Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-91W Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-91W Sample Questions:

Q: 1
Which two are valid Media Manager storage unit types? (Select two.)
A. standalone tape drive
B. NDMP devices
C. AdvancedDisk
D. Robot
E. BasicDisk
Answer: A, D

Q: 2
On which system(s) is the Symantec NetBackup 7.0 LiveUpdate agent installed by default?
A. master server only
B. master server and media server only
C. master server, media server, and client
D. media server and client only
Answer: C

Q: 3
A Symantec NetBackup 7.0 administrator at an accounting company has assigned the following default data classifications to the data that is being protected on a single disk storage unit.
Type of data     Data Classification
E-mail    Platinum Financial data    Gold Sales Silver Personnel    Bronze
Disk space is now limited and the administrator needs to ensure that financial data is preserved longer than e-mail data. What should the administrator do?
A. delete the Platinum data classification ID associated with e-mail data and re-define it for use with financial data
B. temporarily suspend the NetBackup scheduler, alter the Data Classification Names and Description to reflect their new values, and resume the scheduler
C. manually duplicate the data again to the same disk storage unit using a lifecycle policy and set the data classification value to Platinum
D. alter the rank for the Gold data classification to be higher than the rank of the Platinum data classification
Answer: D

Q: 4
Multiple data streams are configured and there is a policy with four items in the backup selections list. Storage units with multiple tape drives are set up to "allow multiple concurrent write drives." Only one job is going active at a time. What must be set to a value greater than 1 to allow all four streams to go active concurrently?
A. the master server "Maximum jobs per client" host property
B. the master server "Maximum backup copies" host property
C. the storage unit "Maximum streams per drive" attribute
D. the tape drive "Media multiplexing" property
Answer: A

Q: 5
An organization has a library with ten drives on the Storage Area Network (SAN). The library can be reached by all five media servers. Currently, two drives are assigned per media server.
Which option or agent can be used to allow each media server to use all drives on the SAN?
A. NetBackup Virtual Tape Option
B. Shared Storage Option
C. NetBackup OpenStorage
D. NetBackup SAN Media Server
Answer: B

Q: 6
What does Media Manager do when a volume reaches maximum mounts?
A. suspend the tape
B. freeze the tape
C. expire the tape
D. return the tape to scratch pool
Answer: A

Q: 7
Which two statements are true about the function of the Initiate Import utility in Symantec Netbackup 7.0? (Select two.)
A. Phase I creates a list of expired images.
B. Phase II lists and creates image files from tape or disk.
C. Phase I reads and creates image files in the image database.
D. Phase I requires each tape to be mounted if tape media is used.
E. Phase II imports the backups and creates fragments.
Answer: A, D

Q: 8
What is an accurate description of a Symantec NetBackup 7.0 domain?
A. all media servers and clients owned by multiple master servers
B. all clients owned by multiple master servers
C. all media servers and clients owned by one master server
D. all master and media servers on the same subnet
Answer: C

Q: 9
When performing a catalog backup, the Symantec NetBackup relational database (NBDB) is copied to a temporary location before being backed up. On a Windows master server, where is the temporary location for the NBDB files?
A. install_path\NetBackupDB\staging
B. install_path\NetBackupDB\temp
C. install_path\NetBackupDB\DbExt\Catalog
D. install_path\NetBackupDB\data
Answer: A

Q: 10
In Symantec NetBackup 7.0 and Media Manager, which two configurations are allowed? (Select two.)
A. media type = DLT, device = DLT, robot = TLD
B. media type = HCART, device = DLT, robot = TLD
C. media type = DLT2_CLN, device = DLT2, robot = TL8
D. media type = DLT2_CLN, device = DLT2, robot = TLD
E. media type = DLT4, device = DLT4, robot = TLD
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved