Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA SY0-301 Exam - Cheat-Test.com

Free SY0-301 Sample Questions:

1.Which of the following elements of PKI are found in a browser's trusted root CA?
A. Private key
B. Symmetric key
C. Recovery key
D. Public key
Answer: D

2.Which of the following protocols only encrypts password packets from client to server .?
A. XTACACS
B. TACACS
C. RADIUS
D. TACACS+
Answer: C

3.Where are revoked certificates stored?
A. Recovery agent
B. Registration
C. Key escrow
D. CRL
Answer: D

4.DRPs should contain which of the following?
A. Hierarchical list of non-critical personnel
B. Hierarchical list of critical systems
C. Hierarchical access control lists
D. Identification of single points of failure
Answer: B

5.A system administrator could have a user level account and an administrator account to prevent:
A. password sharing.
B. escalation of privileges.
C. implicit deny.
D. administrative account lockout.
Answer: B

6.Which of the following is the BEST way to mitigate data loss if a portable device is compromised?
A. Full disk encryption
B. Common access card
C. Strong password complexity
D. Biometric authentication
Answer: A

7.Which of the following protocols should be blocked at the network perimeter to prevent host enumeration by sweep devices?
A. HTTPS
B. SSH
C. IPv4
D. ICMP
Answer: D

8.Which of the following is specific to a buffer overflow attack?
A. Memory addressing
B. Directory traversal
C. Initial vector
D. Session cookies
Answer: A

9.Which of the following asymmetric encryption keys is used to encrypt data to ensure only the intended recipient can decrypt the ciphertext?
A. Private
B. Escrow
C. Public
D. Preshared
Answer: C

10.Which of the following should a security administrator implement to prevent users from disrupting network connectivity, if a user connects both ends of a network cable to different switch ports?
A. VLAN separation
B. Access control
C. Loop protection
D. DMZ
Answer: C

11.A new enterprise solution is currently being evaluated due to its potential to increase the company's profit margins. The security administrator has been asked to review its security implications. While evaluating the product, various vulnerability scans were performed. It was determined that the product is not a threat but has the potential to introduce additional vulnerabilities. Which of the following assessment types should the security administrator also take into cons ideration while evaluating this product?
A. Threat assessment
B. Vulnerability assessment
C. Code assessment
D. Risk assessment
Answer: D

12.Which of the following requires special handling and explicit policies for data retention and data distribution?
A. Personally identifiable information
B. Phishing attacks
C. Zero day exploits
D. Personal electronic devices
Answer: A

13.Centrally authenticating multiple systems and applications against a federated user database is an example of:
A. smart card.
B. common access card.
C. single sign-on.
D. access control list.
Answer: C

14.WEP is seen as an unsecure protocol based on its improper use of which of the following?
A. RC6
B. RC4
C. 3DES
D. AES
Answer: B

15.Which of the following should be performed if a smartphone is lost to ensure no data can be retrieved from it?
A. Device encryption
B. Remote wipe
C. Screen lock
D. GPS tracking
Answer: B

16.In an 802.11n network, which of the following provides the MOST secure method of both encryption and authorization?
A. WEP with 802.1x
B. WPA Enterprise
C. WPA2-PSK
D. WPA with TKIP
Answer: B

17.Which of the following methods of access, authentication, and authorization is the MOST secure by default?
A. Kerberos
B. TACACS
C. RADIUS
D. LDAP
Answer: A

18.Which of the following facilitates computing for heavily utilized systems and networks?
A. Remote access
B. Provider cloud
C. VPN concentrator
D. Telephony
Answer: B

19.With which of the following is RAID MOST concerned?
A. Integrity
B. Confidentiality
C. Availability
D. Baselining
Answer: C

20.Which of the following reduces the likelihood of a single point of failure when a server fails?
A. Clustering
B. Virtualization
C. RAID
D. Cold site
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved