Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-114 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-114 Sample Questions:

Q: 1
Which two input parameters are mandatory for the BuildEAR Utility? (Choose two.)
A. the output directory for the EAR file
B. the location of the Global Variables file
C. the location of the TIBCO Designer project
D. the project path of the Enterprise Archive Resource
Answer: C,D

Q: 2
A new parallel cluster group has recently been installed in your infrastructure for general application support. Which two statements are true about deploying TIBCO products in this type of environment? (Choose two.)
A. TIBCO applications are intended to work in both failover cluster and load-balanced clusters.
B. TIBCO applications are intended to work in failover cluster environments, not in loadbalanced clusters.
C. Only one copy of a TIBCO Hawk Agent instance can be running from one system in the cluster at a time.
D. Multiple copies of a TIBCO Hawk Agent instance can be running on different systems in the cluster simultaneously.
Answer: B,C

Q: 3
You want a process definition that will call one of three available subprocesses (SP1, SP2, and SP3), depending on the data being received by its starter. Which three actions must be taken to achieve this? (Choose three.)
A. define a template and use it to implement SP1, SP2, and SP3
B. have SP1, SP2, and SP3 use the same input, output, and error schemas
C. set one of the three subprocesses as the process name in the Call Process activity
D. use a Call Dynamic Process activity and select SP1, SP2, and SP3 as the alternatives
E. set an XPATH expression in the Call Process activity to determine at run-time the name of the subprocess to call
Answer: B,C,E

Q: 4
Which two operations can be performed with the TIBCO Domain Utility? (Choose two.)
A. manage domain users
B. add a machine to the domain
C. secure the domain using HTTPS
D. remove a machine from the domain
Answer: B,C

Q: 5
Which two options can be used to obtain the concrete service description for Web services exposed by TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks? (Choose two.)
A. use the Get Context activity in conjunction with the Service resource
B. use the TCP trace utility in conjunction with the HTTP Receiver activity
C. use the Retrieve Resources activity in conjunction with the HTTP Receiver activity
D. set the custom engine properties provided by the Built-in Resource Provider feature
Answer: C,D

Q: 6
Which two statements are true about using LDAP groups with the TIBCO Administrator? (Choose two.)
A. Local roles can be created and can include LDAP group-synchronized roles as members.
B. Local roles can be created, but cannot include LDAP group-synchronized roles as members.
C. TIBCO applications and services can use only static LDAP groups available in an LDAP directory in the form of LDAP group-synchronized roles.
D. TIBCO applications and services can use both static and dynamic LDAP groups available in an LDAP directory in the form of LDAP group-synchronized roles.
Answer: A,D

Q: 7
You are designing a solution that requires a shared variable to initialize on startup before incoming messages are processed. You want to disable the process starter of the process that subscribes to the messages on startup and enable it again when the variable has been initialized. Which activity is used to accomplish this task?
A. Wait
B. Notify
C. Engine Command
D. Receive Notification
Answer: C

Q: 8
What are the two differences between Shared Variables and Job Shared Variables? (Choose two.)
A. Job Shared Variables can be modified at run-time, and Shared Variables cannot.
B. Shared Variables can be shared across process engines, and Job Shared Variables cannot.
C. Shared Variables can be shared across process instances, and Job Shared Variables cannot.
D. Job Shared Variables can be shared across process definitions in a project, and Shared Variables cannot.
Answer: B,C

Q: 9
When deploying TIBCO applications to a failover cluster under one or multiple cluster groups, which two must be owned by the cluster group that hosts the TIBCO products? (Choose two.)
A. hostname
B. IP address
C. shared cache array
D. shared disk resource
Answer: B,D

Q: 10
Which two statements are true about using Global Variables in a TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks project? (Choose two.)
A. The name MessageEncoding is reserved and cannot be used to name a Global Variable.
B. Global Variables of type "Password" are visible in the $_globalVariables process variable.
C. Only Global Variables that have the Service option checked are visible in the $_globalVariables process variable.
D. Only Global Variables that have the Deployment option checked are visible in the $_globalVariables process variable.
Answer: A,D

Q: 11
Your project needs to pass a custom header in a JMS message within TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks. What should you use to accomplish this?
A. Context Resource
B. JNDI Configuration
C. JMS Application Properties
D. JMS Connection Resource
Answer: B

Q: 12
You have installed a new version of a TIBCO software component on a machine that is part of your administration domain. Which two statements are true about enabling the deployed applications to use the upgraded software using the upgrade feature? (Choose two.)
A. The upgrade is reversible.
B. You do not need to redeploy your applications after the upgrade.
C. The property files of process engines are remapped to use the new software targets.
D. You can upgrade multiple applications from the All Applications folder in the management console.
Answer: C,D

Q: 13
A Call Process activity named SP1 is part of a transaction group. Which statement is true?
A. SP1 can be part of the transaction depending on the transaction type.
B. SP1 cannot be part of the transaction regardless of the transaction type.
C. SP1 can be part of the transaction if the transaction group explicitly specifies it.
D. SP1 can be part of the transaction as long as SP1 does not have a Call Process activity.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved