Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-124 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-124 Sample Questions:

Q: 1
Which two properties can you change in the Database screen of the Configurator? (Choose two.)
A. Table Space File Size
B. Database Server Name
C. Database Port ID
D. Dynamic Table Space Location
Answer: B,C

Q: 2
Which two security types are supported for enterprise user accounts? (Choose two.)
A. authenticated users
B. passwords
C. authorized users
D. LDAP-based authenticated password
E. Application Server user credentials
Answer: B,D

Q: 3
When must the 'First Pass' advanced rulebase attribute be defined as Required?
A. When conditions must be executed in the context of creating records
B. When a parent record propagates values to a child
C. When the rulebase declares links to relationships
D. When the rulebase creates SoftLink with child records
Answer: B

Q: 4
Which three parameters can be configured for Quick Export? (Choose three.)
A. maximum number of records to be exported
B. the progress bar increment
C. the file extension
D. delivery method
E. the name of the file
Answer: B,C,D

Q: 5
Which three actions can you take with subset rules? (Choose three.)
A. select records for synchronization with Backend System
B. select records when importing data into a repository
C. save searches to save the selection criterion for reuse in a record search
D. create a list of records for browsing
E. change the display of the attribute values (i.e. change to upper case on selected records)
Answer: A,C,D

Q: 6
As part of simple cleansing processes workflow, you want to verify that some attributes are defined and all attributes are entered in uppercase.
What is the best approach for meeting this requirement?
A. You create a rulebase with two rules: one for checking mandatory attributes and one for transforming all attributes into uppercase. You call this rulebase in the Mass-Update interface to apply modifications to a chosen subset of data.
B. You create a rulebase with two rules: one for checking mandatory attributes and one for transforming all attributes into uppercase. You add an activity in the import workflow, which will call this rulebase file at the beginning of the process.
C. You pre-process custom functionalities that get the input file, do the check on mandatory attributes, and put all of them in uppercase before generating a clean file for TIBCO MDM.
D. You ask all source applications to implement the mandatory rules as well as the uppercase condition.
Answer: B

Q: 7
Which two statements are true about data synchronization? (Choose Two.)
A. Synchronization Formats define the data format required to get data into the repository.
B. Synchronization Profiles allow you to export a subset of data.
C. Data can only be synchronized incrementally.
D. Data can be synchronized out of the system via JMS.
Answer: B,D

Q: 8
Which two servers must be running for successful configuration of TIBCO MDM for an Application Server? (Choose two.)
A. TIBCO Cache Server
B. JMS Server
C. Database Server
D. AS2 Server
E. Webserver
Answer: A,C

Q: 9
Which statement is true about data import?
A. It can be initiated through web services.
B. It can be initiated through FileWatcher.
C. It must be initiated through the GUI.
D. It creates a new version of the record when a duplicate is imported
Answer: A

Q: 10
Which three actions are supported in an Initialization Rulebase type? (Choose three.)
A. propagate some attribute values to child records
B. fill up a dropdown from a datasource
C. limit access to attributes/groups of attributes
D. assign default values to the attributes of a new record
E. create a SoftLink
Answer: A,C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved