Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-113 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-113 Sample Questions:

Q: 1
You are a supervisor of a group of analysts at your company. Your business analysts do not have sufficient experience to understand the configuration of web services and integration components.
How would you hide the technical implementation details from your business analysts?
A. use the Window > Show View menu option to disable the technical details
B. select the Enable/Disable Technical Details icon and de-select the Technical Details option
C. use the Diagram > Enable/Disable Technical Details menu option to disable technical details
D. select the Enable/Disable Business Studio Capabilities icon and de-select the Solution Design option
Answer: D

Q: 2
What is a valid TIBCO iProcess script file function call to delete a file?
A. IPEFileUtil.FILEDELETE(C:\Temp\myfile.txt)
B. IPEFileUtil.FILEDELETE("C:\Temp\myfile.txt")
C. IPEFileUtil.FILEDELETE(
D. \\Temp\\myfile.txt)
E. IPEFileUtil.FILEDELETE("C:\\Temp\\myfile.txt")
Answer: D

Q: 3
While modeling a Service Task, and configuring it to use TIBCO BusinessWorks, the user needs to ensure that the endpoint name matches the JMS destination that was created in TIBCO iProcess Engine, renaming the System Participant if necessary. Which two options support this? (Choose two.)
A. Use local
B. Use JMS
C. Use BW
D. Use remote
E. UseLiveLink
Answer: A, E

Q: 4
When configuring a Database Service Task, what is the only valid option for the TIBCO iProcess Engine for the Operation?
A. Alter
B. Select
C. Delete
D. Update
E. Stored Procedure
Answer: E

Q: 5
You want to prioritize work items in a queue so that users process high-priority work items first.
These items should appear at the top of the list. How is this accomplished?
A. sort the Work Item List by priority ascending
B. sort the Work Item List by priority descending
C. select the Sort By Priority flag in the View menu
D. display the Priority column in theiProcess Workspace (Browser) Client
Answer: A

Q: 6
What are two valid advanced properties on the process level? (Choose two.)
A. Ignore Case Suspend
B. Enable Case Prediction
C. Priority Value Expression
D. Ignore Blank Addressees
E. Use DeadlineFor Task Duration
Answer: B, D

Q: 7
Which gateway waits for each of its incoming sequences to be completed before moving to the next task?
A. Parallel Gateway
B. Inclusive Gateway
C. Complex Gateway
D. Exclusive Data Gateway
E. Exclusive Event Gateway
Answer: A

Q: 8
Which key combination is used to display Content Assist for a function used in a script?
A. Ctrl + C
B. Ctrl + F1
C. Ctrl + Space
D. Ctrl + Alt + Space
Answer: C

Q: 9
What is the default Button Type property value of the Submit button on a TIBCO Business Studio Form?
A. apply
B. close
C. submit
D. primary
E. peripheral
F. associative
Answer: D

Q: 10
Which two statements are true about Task scripts? (Choose two.)
A. Task Close Scripts will affect central case data.
B. Task Submit Scripts will affect central case data.
C. Task Close Scripts can be used to remove tasks from queues.
D. Task Open Scripts can be used to pre-load values into data fields prior to a task being opened.
E. Task Open Scripts can be used to manipulate field data prior to the task being delivered to a queue.
Answer: B, D

Q: 11
What are four TIBCO Business Studio basic data types? (Choose four.)
A. Float
B. Date
C. Long
D. Boolean
E. Date Time
F. Integer Number
Answer: B, D, E, F

Q: 12
A connection to a TIBCO iProcess Engine deployment server has failed with a connection error.
What should be verified in order to solve the problem? (Choose two.)
A. The web server is running
B. The destination server is running.
C. The Hawk Agent service is running.
D. The connecting user is a domain administrator.
E. The username and password in the destination properties match aniProcess user credential.
Answer: B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved