Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-115 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-115 Sample Questions:

Q: 1
What are two functions of a TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks Critical Section Group? (Choose two.)
A. controls concurrent accesses to shared resources
B. escalates the execution priority of the grouped activities
C. isolates resource-intensive activities for performance tuning
D. synchronizes process instances so that only one executes the grouped activities at a time
Answer: A,D

Q: 2
As a TIBCO recommended best practice, what is the preferred method for indicating backwardscompatible changes to a service?
A. update the point release number in the WSDL filename
B. update the major release number in the WSDL filename
C. update the point release number in the WSDL namespace name
D. update the major release number in the WSDL namespace name
Answer: A

Q: 3
Which of the following statements are true? (Choose two.)
A. Fine-grained services are best suited for user interactions
B. Coarse-grained services are best suited for system-to-system interactions
C. Fine-grained services are suitable for both user and system-to-system interactions
D. Coarse-grained services are suitable for both user and system-to-system interactions
Answer: A,B

Q: 4
Which two of the following should be considered when specifying a service? (Choose two.)
A. The rate at which the service will be invoked
B. The platform on which the service will be deployed
C. The information passed as parameters to the service
D. The platform from which the service will be accessed
Answer: B,D

Q: 5
What is the primary purpose of a service specification?
A. to ensure that the service appropriately utilizes other services
B. to ensure that the resulting service is suitable for its intended uses
C. to ensure that the design of the service follows established best practices
D. to ensure that the service can be built within the given cost and schedule guidelines
Answer: B

Q: 6
Which of the following is the most appropriate structure for naming service operations?
A. <IndustryName>.<ServiceName>.<OperationName>
B. <CompanyName>.<LineOfBusiness>.<FunctionalArea>.<OperatonName>
C. <CompanyName>.<DivisionName>.<ApplicationName>.<OperationName>
D. <IndustryName>.<CompanyName>.<LineOfBusiness>.<ApplicationName>.<OperationName>
Answer: D

Q: 7
What are three characteristics of service virtualization? (Choose three.)
A. The service provider can be one of several providers.
B. The application decides which service implementation to use.
C. It decouples the service transport from its business implementation.
D. It allows the service to be load balanced and fault tolerant in a transparent manner to service consumers.
Answer: A,C,D

Q: 8
Service X is available 80% of the time, and Service Y is available 90% of the time. Service Z calls Services X and Y. What is the highest expected availability for Service Z?
A. 72%
B. 80%
C. 8%
D. 90%
Answer: A

Q: 9
When creating a TIBCO ActiveMatrix environment to support the deployment of SOA solutions by multiple business units, which two components are optional? (Choose two.)
A. a database
B. TIBCOActiveMatrix Policy Manager
C. TIBCO Enterprise Message Service
D. TIBCOActiveMatrix Lifecycle Governance Framework
Answer: B,D

Q: 10
A global trading firm is kick-starting its SOA initiative with a pilot project implementing an enterprise trading platform. The platform requires integrating multiple frontend .NET applications at its New York business unit (with its own data center) with multiple Java-based backend applications developed/managed by its Hong Kong business unit (with its own data center). The SOA Competency Center team is working with the Enterprise Architecture team to decide how to deploy the TIBCO ActiveMatrix Service Grid to best enable the implementation. What would be a recommended approach to setting up ActiveMatrix Service Grid for the firm?
A. The information provided is insufficient to determine a solution.
B. set up oneActiveMatrix cluster at each site, and use standard SOAP/HTTPS or SOAP/JMS to integrate the two sites
C. since most clients are based in the U.S., use the TIBCOActiveMatrix cluster at the U.S. site to set up a single worldwide ActiveMatrix Service
Grid, with environments spanning the U.S. and Hong Kong sites
D. since most backend systems are in Hong Kong, use the TIBCOActiveMatrix cluster at the Hong Kong site to set up a single worldwide ActiveMatrixService Grid, with environments spanning the U.S. and Hong Kong sites
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved