Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-200 Sample Questions:

Q: 1
Which two applications are supported for granular recovery by the Granular Restore Option (GRO)? (Select two.)
A. Microsoft SQL
B. Microsoft Exchange
C. Microsoft Active Directory
D. Microsoft SharePoint
E. Novell GroupWise
Answer: B,D

Q: 2
The Symantec System Recovery (SSR) 2013 Management Solution reports are broken into which two categories? (Select two.)
A. Software
B. Inventory
C. Destinations
D. Computers
E. Policies
Answer: D,E

Q: 3
A logged-in user with insufficient rights for using Symantec System Recovery (SSR) 2013 needs to back up the computer. How can the user access SSR and create a backup while logged in with insufficient rights?
A. use the One Time Backup feature
B. use the Run As feature in Windows
C. use the Impersonate function in the Advanced tab
D. use 'cold' imaging feature
Answer: B

Q: 4
An administrator is creating a cold backup from the standard Symantec Recovery Disk on a computer running a trial version of Symantec System Recovery (SSR) 2013. What will the administrator be prompted to provide?
A. Encryption pass phrase
B. Local administrator credentials
C. Microsoft Windows product key
D. Symantec System Recovery product key
Answer: D

Q: 5
Which two event triggers can be configured to allow Symantec System Recovery (SSR) 2013 to automatically start a backup? (Select two.)
A. ThreatCon Response
B. LiveUpdate
C. installing an application
D. User deleted
E. adding a job
Answer: A,C

Q: 6
What are two methods for performing backups with Symantec System Recovery (SSR) 2013? (Select two.)
A. create a recovery points of one or more volumes
B. back up an entire hard drive
C. backup Windows system state files
D. back up Exchange Information Store
E. back up selected files and folders
Answer: A,E

Q: 7
Which two virtual environments can use a .vhd file created by Symantec System Recovery (SSR) 2013? (Select two.)
A. Microsoft Hyper-V
B. OpenVirtual
C. Sun VirtualBox
D. VMware ESX Server
E. Citrix Xen Server
Answer: A,E

Q: 8
Which task allows a user to schedule a continual virtual machine conversion that is ready for a warm failover?
A. Convert Recovery Point
B. Recover My Computer
C. Continuous Failover
D. Run or Manage Virtual Conversions
Answer: D

Q: 9
Which characteristic is beyond the capabilities for Symantec System Recovery (SSR) 2013 Management Solution?
A. integrated deduplication
B. managed across multiple domains
C. offsite copy
D. scalable into large enterprises
Answer: A

Q: 10
An administrator of a Symantec System Recovery (SSR) 2013 Management Solution needs a customized version of the Symantec Recovery Disk installed directly to the file system on the remote client's system partition. What does the administrator need to install on the remote client?
A. Restore Anyware
B. LightsOut Restore
C. pcAnywhere thin client
D. Local SRD
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved