Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-47W Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-47W Sample Questions:

1. A Veritas NetBackup 6.5 environment uses a multi-tiered architecture.
Which system functions as the first tier?
A. Media Server
B. NetBackup Operations Manager (NOM) Server
C. Enterprise Client
D. Master Server
Answer: D

2. Where can you find and access a full list of Veritas NetBackup 6.5 product documentation?
A. under the Help tab in any window of the NetBackup NOM console
B. in the Help (Windows) or hlp (UNIX/Linux) directories on the Master Server
C. online on the Symantec Corporation Support website
D. on any host that has NetBackup component(s) loaded, through the global Help function
Answer: C

3. A Veritas NetBackup 6.5 client system requests a user-initiated backup by sending a request to port 13720 of the configured Master Server system.
Which Veritas NetBackup service or process receives this request?
A. bpdbm
B. bprd
C. nbpem
D. nbjm
Answer: B

4. The customer runs the Images on Media report to obtain a list of backup images that are on the tape volume XYZ001.
Which NetBackup Master Server service/process maintains the catalog from which this report is derived?
A. NetBackup Jobs Database Manager
B. NetBackup Service Layer
C. NetBackup Job Manager
D. NetBackup Database Manager
Answer: D

5. In a customer's Veritas NetBackup 6.5 environment, the Master Server is host A, the Enterprise Media Manager (EMM) Server is host B, the only configured Media Server is host C, and Client systems are host D through host Z. The customer has encountered a problem performing a standard restore operation of host D from the tape on which the backup was written and was directed by Symantec support to enable debug logging for the bpbrm process.
On which Veritas NetBackup 6.5 system would this debug log be enabled?
A. NetBackup Master Server (host A)
B. NetBackup EMM (host B)
C. NetBackup Media Server (host C)
D. NetBackup Client (host D)
Answer: C

6. The backup of a client is not running at the expected time, based upon a specific backup policy and schedule.
Which Veritas NetBackup 6.5 service/process is responsible for the worklist that contains the entry for this job and for the initiation of the job, based upon the 'due' time of the job?
A. NetBackup Policy Execution Manager
B. NetBackup Job Manager
C. NetBackup Jobs Database Manager
D. NetBackup Backup and Restore Manager
Answer: A

7. The backup of a particular client system fails with a status code 49 - 'Client did not start'.
For which process do you need to create and check the debug log?
A. bptm
B. bprd
C. bpbkar
D. bpdbm
Answer: C

8. Which two statements are true about the PBX communication facility used in Veritas NetBackup? (Select two.)
A. PBX is used when legacy (pre-6.x) processes need to communicate with new (6.x) NetBackup processes.
B. PBX is used for all tape library command streams in NetBackup 6.5 and above.
C. PBX is used for NetBackup 6.0 and above for all interprocess communication.
D. PBX is used for all disk array snapshot facility command streams in NetBackup 6.5 and above.
Answer: AC

9. What is the purpose of the nbproxy process?
A. It facilitates communication between the Master Server and the client.
B. It provides communication between multi-threaded processes and PBX.
C. It facilitates communication between the Master Server and the Media Server.
D. It provides communication between multi-threaded processes and single-threaded processes.
Answer: D

10. The nbproxy process communicates and queries which Veritas NetBackup 6.5 component?
A. Enterprise Media Manager
B. Database Manager
C. Robotic Control Service
D. Automatic Volume Recognition daemon
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved