Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-108 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-108 Sample Questions:

1. Which two statements are true about embedded field definitions? (Choose two.)
A.An embedded field is defined when marking a field in a form.
B.An embedded field is an option chosen when defining a field.
C.Using the embedded option, a date: 24/12/2006, can be displayed as 24th December, 2006.
D.Using the embedded option, date: 24/12/2006, can be displayed as Twenty Fourth December, 2006.
Answer: AC

2. When a step is the first object in a procedure, which action presents the workitem instantly to the user performing a manual case start?
A.use SW_STARTER as the addressee
B.use a Complex Router before the first step
C.use a group as an addressee for the first step
D.use a process field to capture the User ID and use it as a dynamic address
Answer: A

3. Which type of script is associated with a sub-procedure parameter mapping?
A.Keep
B.Public
C.Private
D.Release
Answer: C

4. Which statement is true about the maximum number of EAI steps allowed in a process?
A.There is no limit.
B.A process may contain up to 20 EAI steps.
C.A process may contain up to 40 EAI steps.
D.The maximum number of EAI steps allowed in a process is configurable in the STAFFCFG file.
Answer: A

5. What are four valid field definitions? (Choose four.)
A.Text
B.Float
C.Time
D.Memo
E.Integer
F.Numeric
Answer: ACDF

6. Which four locations contain information that TIBCO iProcess Suite uses to automatically assign priority to a workitem every time a step is processed? (Choose four.)
A.SWDIR\etc\staffcfg file
B.SWDIR\etc\staffpms file
C.SW_IP_xxx system field values
D.SW_CP_xxx system field values
E.the Status tab on the Step Definition dialog
Answer: ACDE

7. Where is it possible to change the priority of a workitem while it is in a work queue?
A.SWDIR\etc\staffcfg file
B.SW_IP_xxx system field values
C.Change Access Criteria Options
D.SW_CP_xxx system field values
E.the Status tab on the Step Definition dialog
Answer: B

8. Workitems in a queue are given either category 'A', 'B', 'C' or 'D' as a method of sorting items in order of urgency, 'A' being the most urgent. The Increment value is -20. Items marked as:
'A' are given the Default Priority (50)
'B' are given a Base Priority value of 100 and are escalated every 5 minutes
'C' are given a Base Priority value of 150 and are escalated every 10 minutes
'D' are given a Base Priority value of 200 and are escalated every 15 minutes
One item of each category arrives in the queue at the same time.
After one hour, how will the workitems be ordered in the work queue when sorted by Priority?
A.A, B, C, D
B.B, A, C, D
C.B, C, A, D
D.C, D, A, B
Answer: C

9. Workitems in a queue are given either category 'A' or 'B' according to their urgency. Category 'A' items are considered most urgent and are given the Default Priority (50). Category 'B' items are given a Base Priority value of 200 and are escalated every 5 minutes. The Increment value is -20. How long will it take a category 'B' item to gain a higher priority than a category 'A' item in the work queue?
A.30 minutes
B.35 minutes
C.40 minutes
D.45 minutes
Answer: C

10. What is the recommended step to use to start up a parallel branch of a case as a result of some external trigger?
A.EAI
B.Graft
C.Event
D.Standard
Answer: C

11. What happens when an Event is used to interrupt a case and the Event step is NOT linked to any other steps? (Choose two.)
A.Case data changes will be imported, and the case will restart from the first step.
B.Case data changes will be imported, but the case will NOT be moved along the process.
C.Case data changes will be imported, and the audit trail will be updated to record the Event trigger.
D.The interrupt will be rejected and will have no effect on the case, except that the audit trail will be updated to record the Event trigger.
Answer: BC

12. What happens when an Event is used to interrupt a case and the Event step is linked into other steps? (Choose two.)
A.Case data changes will be imported, and the case will move along the process.
B.Case data changes will be imported, and the case will remain where it is in the process.
C.Case data changes will be imported, and the audit trail will be updated to record the Event trigger.
D.Case data changes will be imported and the case will move along the process provided the Enable Active Response flag is set on the Event step.
Answer: AC

13. Which two can you use to trigger an Event? (Choose two.)
A.the SWUTIL utility
B.the CALL function
C.the CUSTAUDIT function
D.the WINACTION function
E.the TRIGGEREVENT function
Answer: AE

14. Which two statements are true about using Event steps to update a case when a document is received? (Choose two.)
A.An Event step CANNOT be used to update case data upon receipt of a document.
B.An Event step can be used to call external databases to check for new documents.
C.An Event step can be used to automatically update all workitems upon receipt of a document.
D.An Event step can be used on a parallel path within the case, triggered when a document arrives.
Answer: CD

15. A bank policy states that after an account is opened there must be a 7 day waiting period during which no processing can occur. How can you automate this requirement in your process?
A.include a Wait step with a static Period Deadline of 7 days
B.include an EAI step defined for Delayed Release after 7 days
C.include a Complex Router with an Expression Deadline of 7 days
D.include an Event step, linked into the process flow, with a static Period Deadline of 7 days
Answer: D

16. To test a Dynamic sub-procedure you must first _____.
A.release the sub-procedure
B.release the parent procedure
C.create a sub-procedure parameter template
D.define array fields in the sub-procedure to hold data to be passed to the parent procedure
Answer: C

17. Which statement is true about a Static sub-procedure call?
A.Extra sub-cases can be invoked after the call has been made and while previous sub-cases are still live.
B.The call can invoke only one concurrent instance of the sub-procedure that has been linked into that call definition.
C.The call will invoke one concurrent instance of each of the multiple sub-procedures that have been linked into that call definition.
D.The call can invoke multiple concurrent instances of the one sub-procedure that has been linked into that call definition, provided they are all invoked at the time the call is made.
Answer: B

18. A project has a main procedure with a status of Released. This main procedure calls one sub-procedure within it that has a status of Unreleased. No other versions of the sub-procedure exist and precedence is set as default. Into which queue will the sub-procedure workitems be delivered?
A.live queue
B.test queue
C.Undelivered Work Items queue
D.The workitems will not be delivered.
Answer: B

19. Which two tasks must be performed to call a Dynamic sub-procedure? (Choose two.)
A.create a parameter template
B.assign the sub-procedure name in the parent process at runtime
C.define a standard field to hold the sub-procedure name to call at runtime
D.at design time, specify the sub-procedure name on the Dynamic sub-procedure step in the parent process
Answer: AB

20. Which type of sub-process can be used in Graft steps?
A.a sub-process of type Any
B.a sub-process of type Graft
C.a sub-process using no parameters
D.a sub-process using a parameter template
Answer: D

21. Which two statements are true about Dynamic sub-procedure calls? (Choose two.)
A.A Dynamic sub-procedure call must use an array to store sub-procedure names.
B.A Dynamic sub-procedure call may NOT use an array to store sub-procedure names.
C.A Dynamic sub-procedure call can invoke multiple concurrent instances of the same sub-procedure.
D.A Dynamic sub-procedure call CANNOT invoke multiple concurrent instances of the same sub-procedure.
Answer: AC

22. What happens when a Commit and Concede Transaction Control step is reached? (Choose three.)
A.An entry is logged in the audit trail.
B.An entry is logged in the sw_warn file.
C.The iProcess Engine will stop processing the case at that point.
D.The iProcess Engine will stop processing that branch of the case.
E.The state of the case is committed up to that point, after progressing other parallel branches.
F.The state of the case is committed up to that point, without progressing other parallel branches.
Answer: ADE

23. What happens when a Commit and Continue Transaction Control step is reached? (Choose three.)
A.An entry is logged in the audit trail.
B.An entry is logged in the sw_warn file.
C.The iProcess Engine will stop processing that branch of the case.
D.The iProcess Engine will process further steps beyond the Transaction Control step.
E.The state of the case is committed up to that point, after progressing other parallel branches.
F.The state of the case is committed up to that point, without progressing other parallel branches.
Answer: ADE

24. What are two purposes of the Abort Transaction Control step? (Choose two.)
A.to abort or close a case following a failed EAI step
B.to catch EAI steps that attempt to abort the current transaction
C.to abort a transaction following a failed non-transactional EAI step
D.to allow a transaction to be aborted under control of the procedure definition
Answer: CD

25. Graft steps enable you to attach multiple _____ to a specific point in your procedure. (Choose two.)
A.steps
B.events
C.sub-procedures
D.external processes
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved