Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Tibco TB0-105 Exam - Cheat-Test.com

Free TB0-105 Sample Questions:

Q: 1
Which two statements are true about ABOX files? (Choose two.)

A. They are always called ABOX. B. They are encrypted binary files.
C. They can be used to pass data out of Staffware.
D. Each line contains a # denoting the end of the line.
E. Each line contains a field name and value, separated by a comma.

Answer: C, E

Q: 2
A procedure needs to integrate to a third-party system via a Messaging solution but also needs the ability to manually perform the integration as a fallback. Which statement is true?

A. Event steps are best used in this situation because events can pass data out to an external interface and receive data back via manual intervention.
B. Brokers are best used in this situation because they integrate seamlessly to a
Messaging solution and process workitems delivered to a workqueue.
C. EAI steps are best used in this situation because they are truly transactional in relation
to the iProcess Server and integrate seamlessly to a Messaging solution.
D. EAI steps are best used in this situation because they are truly transactional in relation
to the business process and they allow manual intervention because they are delivered to a user queue before processing.

Answer: B

Q: 3
Which two statements are true? (Choose two.)

A. Workitems processed by a broker do not post entries into the audit trail.
B. A broker program could write extra tailored audit postings that can contain case data.
C. EAI step audit postings can be tailored so that the audit record can contain case data.
D. EAI step audit postings can be suppressed entirely by configuring the "Over-ride
Audit settings" flag.

Answer: B, C

Q: 4
Which three Procedure Definer objects can have deadlines? (Choose three.)

A. Step
B. Stop
C. Script
D. EAI step
E. Wait step
F. Graft step

Answer: A, D, F

Q: 5
Each process and sub-process has an Auto-Purge status flag, which can be set manually by a developer or administrator. What happens if this flag is checked for a sub-process, but is not checked for its parent process?

A. The sub-process is closed when it completes. It sets a flag to show that it is now purgeable. The administrator can then manually purge the sub-case.
B. The sub-process is closed when it completes and shows in the parent audit trail as "closed." It then purges automatically when its parent process is completed.
C. The sub-process is automatically purged as soon as that sub-process completes, deleting its audit trail. The parent's audit trail shows the sub-process as complete with no details available.
D. When you save the sub-process definition it automatically alters the status flag on the sub-process so that it matches the status flag on its parent process. They must both have the same setting.

Answer: C

Q: 6
Which four actions can you take to trigger an Event step? (Choose four.)

A. use swbatch or swutil to post the Event trigger
B. use a programming interface (SPO or SSO) to post the Event trigger
C. use a command from within a Staffware script to trigger the Event within the same case
D. use the "Trigger Event" button on the Case Administration tool to manually trigger the
Event
E. use a command from within a Staffware script to trigger the Event within a different case or procedure
F. write the external action into a database, and have the Event monitor that database and trigger itself when the database action is written

Answer: A, B, C, E

Q: 7
XXYYinc.com requests the development of a process where financial constraints have prevented the use of EAI and the development of customized broker components. What are three suitable alternatives for Integration? (Choose three.)

A. You use Automatic Steps to call applications.
B. You use DDE to populate data spreadsheet information.
C. You use WinRun to run a Desktop Application from the client.
D. You use Staffware Script statements to open a specific form on a database.
E. You use the CALLSPREADSHEET function to run a spreadsheet application.

Answer: B, C, D

Q: 8
You are using an Event step to interrupt a case. The Event step is NOT linked into any other steps. Which two statements are true? (Choose two.)

A. Case data changes will be imported and the case will restart from the first step.
B. Case data changes will be imported, but the case will not be moved along the process.
C. Case data changes will be imported and the audit trail will be updated to record the
Event trigger.
D. The interrupt will be rejected and will have no effect on the case, except that the audit trail will be updated to record the Event trigger.

Answer: B, C

Q: 9
The project has a main procedure with a status of Released. This main procedure calls one sub-procedure within it that has a status of Unreleased. No other versions of the sub-procedure exist and precedence is set as default. What happens when this procedure is run?

A. The main procedure will inherit the status from any sub-procedures it calls and all workitems will be delivered to test queues.
B. When a call is made from the main procedure to the sub-procedure, the sub-procedure workitems will be delivered to test queues.
C. When a call is made from the main procedure to the sub-procedure, the sub-procedure workitems will be delivered to Undelivered Work Items.
D. When a call is made from the main procedure to the sub-procedure, the sub-procedure will inherit the main procedure's status and all workitems will be delivered to live queues.

Answer: B

Q: 10
In a process, a sequence of EAI steps exists, forming a single transaction. It is now necessary to deliver a standard step in the middle of the sequence. Which two statements are true? (Choose two.)

A. The step can be used to help control where the transaction boundary is.
B. Inserting a standard step in this way does not affect the transaction boundary.
C. Once EAI step sequences are created this way, it is not possible to break them up.
D. Placing steps this way will make the following EAI step perform less efficiently.
E. The standard step can be used to display debug information about the preceding EAI steps as to whether they performed as expected.

Answer: A, E

Q: 11
You have opened a bank account and deposited money. There is a 14 day period in which no processing can occur. How could you satisfy this requirement in your process?

A. include a Standard step with a static Period Deadline of 14 days
B. include a Standard step with an Expression Deadline that evaluates to 14 days
C. include an Event step with a deadline of 14 days that is separate from the process flow
D. include an Event step with a static Period Deadline of 14 days linked into the process flow following the deposit step

Answer: D

Q: 12
The business requirement is that a case should reach a specific point then wait until a gateway to the rest of the process is "unlocked." It is not specified whether it needs to be visible in a workqueue or not, but there will be a large number of cases to be "unlocked" at the same time. The date/time when the unlock will be triggered is not known when the case reaches this pause state, as it depends on external factors. Without taking efficiency or performance into account, which three methods provide a full solution? (Choose three.)

A. use ServerRun or ServerExec to keep checking for the gateway to be opened; when it is opened, release the workitem
B. use a non-delayed release EAI step to check whether the gateway has been unlocked when the case reaches this pause point
C. use WinRun to keep checking for the gateway to be opened; when it is opened, release the workitem so that the case continues
D. send the workitem to a workqueue and when the unlock event occurs, run a broker to release all relevant items in the workqueue
E. use a delayed release EAI step to pass control to an external system, and wait for the external system to reply to the EAI step to release the case
F. send the workitem to an Event step, notify an external system / database of the identity
of the waiting case, and wait for the external system to trigger the event

Answer: D, E, F

Q: 13
If the value of the TARGET Numeric field is less than the value of the ACTUAL Numeric field, which condition will reveal BONUSPAYMENT as a Required field?
Note: BONUSPAYMENT must appear as either Required or Optional depending on the success or failure of the condition. Where the text appears in uppercase it refers to a field marking, the information in brackets reveals how the field is marked on the form, e.g. {Optional}.

A. BONUSPAYMENT {Optional}
If TARGET<ACTUAL
BONUSPAYMENT {Required}
Endif
B. BONUSPAYMENT {Required}
If TARGET>ACTUAL
BONUSPAYMENT {Optional}
Endif
C. If TARGET>ACTUAL
BONUSPAYMENT {Optional}
Else
BONUSPAYMENT {Required}
Endif
D. If TARGET<ACTUAL
BONUSPAYMENT {Optional}
Else
BONUSPAYMENT {Required}
Endif

Answer: C

Q: 14
A Private script is used ______.

A. when called from an expression on a form
B. when embedded within a conditional statement on a form
C. on a procedure where a sensitive calculation is performed (e.g., pay review calculations)
D. when you want to manipulate input/output parameters during sub-procedure parameter mapping

Answer: D

Q: 15
Which form marking represents an Embedded field?

A. #TIME#
B. @DATE@
C. //NEWITEM//
D. [APPLICATION]
E. <CUSTNAME>

Answer: D

Q: 16
When should you use a sub-procedure? (Choose five.)

A. when you need more than fifty steps in a procedure
B. when your procedure becomes too large to manage
C. when you have procedures that carry out identical tasks
D. when you are using an external application that controls which processes need to be run via a Graft step
E. when you need to call a dynamic number of sub-procedures when the case is run depending on case data
F. when you have a number of procedure administrators that need to work on parts of the process independently

Answer: B, C, D, E, F

Q: 17
Which three statements about Dynamic Form Control are true? (Choose three.)

A. Conditions can be nested on a form.
B. Conditions cannot be nested on a form.
C. If the form is scrollable vertically, then the "Dynamic Form" status flag must be enabled on the step definition.
D. Dynamic Form Control can be used so that some lines of dialogue are only shown to certain types of user (e.g., using user attributes to hold "user type").
E. On a form there is a condition, within the "true" scope of that condition there is a mandatory field. The form is releasable if the condition is currently evaluated to be false, even if the mandatory field has not been completed.
F. On a form there is a condition, within the "true" scope of that condition there is a mandatory field. The form does not become releasable until the mandatory field is completed, regardless of whether the condition is currently evaluated to True or False.

Answer: A, D, E

Q: 18
Which two statements are true when migrating to a new procedure? (Choose two.)

A. You can withdraw a procedure at any time.
B. You can only release a procedure that has had a status of Model.
C. You have the ability to choose which older version you can withdraw.
D. Once a procedure is withdrawn, you can use it to create a new version.
E. Procedures that have been withdrawn can have cases started, but only for testing purposes.

Answer: A, D

Q: 19
You have saved your process and now want to test it before adding additional functionality to it. However, when you select Case Start in the client, your process does not appear in the list. What are three logical steps to take to identify the reason why it does not appear? (Choose three.)

A. ensure that the version number is greater than 0.0
B. check the audit trail to see which step was last processed
C. ensure that the Use Test Queues flag on the Process Status is selected
D. check the process for any steps with a yellow "Man at Work" symbol attached
E. ensure you have selected the correct procedure type in the Case Start dialog
F. in the client, check the Version Control to see if the status of the process is marked as
Incomplete

Answer: D, E, F

Q: 20
Which two statements are true about testing procedures? (Choose two.)

A. Workitems from cases started on a Released procedure are delivered to Test queues.
B. Workitems from cases started on an Unreleased procedure are delivered to Test queues.
C. To make a new queue visible, you need to click the Rebuild Queues button that appears when needed.
D. When you start a case on an Unreleased procedure, all the Test queues needed are immediately available.
E. A Test queue automatically becomes visible when the test case reaches a workitem addressed to that queue.

Answer: B, C

Q: 21
When looking at the standard audit trail, what information would you expect to find? (Choose four.)

A. date of audited event
B. time of audited event
C. who created the procedure
D. where the step was delivered
E. any field values that have changed
F. when the procedure was migrated to a new version

Answer: A, B, D, F

Q: 22
Which three are valid field definitions? (Choose three.)

A. Text
B. Float
C. Date
D. Memo
E. Integer
F. DateTime

Answer: A, C, D

Q: 23
Which two statements are true about Initial scripts? (Choose two.)

A. An Initial script is run if the workitem is opened by a Broker.
B. An Initial script is run only the first time a workitem is opened.
C. An Initial script is run every time the same workitem is opened.
D. An Initial script is not run if the deadline for the workitem has passed.

Answer: A, C

Q: 24
You want to use a workqueue to display workitems relative to the user's skills. As the users become more proficient, you want to be able to display more complex cases for them to process. The workitems are all delivered to a Group queue and the users are all members of the Group. Which two methods can be used to meet this requirement? (Choose two.)

A. set a priority value for the given step and use this value as a filter for the Group queue
B. set a User Attribute to either Easy, Moderate or Complex and use this value to display the appropriate column in the Work Queue Manager
C. use the Queue Administration feature in the Process Client; schedule the user to be a member of the queue when appropriate items are present in their workqueue
D. map a field value that represents the case complexity to one of the SWQPARAMn system fields; using the Change Access Criteria option in the Process Client, filter the Group queue to the appropriate complexity using the WQ Parameter field

Answer: A, D

Q: 25
From a Staffware form, you plan to use the CUSTOM_ERREF field value to query on the customer database and return customer details to populate the form. The form will not be Released or Kept. What is a valid method for achieving this?

A. use an Automatic step
B. use an Application field to run an EAI SQL plugin step to query the database
C. call a script from a Field command using the SWODBCGETINFO function to query the database
D. use an Application field to call a script that uses the SERVEREXEC function to run a server-based application to query the database

Answer: D

Q: 26
Because the value of a field is to be tested in a condition object, a drop-down list is required at data entry. Which marking type should be used?

A. Optional; with the options entered using the Validation button
B. Hidden; with the options entered using the Calculation button
C. Required; with the options entered using the Validation button
D. Calculated; with the options entered using the Calculation button

Answer: C

Q: 27
Which two statements about sub-processes are true? (Choose two.)

A. If a sub-process is to be used in a Static sub-procedure call then it must not be defined
to use a parameter template.
B. A sub-process, which is defined for use in a Static sub-procedure call can always be used in a Dynamic sub-procedure call as well.
C. A sub-process, which is defined for use in a Dynamic sub-procedure call can always be used in a Static sub-procedure call as well.
D. If a sub-process uses a parameter template, it can be used in Static and Dynamic sub-procedure calls and also in Graft steps.
E. A sub-process using a parameter template can be used in Static and Dynamic sub-procedure calls and also in Graft steps, provided the "enable multi-purpose usage" flag is set on the sub-process definition.

Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved