Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

OMG UM0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free UM0-100 Sample Questions:

1. What is an element in UML 2.0?
A. member of a set
B. instance of a class
C. constituent of a model
D. abstract metaclass with only one superclass
E. substance not separable by ordinary chemical means
Answer: C

2. What is a relationship in UML 2.0?
A. the state of being related
B. an element that has no derived union
C. an element that has no derived composition
D. an element that must have two owned elements
E. an element that specifies a connection between elements
Answer: E

3. What is true about a comment in UML 2.0? (Choose two)
A. is shown as a note symbol
B. must be attached to at most one element
C. contains only machine-readable symbols
D. can be attached to more than one element
E. connections are always shown with a dashed line
Answer: AD

4. What is true about every named element that is a member of a namespace?
A. It is owned by the namespace.
B. It has one unique name within the namespace.
C. It is identified by its name within the namespace.
D. It can be distinguished from other members in the namespace.
Answer: D

5. What does a <<use>> dependency mean in a relationship between one element and another?
A. specifies how it uses another element
B. specifies how it realizes another element
C. specifies how one element implements another element
D. requires another element for its full implementation or operation
Answer: D

6. What does an {ordered} designator do for a multiplicity?
A. specifies that values are sequentially ordered
B. specifies an inclusive interval of non-negative integers
C. indicates the correct sequence of messages in a sequence diagram
D. indicates that the upper bound must be greater than the lower bound for the multiplicity
Answer: A

7. What is an expression in UML 2.0?
A. comment placed on a diagram
B. symbol or symbols signifying a set of value
C. graphical addition to a diagramming element
D. language-specific string used to describe the meaning of a diagram
E. language-specific text string used to describe the contents of a diagram
Answer: B

8. Constraints are shown using what symbols?
A. [ ]
B. ( )
C. { }
D. ?"
E. " "
Answer: C

9. A property is a feature that can be represented in what ways? (Choose two)
A. as an association
B. as an association end
C. as an attribute in a class
D. as an operation in a class
E. as an indication of whether the feature is public or private
Answer: BC

10. What does it mean when a classifier rectangle is labeled as an <<enumeration>>?
A. The list of all public and private features is provided.
B. The classifier is an iterator for traversing a collection.
C. The list of all public and private structural features is suppressed.
D. The classifier is a data type whose values are possibly listed in the bottom compartment.
Answer: D

11. What does an association specify?
A. tuples that are not links
B. relationship among models
C. links between associated types
D. links between instances of associated types
E. links between instances of untyped classes
Answer: D

12. What are some of the important semantics of packages? (Choose three)
A. A class may be owned by multiple packages.
B. An element may be owned by at most one package.
C. The public contents of a package are accessible outside the package.
D. The public contents of a package are not accessible outside the package.
E. If a package is removed from a model, the owned contents are removed.
F. If a package is removed from a model, the owned contents are reassigned.
Answer: BCE

 

 

 


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved