Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-202 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-202 Sample Questions:

Q: 1
In the App Center console, which two rules apply to profiles in the Settings Catalog? (Select two.)
A. Settings profiles in the Settings Catalog can be re-used in multiple Device Policies.
B. The administrator creates the Settings profiles and targets them directly to the devices independent of the Device Policies.
C. The administrator can add any Settings profile in the Catalog into any Device Policy or App Policy.
D. Changing Settings profiles in the Settings Catalog will affect all Device Policies where they are included.
E. The administrator must create a new Settings profile in the Catalog before a new Device Policy can be created.
Answer: A,D

Q: 2
What criteria does the device policy use to target devices with policies?
A. Device Type
B. User Groups
C. Compliance Status
D. Personal/Corporate Status
Answer: B

Q: 3
How are Device Policies determined for a user & device in the App Center console?
A. The highest priority policy targeting the user's group is sent, with 1 being highest priority.
B. All policies matching the user's group and device type are delivered to the user's devices.
C. The first policy that matches the user's group is sent, as checked from the top of the policy list to the bottom.
D. Only the policies that specifically identify a user's device will be sent to the device.
Answer: C

Q: 4
Which policy is an administrator unable to apply to BETA applications?
A. Require Authentication
B. Block Clipboard Copy Operations
C. Forced Update Policy
D. Require Encryption
Answer: C

Q: 5
What happens to an existing version of a mobile app when a new version is published?
A. the existing version is deleted
B. the existing version is unpublished
C. the existing version is renamed
D. the existing version is automatically re-categorized
Answer: B

Q: 6
Which two targeting settings does the administrator set in the item dialog for new content/apps? (Select two.)
A. Platform Type
B. Language
C. Jailbreak Status
D. Group
E. Platform Minimum Version
Answer: A,E

Q: 7
What priority type would an administrator set for a document to notify a user with a pop-up about the arrival of a new important document?
A. Optional
B. Recommended
C. Temporary
D. Required
Answer: D

Q: 8
Which method would successfully remove download access to an app version globally without affecting other versions of the app?
A. Revoke
B. Replace
C. Delete
D. Rescind
Answer: D

Q: 9
How does an administrator determine the last time a device "checked in" with the App Center?
A. select the device from the Devices menu
B. right-click on the device name
C. run the Device Details report
D. drag-and-drop device onto details menu
Answer: A

Q: 10
Which two categories are Permission categories in App Center? (Select two.)
A. Content
B. Apps
C. Mobile Library
D. Authentication
E. SSO Admin
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved