Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

H3C SU0-211 Exam - Cheat-Test.com

Free SU0-211 Sample Questions:

Q: 1
IP address 199.32.59.64, subnet mask is 255.255.255.224, subnet address
A. 199.32.59.64
B. 199.32.59.65
C. 199.32.59.192
D. 199.32.59.224
Answer: A

Q: 2
Huawei router serial interface encapsulation PPP protocol, you need to enter the command interface view is
A. link-protocol ppp
B. encapsulation ppp
C. enable ppp
D. address ppp
Answer: A

Q: 3
Divided by the network topology, network can be divided into
A. Bus
B. Star
C. Tree
D. Ring
E. grid
Answer: A,B,C,D,E

Q: 4
Among which the following network security and confidentiality of poor
A. mesh
B. tree
C. bus
D. star3
Answer: C

Q: 5
ADSL Modem with phone line interface is connected to
A. RJ 11
B. RJ 45
C. IEEE 1394
D. S / V terminal
Answer: A

Q: 6
VDSL technology is applicable to ().
A. long-range (greater than 2Km, less than 5Km) dispersed customer base
B. medium distance (less than 1.5Km), more focused customer base
C. close (less than 200M)-intensive customer base
D. long-distance (greater than 15Km) a concentrated customer base
Answer: C

Q: 7
Which of the following are transport layer protocol?
A. IP
B. TCP
C. UDP
D. SNMP
Answer: B,C

Q: 8
In the OSI model, the transport layer for the first () level
A. 3
B. 4
C. 6
D. 7
Answer: B

Q: 9
Which of the following protocol is the data link layer protocol ()
A. PPP
B. HDLC
C. IPX
D. IEEE 802.3
Answer: A,B,D

Q: 10
Have their own reliability mechanism for application layer protocol, () applies as transport layer protocol.
A. TCP
B. UDP
C. ICMP
D. HDLC
Answer: B

Q: 11
TCP applications will assign a source port number. TCP packet header source port number in the occupied () bytes.
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: B

Q: 12
The following agreements which are described in presentation layer OSI reference model protocol
A. ASCII, EB, C, DIC
B. IP, ARP
C. MAC, LLC
D. MPEG, MIDI
E. RPC, NFS, SQL
F. PICT, MPEG
Answer: A,D,F

Q: 13
ICMP packet type field is 8, the code field is zero, on behalf of ICMP ().
A. Echo request packet
B. Echo response packet
C. exceeded packets
D. destination unreachable message
Answer: A

Q: 14
V.35 synchronous mode the maximum transmission rate is
A. 64Kbps
B. 9200bps
C. 56kbps
D. 2048kbps
Answer: D

Q: 15
IP address 192.168.1.7/28 to subnet mask ()
A. 255.255.255.240
B. 255.255.255.248
C. 255.255.255.224
D. 255.255.255.252
Answer: A

Q: 16
The following () is a valid IP host address
A. 127.2.3.5
B. 1.255.255.2/24
C. 225.23.200.9
D. 192.240.150.255/24
Answer: B

Q: 17
FTP is designed for () the file transfer.
A. Low Rate
B. High-throughput
C. simple
D. read-only memory
Answer: B

Q: 18
TFTP protocol is a simple file transfer protocol, which uses () for file transfer
A. SIP
B. UDP
C. TCP
D. RTP
Answer: B

Q: 19
In the DNS query, the message is commonly used
A. SIP
B. RTP
C. UDP
D. TCP
Answer: C

Q: 20
Has a MAC address () bits
A. 6
B. 12
C. 24
D. 48
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved