Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-47X Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-47X Sample Questions:

1. What are three options for locating and viewing Veritas NetBackup 6.5 manuals and other documentation? (Select three.)
A. NetBackup 6.5 media set (the CD-ROMs and/or DVD-ROMs)
B. documentation files in /opt/openv/goodies/hlp (UNIX/Linux)
C. hard copy documentation provided with NetBackup 6.5
D. online on the Symantec Corporation Support website
E. help files in C:\Program Files\Veritas\NetBackup\goodies\help (Windows)
Answer: ACD

2. Which two cause the Policy Execution Manager to modify the Next Due Jobs worklist? (Select two.)
A. when Enterprise Media Manager initiates a request to modify the worklist
B. when a backup policy is added, modified, or removed
C. when a job is initiated and completed
D. when a user initiated backup is requested
Answer: BC

3. In Veritas NetBackup 6.5 there are currently three storage units (STU -A, STU-B and STU-C). STU-A is set as On Demand Only, and STU-B and STU-C do not have On Demand Only selected. Three policies have been created as follows: PolicyA is set up to use storage unit STU-A, PolicyB is set up as Any Available storage unit and PolicyC is set up to use STU -C.
If STU-B fills up, and STU-A and STU-C still have available space, what happens to future backups for PolicyB?
A. Backups will use STU-A.
B. Backups will use STU-C.
C. Backups will remain queued waiting for available space on STU -B.
D. Backups will fail with an error message indicating media is unavailable.
Answer: B

4. In your data center, application data is deemed to be the most important data. You use Platinum Data Classification in the policy to back up the Application data. You have UNIX clients that use Silver and Bronze Data Classifications in their policies. There are Windows clients that do not use Data Classifications. All data is backed up to DSSUs, have a one -year retention and have relocated to tape.
Which backup images are deleted first from the DSSU s when the disk becomes full?
A. application backups
B. UNIX client backups
C. Windows client backups
D. No backups are deleted.
Answer: C

5. Which three statements are true about exclude lists? (Select three.)
A. They can be specific for schedules.
B. They can be specific for policies.
C. They can be used during user initiated backups.
D. They can use wildcards for file names.
E. They can be run after the include list.
Answer: ABD

6. What happens when a backup is started and there are no tapes in the poo l specified in the policy?
A. The backup automatically fails and a status code 96 is shown.
B. The Media Manager tries to move a tape from the Scratch Pool to the specified pool.
C. The oldest Full backup is deleted, and that tape is reused for the backup.
D. The GUI pops up a message asking the administrator which action to take.
Answer: B

7. Which two disk-based features support data de-duplication? (Select two.)
A. SAN Disk
B. Flexible Disk
C. OpenStorage Disk
D. PureDisk Storage
Answer: CD

8. What are two features of the Flexible Disk Option? (Select two.)
A. shared disk
B. de-duplication
C. replication
D. advanced disk
Answer: AD

9. What is OpenStorage?
A. the new Symantec physical disk array
B. the software layer that interfaces with any type of disk
C. the Veritas NetBackup 6.5 service that manages disks
D. a new term for a Veritas NetBackup 6.5 Disk Storage Unit
Answer: B

10. What are two benefits of using OpenStorage to manage and control the use of disk -based storage by Veritas NetBackup 6.5? (Select two.)
A. A Storage Unit can be configured to fail over from a Disk Pool to tape.
B. Multiple Media Servers can access and share a Disk Pool.
C. A Data Pool can be created, which allows load balancing of both tape and disk.
D. Load balancing can be performed across the Media Servers for a Disk Pool.
Answer: BD

11. What is it called when an administrator sets up a set of disk volumes that can then be assign to specific Media Servers, Policies, or Storage Units?
A. OpenStorage
B. Disk Pool
C. Volume Pool
D. Disk Storage Unit
Answer: B

12. An administrator wants to back up a VMware virtual machine using the VMware Consolidated Backup (VCB) interface.
Which component is required to enable VCB backups?
A. Database and Application Pack
B. Enterprise Client
C. Desktop and Laptop Option
D. Workstation Client
Answer: B

13. An administrator wants to use the capacity-based licensing model. There are 50 clients, each with 50 GB of data that must be backed up. Ten of the clients are database servers.
What is the correct specification for determining the license configuration?
A. 5 Front End Terabytes, 40 Client Licenses, 10 Application and Database Packs
B. 1 Enterprise Server, 40 Client Licenses, 10 Application and Database Packs
C. 2.5 Front End Terabytes, 50 Client Licenses, 10 Application and Database Packs
D. 5 Back End Terabytes, 50 Client Licenses, 10 Application and Database Packs
Answer: C

14. Which three features are included in the Standard Infrastructure capacity tier? (Select three.)
A. Library Based Tape Drive
B. OpenStorage Option
C. Vault Option
D. Shared Storage Option
E. Flexible Disk Option
Answer: ACD

15. Which two are internal databases used by Veritas NetBackup 6.5? (Select two.)
A. NDMP File database
B. Image database
C. Topology database
D. EMM database
E. Encrypted Media database
Answer: BD

16. Which feature of Veritas NetBackup 6.5 allows backup data to be encrypted at no additional cost?
A. Media Server Encryption
B. NDMP Encryption
C. Client Encryption
D. EMM Server Encryption
Answer: C

17. Which two components/options of Veritas NetBackup 6.5 include the Bare Metal Restore (BMR) Client? (Select two.)
A. Standard Client
B. Bare Metal Restore Client
C. Enterprise Client
D. Desktop and Laptop Client
E. Database and Application Pack
Answer: AC

18. For Veritas NetBackup 6.5, what is a backup image?
A. a complete copy of an existing backup to tape media (from a disk staging unit or tape media)
B. the subset of NetBackup 6.5 catalog metadata that describes and precisely locates the data from one client
C. all backup data that is backed up from one client in a single stream during a specific backup session
D. a full backup of the data from one client, plus the Bare Metal Restore system image from that same client
Answer: C

19. In Veritas NetBackup 6.5, what is a backup policy?
A. a set of associations defining which Backup Creation Wizard will run with which clients
B. a schedule defining when a given backup will execute its full or incremental sessions
C. a list of parameters that define the details of how a given backup will be performed
D. a list of clients to be backed up and how long the backup can run
Answer: C

20. Which two purchased options of Veritas NetBackup 6.5 enable the additional features found in the Enterprise Disk Foundation? (Select two.)
A. Enterprise Client Option
B. Advanced Vault Option
C. VCB Integration Option
D. OpenStorage Option
E. Flexible Disk Option
Answer: DE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved