, write objects, and produces output values
Answer: A

Q: 16 What value should insertAt be set to when adding a new value to the end of a 5-element ordered structural feature using an AddStructuralFeatureValueAction?
A. -1
B. 0
C. any integer greater than 5
D. infinity
Answer: D

Q: 17 How can the internals of a component be presented?
A. using a complex component connector
B. component provides port or a component requires port
C. in a compartment of the component box or a component requires port
D. in a compartment of the component box or via boxes nested within the component box
Answer: D

Q: 18 Which must be true in order to use a delegation connector to connect two components?
A. The components must have complex ports.
B. One component must be a subtype of the other.
C. The components must be related to each other via a dependency.
D. One component must be part of the internal realization of the other component.
Answer: D

Q: 19 Assume component A provides an interface P and requires an interface R.
In order for a component B to be substituted for component A, what must be true?
A. Components must be related to each other via a dependency.
B. The interface that A requires must be type conformant with respect to the interface that B provides.
C. The interface that B requires must be type conformant with respect to the interface that A provides.
D. The interface that B requires must be type conformant with respect to the interface that A requires, and the interface that B provides must be type conformant with respect to the interface that A provides.
Answer: D

Q: 20 A component may legally participate in which relationship(s)?
A. dependencies
B. associations and generalizations
C. dependencies and generalizations
D. dependencies, associations, and generalizations
Answer: D

Q: 21 What types of features may a component possess?
A. attributes and operations
B. attributes, but not operations
C. operations, but not attributes
D. neither attributes nor operations
Answer: A

Q: 22 A protocol state machine can be used to describe which aspect of a component?
A. internals of a component
B. configuration of an assembly
C. signal flow among connectors
D. external contract of a component
Answer: D

Q: 23 What must be true for a connector to be well formed if a delegation connector delegates to more than one target port?
A. The interfaces of the target ports must have no features in common.
B. The interface of each of the target ports must be signature compatible with the interface that is the type of the source port.
C. The union of the interfaces of the target ports must be signature compatible with the interface that is the type of the source port.
D. The interface of at least one of the target ports must be signature compatible with the interface that is the type of the source port.
Answer: C

Q: 24 What will be deleted when performing a DestroyObjectAction on an object that participates in a composition association with many components?
A. object
B. component objects
C. object and all its links
D. object and all its component objects
E. object, all its links, and all linked objects
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved