Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-110 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-110 Sample Questions:

Q: 1
Which log file is the most useful for troubleshooting TIBCO CIM?
A. Elink log
B. Error log
C. Startup log
D. Messaging Server log
Answer: A

Q: 2
Which three settings are required when configuring CIM-to-CIM on different instances? (Choose three.)
A. configureBus.props
B. configureQueue.props
C. configureConfigValues
D. set up Business Process Rule
E. database changes onRelationshipDefinition
F. database changes onConfigurationDefinition
Answer: B, D, F

Q: 3
Which five business objects can be exported using CopyMetaData? (Choose five.)
A. InputMap
B. OutputMap
C. DataSource
D. CatalogFormat
E. RelatonshipDefinition
F. BusinessProcessRule
Answer: A, B, C, D, F

Q: 4
Which two functionalities are available in TIBCO CIM 7 that the user needs to be aware of while upgrading to CIM 7? (Choose two.)
A. CIM 7supports relationships across repositories.
B. CIM 7 assigns the same product key to two records stored in different master catalogs.
C. A new queue Q_ECM_CORE_TEXT_INDEX has been added for an optional text search feature.
D. Relationship metadata withownerID = -1 allows relationships to be maintained across repositories.
Answer: A, C

Q: 5
Which of the following statements is not correct when a repository is renamed from REPO1 to REPO2?
A. Cross-Catalog Relationships will be adjusted to account for the renamed repository
B. Historical input documents (found in the Work directory) will still reference the old repository name
C. Catalog validation rules for other repositories that reference the renamed repository will not function correctly
D. The event log for previous actions performed on the repository will correctly present the new repository name
E. The directory name where the repository catalog validation files are stored will be renamed from REPO1 to REPO2The directory name where the repository?catalog validation files are stored will be renamed from REPO1 to REPO2
Answer: C

Q: 6
The users of TIBCO CIM web services can indicate how they want to handle FILE type attributes. CIM can return file type attributes by providing a FILE_TYPE_ATTRIBUTES context variable. What are the two valid values? (Choose two.)
A. HREF
B. AS_FILE
C. AS_DOC
D. SOFTLINK
E. ATTACHMENT
Answer: A, E

Q: 7
TIBCO CIM supports adding hyperlinks to objects in the workitem description using tokens.
Which two are supported tokens? (Choose two.)
A. $Catalog$
B. $DataPool$
C. $DataSource$
D. $PrimaryRecord$
Answer: A, D

Q: 8
Which property is automatically set on a new attribute?
A. unique=Yes
B. Type=String
C. position id=N/A
D. searchable=Yes
E. display in record list=Yes
Answer: B

Q: 9
What are two valid application server settings available through Configurator? (Choose two.)
A. JRUN
B. JBOSS
C. APACHE
D. SUNONE
E. WEBLOGIC
Answer: B, E

Q: 10
When a company logo is changed, which property file needs to be modified and in which directory is the new image file located?
A. uiprops.txt; MQ_COMMON_DIR/<<Enterprisename>>/ directory
B. uiprops.txt; MQ_COMMON_DIR/<<Enterprisename>>/images directory
C. neutralized.props; MQ_COMMON_DIR/<<Enterprisename>>/images directory
D. neutralized.props; MQ_COMMON_DIR/<<Enterprisename>>/htmlprops directory
Answer: C

Q: 11
Which property must be set to enable distributed cache?
A. com.tibco.cache.type=Tibco
B. com.tibco.cache.type=Native
C. com.tibco.cache.type=Tangosol
D. com.tibco.cache.type=Distributed
Answer: C

Q: 12
Which two statements are true about CIM web services? (Choose two.)
A. Record query web service initiates workflow.
B. No state is maintained between two web services calls.
C. All web services calls can be synchronous or asynchronous.
D. A web services response is always sent, even if processing of a request is delegated to a workflow.
Answer: B, D

Q: 13
Which three data points can be searched when searching the Inbox? (Choose three.)
A. workitem type
B. workitem status
C. record attribute
D. repository name
Answer: A, B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved