Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-116 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-116 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about JMS local transactions? (Choose two.)
A. Closing a transacted session commits its transaction.
B. Session interface provides commit and rollback methods.
C. Consumed messages are acknowledged uponsession.commit.
D. Consumed messages are recovered and redelivered uponsession.commit.
Answer: B,C

Q: 2
What action is taken when the command purge all queues foo.* is sent on the TIBCO EMS Administrator Tool?
A. All messages in all queues are deleted.
B. All messages present in the queue called foo.* are deleted.
C. All user-created queues whose names match the pattern foo.* are deleted.
D. All messages present in all the queues whose names matched the pattern foo.* are deleted.
Answer: D

Q: 3
A TIBCO EMS Server has the following configuration in the stores.conf and queues.conf files:
stores.conf
[filestore-1] type=file file=filestore1.db mode=async
[filestore-2] type=file file=filestore2.db mode=sync queues.conf > store=filestore-1 queue1 store=filestore-2 Message swapping is enabled.
What happens when NON_PERSISTENT messages are published on queue1?
A. All the published messages are stored in filestore-2.
B. All the published messages are stored in filestore-1.
C. Messages are moved to filestore-1 when the server reaches certain memory limits.
D. Messages are moved to filestore-2 when the server reaches certain memory limits.
Answer: D

Q: 4
What are two valid TIBCO EMS Administrator Tool commands? (Choose two.)
A. set server ft=enabled
B. set server routing=enabled
C. set server authorization=enabled
D. set serverdetailed_statistics=NONE
Answer: C,D

Q: 5
What are two allowed connection factory types with TIBCO EMS?
A. both
B. xaboth
C. generic
D. xageneric
Answer: C,D

Q: 6
Which two sets of commands successfully create a queue connection factory called fact with the URL pointing to localhost:7222 on the TIBCO EMS Server? (Choose two.)
A. create factory fact queue
addprop factory fact url=tcp://7222
setprop factory fact url
B. create factory fact queueurl=tcp://7222
C. create factory queue fact
setprop factory fact url=tcp://localhost7222
D. create factory fact queue
addprop factory fact url=tcp://localhost:7222
E. create factory fact queue
addprop factory fact url=tcp://localhost:7222
setprop factory fact url
Answer: B,D

Q: 7
Which two statements are true about access control and bridges? (Choose two.)
A. A bridge automatically has permission to send to its target destination(s).
B. Message producers must have access to a destination to send messages to that destination.
C. ACLs must be added to thebridges.conf file if the access control is enabled for any bridged destination.
D. A message producer sending messages to a bridged destination must also have access to the target destination(s) defined on the bridge.
Answer: A,B

Q: 8
Given the configuration in the acl.conf file: TOPIC=topic.sample1 USER=Bob PERM=subscribe TOPIC=topic.* Group=engineering PERM=publish,subscribe Which statement is true if Bob is a member of the engineering group?
A. Bob can only subscribe to topic.sample1.
B. Bob can publish and subscribe to only topic.sample1.
C. Bob can publish and subscribe to both topic.sample1 and topic.sample2.
D. Bob can publish to only topic.sample2 but can subscribe to both topic.sample1 and topic.sample2.
E. Bob can publish to only topic.sample1 but can subscribe to both topic.sample1 and topic.sample2.
Answer: C

Q: 9
Server R defines a global queue named Q1. R is also the owner of Q1. Servers P and S define routed queues Q1@R. The servers P, R, and S are connected by routes. Which two statements are true? (Choose two.)
A. When a message is sent from server P to queue Q1, P forwards the message to the home queue on server R.
B. Messages are available to local and remote consumers even before the message reaches the home queue.
C. If Server P or the route connection from P to R fails, a consumer application of server P will not be able to receive messages from Q1 until the servers resume communication.
D. When a message is sent from server S to Q1 and the route is not connected, the message is not delivered, and the client application receives the exception DESTINATION_NOT_AVAILABLE.
Answer: A,C

Q: 10
Given the following set of values: ?sess is a Session object ?dest is a Destination object ?nolocal is a boolean variable What is the correct way to create a message consumer with a selector?
A. String selector = "JMSCorrelationID=3";
MessageConsumer consumer = sess.createConsumer(dest,selector,nolocal);
B. String selector = "JMSCorrelationID='3'";
MessageConsumer consumer = sess.createConsumer(dest,selector,nolocal);
C. String selector = "JMSCorrelationID='3'";
MessageConsumer consumer = sess.createConsumer(dest, nolocal, selector);
D. String selector = " 'JMSCorrelationID'='3'";
MessageConsumer consumer = sess.createConsumer(dest, selector, nolocal);
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved