Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-111 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-111 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are correct about the maximum backlog feature in Rendezvous routing daemon (RVRD) configuration? (Choose two.)
A. You can configure this feature for the entire RVRD process. The router applies that maximum to all of its neighbor connections.
B. You can configure this feature separately for each routing table entry. The router applies that maximum to all of its neighbor connections.
C. When an outbound backlog of this size accumulates for any neighbor connection, RVRD clears the corresponding outbound data buffer with the neighbor connection intact.
D. When an outbound backlog of this size accumulates for any neighbor connection, RVRD automatically disconnects from that neighbor, and clears the corresponding outbound data buffer
Answer: B, D

Q: 2
A user wants to configure a Rendezvous daemon (RVD) to shut down automatically if no Rendezvous clients are connected to it. Which daemon parameter should be used to accomplish this?
A. -no-http
B. -no-restart
C. -no-lead-wc
D. -no-multicast
E. -no-permanent
Answer: A

Q: 3
Which three statements are correct about the RVFT.TOO_MANY_ACTIVE.group advisory message? (Choose three.)
A. Members have different active goal parameters.
B. The active member did not send timely heartbeat messages.
C. A fault-tolerant member presenting this advisory message will be deactivated.
D. All members of a group receive this advisory message from the Rendezvous daemon (RVD).
E. The number of members broadcasting heartbeat messages is greater than the active goal parameter.
Answer: A, B, E

Q: 4
Which three statements are correct when multiple fault-tolerant Rendezvous routing daemons (RVRDs) serve one network? (Choose three.)
A. Each RVRD must have different router names.
B. Each RVRD must have the same router name.
C. Each RVRD must be started with the -ft option.
D. Each RVRD must have the same set of neighbors.
E. Each RVRD must have the same local network name.
Answer: A, D, E

Q: 5
In which three situations might a border router be advantageous? (Choose three.)
A. In networks with a large number of hosts within a subnet, border routers can sub-divide a subnet into multiple virtual subnets.
B. In networks with many routers, border routers can limit the spread of routing-related information, resulting in increased network stability.
C. When routing messages between separate enterprises. For example, a business partner outside your intranet-border routers can isolate intranet topology information.
D. Border router policies enforce subject gating restrictionspairwise between routing table entries (that is, neighbors and local networks). You can specify a separate policy for each ordered pair.
E. In networks where subnets are spread across a WAN, border router handles the UDP packets drops gracefully in case the hardware router drops the UDP packets during resource constraints.
Answer: B, C, D

Q: 6
You are installing a license file that lists the following Rendezvous components: RVD, RVRD, RVTRACE, RVA, and RVCACHE. Which three statements are correct about the proper operation of TIBCO Rendezvous software component(s)? (Choose three.)
A. You install the component license in the license ticket file (tibrv.tkt).
B. You run only one of the Rendezvous components at a time on a host.
C. The execution path of each user must include the directory that contains the license ticket file.
D. You configure the operating system to enable packet checksums on each host computer running Rendezvous daemons.
Answer: A, C, D

Q: 7
What data transmission information is provided from the Rendezvous daemon's HTTP browser interface?
A. inbound data transmission rates only
B. outbound data transmission rates only
C. inbound always, outbound only if enabled
D. inbound and outbound data transmission rates
Answer: D

Q: 8
You are unable to ping Host A from Host B and vice versa within a subnet. Which statement is correct regarding tibrvlisten and tibrvsend connectivity tests?
A. Tests using the same subject, network, and service for send and listen will fail from Host A to B and vice versa.
B. Tests using the same subject, network, and service for send and listen will work if bothtibrvlisten and tibrvsend connect to Rendezvous secure daemon (RVSD) on both Host A and B.
C. Tests using the same subject, network, and service for send and listen will work if both Hosts A and B use Rendezvous routing daemons (RVRDs) instead of the Rendezvous daemon (RVD).
D. Tests using the same subject, network, and service for send and listen will work if bothtibrvlisten and tibrvsend connect to the Rendezvous daemon (RVD) on either Host A or B with one of them using remote daemon connection semantics.
Answer: C

Q: 9
Which two statements are correct about virtual communication (VC)? (Choose two.)
A. The terminal can reconnect after a failure.
B. Messages arrive in the same order as the opposite terminal that sent them.
C. A failure anywhere along the circuit causes the entire circuit to stop functioning.
D. All transports listening on the same service as the VC transport, receive all messages.
Answer: B, C

Q: 10
On Host A in Subnet A, you start a tibrvlisten with the following command: tibrvlisten -service 8500 -network ";224.1.1.1" -daemon 8500 "mytest" There are no Rendezvous routing daemons (RVRDs) configured to bridge subnet A and B and multicasting is enabled for networking hardware. Which two messages using tibrvsend commands on Host B in Subnet B will make it to tibrvlisten in Subnet A? (Choose two.)
A. tibrvsend -service 7500 -daemon 8500 "mytest" HELLO
B. tibrvsend -service 8500 -network ";224.1.1.1" -daemon 7500 "mytest" HELLO
C. tibrvsend -service 8500 -network ";224.1.1.1" -daemon 8500 "mytest" HELLO
D. tibrvsend -service 7500 -network ";224.1.1.1" -daemon 8500 "mytest" HELLO
Answer: B, C

Q: 11
Which two statements are correct about the Rendezvous routing daemons (RVRDs)? (Choose two.)
A. An RVRD can serve only one local network.
B. An RVRD can serve multiple local networks.
C. An RVRD can connect to multiple neighbors.
D. An RVRD can have only one router configured.
E. Two RVRD daemons can have the same router name.
Answer: B, C

Q: 12
The Rendezvous Daemon Manager (RVDM) control center specifies a default user group for which mapping?
A. subjects to service ports that do not match any other row in the mapping table
B. service ports to subjects that do not match any other row in the mapping table
C. subjects to multicast groups that do not match any other row of the mapping table
D. service port to multicast groups that do not match any other row in the mapping table
Answer: C

Q: 13
Which two statements are correct about publishing messages on wildcard subjects? (Choose two.)
A. It is allowed, provided the daemon is running in managed mode.
B. Publishing to wildcard subjects is illegal for certified delivery transports.
C. It is never allowed and the Rendezvous daemon (RVD) will throw an error.
D. It is allowed, but is not a recommended practice because it can cause unexpected behavior.
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved