Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-199 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-199 Sample Questions:

Q: 1
Where does an administrator specify how often a report is run?
A. Reports -> Schedule
B. Reports -> Create a Reports
C. Reports -> Favorite Reports
D. Reports -> Schedule Reports
Answer: C

Q: 2
Which additional Email Reports Data collection must be enabled to track Top Probe Accounts via reports?
A. Spam and Unwanted Mail
B. Submissions
C. Sender IP connections
D. Invalid Recipients
Answer: D

Q: 3
Which two report file formats are available in Symantec Messaging Gateway 10.0 for executive summary reports? (Select two.)
A. CSV
B. PDF
C. DOCX
D. XML
E. HTML
Answer: B,E

Q: 4
Which two features of Symantec Messaging Gateway 10.0 can be implemented to address the need of Data Loss Prevention (DLP)? (Select two.)
A. setup content filtering rules using pre-defined content category dictionaries
B. setup connection to any industry standard DLP product
C. setup content filtering rules to strip out any executable content
D. enforce antivirus scanning for all outbound email
E. setup connection to Symantec's DLP Enforce product
Answer: A,E

Q: 5
On which two servers can the administrator remediate Data Loss Prevention (DLP) incidents? (Select two.)
A. The destination mail server, such as Microsoft Exchange or Lotus Domino.
B. The Symantec Messaging Gateway Scanner.
C. The Symantec Messaging Gateway Control Center.
D. The Symantec DLP Network Prevent server.
E. The Symantec DLP Enforce server.
Answer: C,E

Q: 6
The administrator of a Japanese organization wants to view dates and times within the web-based interface of Symantec Messaging Gateway 10.0 in Japanese format. Which step during the site setup wizard allows the administrator to meet this requirement?
A. System Locale Setup
B. Language Setup
C. Country Setup
D. Time Zone Setup
Answer: A

Q: 7
Which networking parameter can be configured during site setup wizard?
A. MTU size
B. DNS server
C. default gateway
D. virtual IP address
Answer: D

Q: 8
After the bootstrap process is completed, which action is unavailable through the web-based interface?
A. selecting the time zone
B. defining the Messaging Gateway role
C. changing the administrator's password
D. defining the IP address of the DNS server
Answer: B

Q: 9
Which two should be verified in the Message Audit log when testing a message against a newly created compliance policy? (Select two.)
A. message queue ID
B. verdict
C. actions taken
D. policy name
E. message ID
Answer: B,C

Q: 10
Which two can be used to verify that Symantec Messaging Gateway 10.0 is processing messages? (Select two.)
A. view the Message Audit log
B. view the Fastpass log
C. view message headers
D. view the invalid recipients header
E. view the Admin Audit log
Answer: A,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved