Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CTP TT0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free TT0-101 Sample Questions:

1. A technician notices errors in a routing table. Which layer of the OSI model is associated with this situation?
A. Network layer
B. Session layer
C. Transport layer
D. Data link layer
Answer: A

2. Which layer of the OSI model is responsible for converting between ASCII and EBCDIC?
A. Session layer
B. Transport layer
C. Application layer
D. Presentation layer
Answer: D

3. Which of the following protocols is responsible for host-to-host communication services?
A. IP
B. TCP
C. ARP
D. SNMP
Answer: B

4. Which choice lists protocols that operate at the network layer of the OSI model?
A. SIP and IPX
B. SIP and H.323
C. IP and IPX
D. IP and H.323
Answer: C

5. Which of the following best describes the process of encapsulation?
A. As data is processed by an application, special tags are added to mark the beginning of each block.
B. As packets are received at a device, the low-level drivers add information indicating the source protocols.
C. As data units are passed down the protocol stack, each layer adds information appropriate to the function of that layer.
D. As each message is processed by a protocol on the transmitting end, the partner protocol on the receiving end builds an entry in the connection table.
Answer: C

6. Which choice shows the correct ordering of protocol data units, starting from the highest level (application layer) to the lowest level (physical layer)?
A. Packet, frame, data, bits
B. Packet, data, frame, bits
C. Data, segment, packet, frame
D. Message, segment, frame, packet
Answer: C

7. A customer wants to design an inexpensive LAN infrastructure so that the rest of the network is not disrupted when a single cable is disconnected.
Which physical topology is most appropriate for the customer to use?
A. Bus
B. Star
C. Ring
D. Mesh
Answer: B

8. Which logical topology is implemented in an IEEE 802.5 network?
A. Bus
B. Ring
C. Star
D. Partial mesh
Answer: B

9. A customer with 10 locations requests a proposal for a wide area network (WAN) network that will provide a redundant solution if one of the Telco connections fails. Which topology would best fill this request?
A. Star
B. Mesh
C. Ring
D. Point-to-point
Answer: B

10. Under which of the following circumstances would a partial-mesh WAN topology be most appropriate?
A. The customer has unlimited budget resources.
B. The customer is using real-time applications.
C. The customer is using token ring LAN segments.
D. The customer needs redundancy and reduced costs.
Answer: D

11. After two companies merge, their two networks need to be connected. Which of the following devices is most appropriate to connect the two networks?
A. Router
B. Switch
C. Bridge
D. NAT server
Answer: A

12. An existing network with 500 users and 25 servers is experiencing excessive broadcast traffic. Which of the following can be added to limit broadcasts?
A. Router
B. Switch
C. Proxy server
D. Traffic shaper
Answer: A

13. Which of the following devices maximizes the efficient utilization of LAN media?
A. Hub
B. Router
C. Switch
D. Bridge
Answer: C

14. A customer wants to implement real-time applications. Which of the following devices will allow traffic segmentation and keep latency low?
A. Hub
B. Switch
C. Router
D. CSU/DSU
Answer: B

15. Which of the following protocols uses the Data Link Connection Identifier (DLCI)?
A. PPP
B. SONET
C. 802.3
D. Frame relay
Answer: D

16. Which of the following is defined by IEEE 802.2?
A. The format of IP host addresses
B. The most common LAN technology: ethernet
C. The Logical Link Control (LLC) sublayer
D. The format of Media Access Control (MAC) addresses
Answer: C

17. When connecting a DTE to a DCE, which type of cable is used?
A. Crossover cable
B. Reversing cable
C. Null-modem cable
D. Straight-through cable
Answer: D

18. A modem is an example of which type of equipment?
A. DCE
B. DTE
C. CSU
D. Codec
Answer: A

19. A company has upgraded its network from 10 Mbps to 100 Mbps by replacing its existing 10-Mbps hubs with 100-Mbps hubs. The network is now experiencing performance problems. Which of the following is the most likely cause?
A. 100BaseT networks do not allow hubs, only switches.
B. The network is using a mixture of Cat3 and Cat5 cabling.
C. The servers on the network are using bus-mastering interface cards.
D. The pin-out of the RJ-45 network connector is different for 100BaseT.
Answer: B

20. For outside cabling, which of the following cable types has the highest immunity to the effects of lightning?
A. Coaxial
B. Fiber optic
C. Shielded twisted pair
D. Unshielded twisted pair
Answer: B

21. Which of the following is the specified terminator for 10BaseT cabling?
A. BNC
B. DB-9
C. RJ-45
D. RJ-11
Answer: C

22. Which of the following terminations would be used in a fiber-optic connection?
A. ST
B. SB
C. RJ
D. DB
Answer: A

23. Which term is used to describe the hardware address of a token ring interface?
A. IP address
B. MAC address
C. DLCI address
D. NSAP address
Answer: B

24. Why is a Media Access Control (MAC) address needed for a network interface?
A. To match a specific IP network address
B. To provide a serial number for the network interface card
C. To identify a unique destination on a shared access network
D. To identify the manufacturer's warranty date on a network interface card
Answer: C

25. The cable provider has assigned an IP address of 24.216.111.5. To which class of IP addresses does this belong?
A. Class A
B. Class B
C. Class C
D. Class D
Answer: A

26. Which of the following host addresses may be assigned in network 172.16.0.0 with the subnet mask of 255.255.255.240?
A. 172.16.0.21
B. 172.16.26.0
C. 172.16.0.79
D. 172.16.26.64
Answer: A

27. A workstation is unable to reach servers located on non-local network segments, but is able to communicate effectively with local stations and servers. Given the following configuration elements, what is the problem?
Host address: 192.168.255.129
Subnet mask: 255.255.255.240
Default gateway: 192.168.255.0
DNS server: 192.168.255.142
A. The DNS server is unreachable because it has an invalid host address in a separate subnet.
B. The default gateway is unreachable because the address given is an invalid interface address.
C. There is a mismatch in subnet masks preventing return traffic from reaching the local network.
D. The host station is configured with an improper host address that is a directed broadcast address.
Answer: B

28. Which type of address is 192.0.0.1 if the subnet mask is 255.255.255.0?
A. Host address
B. Network address
C. Local broadcast address
D. Private network address
Answer: A

29. Which of the following network numbers can be found in the core routing table of the Internet?
A. 19.0.0.0
B. 10.0.0.0
C. 172.31.0.0
D. 192.168.168.0
Answer: A

30. According to RFC 1918, which of the following network numbers can be used on anyone's internal network?
A. 172.32.0.0
B. 192.168.255.0
C. 201.201.201.0
D. 192.192.168.0
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved