Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-94X Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-94X Sample Questions:

Q: 1
Which two features are available only with Storage Foundation Enterprise? (Select two.)
A. Cross-platform Data Sharing (CDS)
B. Dynamic Storage Tiering (DST)
C. Veritas Operations Manager (VOM)
D. Dynamic Multipathing (DMP)
E. ability to import LUN snapshots
Answer: B, E

Q: 2
Which product level of Storage Foundation enables FlashSnap?
A. Extended
B. Basic
C. Standard
D. Enterprise
Answer: D

Q: 3
An administrator wants to use the Veritas Enterprise Administrator GUI to manage Veritas Storage Foundation from a remote system.
Which two services must be running on the Veritas Storage Foundation server? (Select two.)
A. vxconfigd
B. vxservice
C. vea
D. vxsvc
E. vxsvcctrl
Answer: A, D

Q: 4
Which two circumstances justify moving a disk group from Server A to Server B? (Select two.)
A. Server A is having hardware problems.
B. The volumes on Server B are redundant.
C. Server B offers better performance than Server A.
D. The volumes on Server A are concatenated.
E. Server B has no access to the SAN.
Answer: A, C

Q: 5
What is a primary advantage of the concatenation type of volume layout?
A. better free space utilization
B. improved performance
C. automatic load balancing
D. improved availability
Answer: A

Q: 6
Which command should be used to lock a mounted vxfs file system?
A. fsck
B. mountlock
C. vxedit
D. fsadm
Answer: D

Q: 7
Which Veritas Volume Manager daemon monitors changes to the disk group configuration data and automatically saves to a file any configuration changes that occur?
A. vxconfigd
B. vxrelocd
C. vxconfigbackupd
D. vxiod
Answer: C

Q: 8
Which Storage Foundation utility is used to generate random read and random write work loads so that the performance of a file system can be analyzed?
A. vxbench
B. vxtrace
C. vxstat
D. vmstat
Answer: A

Q: 9
Which command displays the number of paths for disk hds9500-alua0_57?
A. vxdisk -p list hds9500-alua0_57
B. vxdisk scandisk hds9500-alua0_57
C. vxdmpadm list hds9500-alua0_57
D. vxdisk list hds9500-alua0_57
Answer: D

Q: 10
An administrator sets up site awareness on a host, and wants to verify that everything is set up correctly.
Which command should they execute to break off one of the sites to verify the configuration?
A. vxbreak site
B. vxfiredrill
C. vxdg detachsite
D. vxsite detach
Answer: C

Q: 11
Which type of storage virtualization is Veritas Storage Foundation?
A. network-based
B. storage-based
C. host-based
D. direct-based
Answer: C

Q: 12
What does storage virtualization create?
A. additional storage space
B. more processing power
C. an abstraction layer above physical storage
D. more virtual memory
Answer: C

Q: 13
Which scenario requires host-based storage virtualization?
A. A server needs access to network-attached storage.
B. Servers with different operating systems need to access a single disk array.
C. Multiple servers need to access a single disk array.
D. A server needs to mirror data across disk arrays from different vendors.
Answer: D

Q: 14
Which component of Veritas Storage Foundation virtualizes storage?
A. File System
B. Volume Manager
C. Cluster Server
D. Volume Replicator
Answer: B

Q: 15
Which type of storage virtualization presents disks from multiple arrays and multiple vendors virtually to one or more servers?
A. host-based
B. network-based
C. storage-based
D. web-based
Answer: B

Q: 16
What are two advantages of a concatenated volume layout? (Select two.)
A. reduces latency
B. provides load balancing
C. can utilize disk spanning
D. simplifies administration
E. provides redundancy
Answer: C, D

Q: 17
An administrator has installed Veritas Storage Foundation Standard server on a number of hosts. The administrator now wants to centrally monitor and manage the hosts. The administrator also wants to generate reports for the hosts and the storage resources that the hosts use.
What should the administrator use to achieve this task?
A. Storage Foundation Reporter
B. Veritas Operations Manager
C. Veritas Enterprise Administrator (VEA)
D. Storage Foundation Enterprise
Answer: B

Q: 18
A system administrator has a large amount of inactive data on the company's storage devices. The excess amount of data is causing slow access to the active data. The administrator wants to set up automatic relocation of data so that data expires based on age.
How can the administrator set the threshold for automatic relocation of data?
A. use the Data Movement Service (DMS)
B. use the Dynamic Storage Tiering (DST)
C. use the Virtual Data Aging Service (VDAS)
D. use the Intelligent Storage Provisioning (ISP)
Answer: B

Q: 19
An administrator is installing Storage Foundation Basic in a pre-production environment. The target server has the following specifications:
- four CPUs
- one gigabyte (GB) of memory
- four 60 GB volumes
- the latest version of the operating system
After starting the installation it fails with an error.
What is the cause of this error?
A. The maximum number of VxVM volumes has been exceeded.
B. The Basic version is not available for UNIX.
C. The maximum number of CPUs in the server has been exceeded.
D. The minimum memory requirement has not been met.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved