Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-121 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-121 Sample Questions:

Q: 1
Which type of file is used to deploy processes to the ActiveMatrix BPM server node?
A. DAA
B. EAR
C. JAR
D. MAA
Answer: C

Q: 2
Which two statements are true about scripts? (Choose two.)
A. A script can be associated with a multi-instance task.
B. Business analysis capability is required to enter JavaScript to a Script task
C. It is possible to highlight all tasks that contain scripts in a process.
D. A script can be executed on a Start Timer Event.
Answer: B,D

Q: 3
A process with multiple parallel branches from a single path must converge into a single path.
When the activities in one branch are completed and reach the point of convergence, control must be passed to the single path without waiting for the other branches to complete.
Which Workflow Control Pattern should be used to achieve this functionality?
A. Structured Discriminator
B. Cancelling Discriminator
C. Structured Synchronizing Merge
D. Multi-Merge
Answer: A

Q: 4
Which two statements are true about Organization Models? (Choose two.)
A. They can be configured against multiple LDAPs.
B. They cannot be deployed independently of BPM applications.
C. They are optional if the BPM application is fully automated.
D. They can be shared by multiple BPM applications.
Answer: B,C

Q: 5
Which requirement must be met by User tasks that are chained together?
A. They must be offered to different participants.
B. They must have Offer to All as their distribution strategy.
C. They must have Offer to One as their distribution strategy.
D. They must be allocated to different participants.
Answer: B

Q: 6
Which two types of Work Distribution Models are supported by ActiveMatrix 3PW (Choose two)
A. Pulled Distribution
B. Pushed Distribution
C. Allocated Distribution
D. Random Distribution
Answer: A,B

Q: 7
When importing processes, what are two supported import formats in TIBCO Business Studio? (Choose two.)
A. BST
B. Archive
C. XFR
D. MAA
Answer: A,C

Q: 8
Which two statements are true about TIBCO Business Studio Asset Central? (Choose two.)
A. It only allows for multiple versions of projects to be retained in the local workspace.
B. It allows for multiple versions of projects to be shared between multiple users via a source control server
C. It requires that process designers are permanently connected to the source control server.
D. It allows for a project to be checked out of the source control server and modified offline.
Answer: B,D

Q: 9
Which two statements are true when you suspend a process instance? (Choose two.)
A. All work items are suspended, except in a Supervisor Work View.
B. If a work item is open when the process instance is suspended, the work item can still be submitted.
C. All work items remain in an allocated state until the process instance is resumed.
D. All suspended work items become hidden in the work item list.
Answer: A,D

Q: 10
Which two functions are available to the user when using a Supervisor Work View? (Choose two.)
A. Allocate selected work items to self
B. pend selected work items
C. Cancel selected work items
D. Allocate selected work items to offer set
E. Open selected work items
Answer: C,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved