Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-250 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-250 Sample Questions:

Q: 1
How does Symantec DLP communicate with Symantec Messaging Gateway (SMG) to indicate what type of incident (if any) is related to a given message?
A. Symantec DLP uses the ICAP protocol to indicate if a message is clean,or if it violated any defined policies.
B. Symantec DLP will add information into the message that can be interpreted by SMG and then send it to SMG via SMTP.
C. Symantec DLP will quarantine messages that violate established policies,blocking it from SMG.
D. Symantec DLP will use TLS to send a notification message to the SMG server for any content violations.
Answer: B

Q: 2
What are two functions of the Control Center? (Select two.)
A. It provides message management services.
B. It downloads spam definitions.
C. It hosts Spam Quarantine.
D. It downloads virus definitions.
E. It runs filters.
Answer: A,C

Q: 3
During which phase of outbound message flow does Symantec Messaging Gateway 10.5 determine whether the number of recipients exceeds the good number of recipients per message?
A. message routing
B. message delivery
C. outbound SMTP session
D. outbound SMTP connection
Answer: C

Q: 4
What is required before attempting installation of the Symantec Messaging Gateway 10.5 appliance?
A. console access to the appliance
B. DVD-ROM drive listed on hardware compatibility list
C. valid license file
D. machine account created in Active Directory
Answer: A

Q: 5
Which TCP port is used for communication between the Control Center and the scanner(s)?
A. 41001
B. 41002
C. 41004
D. 41080
Answer: B

Q: 6
Symantec Messaging Gateway 10.5 is running out of disk space due to storing extended logs. The administrator is required to store extended log data for more than a year. Which action should the administrator take?
A. lower the maximum log storage limit
B. deploy Control Center on virtual appliance and add more disk space
C. configure remote logging
D. add higher capacity disks toapplianceRAID array
Answer: C

Q: 7
After configuring the directory data source, which tab must be selected to configure Invalid Recipients functionality?
A. Administration tab
B. Protocols tab
C. Reputation tab
D. DHA tab
Answer: B

Q: 8
Which two actions must be taken to allow end-users to create personal Good and Bad Senders lists? (Select two.)
A. add "Hold message in Spam Quarantine" action to Local Bad Senders domains
B. check the option "Enable end-user settings for this policy group"
C. configure an LDAP source with Authentication and Recipient Validation functions
D. configure an LDAP source with Authentication and Routing functions
E. configure an LDAP source with Authentication and Address Resolution functions
Answer: B,E

Q: 9
What happens to a message after it has been identified as a suspect virus and placed into the suspect virus quarantine?
A. It is automatically deleted after 7 days.
B. It is rescanned when the configured hold time has elapsed.
C. It is stored in the Central Quarantine Server.
D. It is forwarded to Symantec Security Response.
Answer: B

Q: 10
The administrator of a Japanese organization wants to view dates and times within the web-based interface of Symantec Messaging Gateway 10.5 in Japanese format. Which step during the site setup wizard allows the administrator to meet this requirement?
A. System Locale Setup
B. Language Setup
C. Country Setup
D. Time Zone Setup
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved