Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-173 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-173 Sample Questions:

Q: 1
Four jobs enter the Symantec NetBackup 7.5 job queue simultaneously. All jobs require the same resources and there are resources available to run only one job at a time. All master server Host Properties are set to default values, as are the attributes of the policies associated with the jobs. Of the four jobs, which job will run last?
A. Backup job
B. Restore job
C. Import job
D. Duplication job
Answer: A

Q: 2
Which default Windows Open File Backup method is used during a backup for a newly installed Symantec NetBackup 7.5 Windows 2003 client.?
A. VERITAS Snapshot Provider (VSP)
B. Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS)
C. snapshot provider configured in Global Client Attribute
D. Advanced Open File Option (AOFO)
Answer: C

Q: 3
A Symantec NetBackup administrator configures a policy to perform file system backups of multiple client systems using the Allow multiple data streams feature. All other policy attributes are at default settings. Which master server parameter must be configured to enable the backup jobs from a client to run concurrently?
A. Target storage unit: Maximum concurrent jobs
B. Global Attributes: Maximum jobs per client
C. Global Attributes: Maximum backup copies
D. Target storage unit: Enable multiplexing
Answer: B

Q: 4
A Symantec NetBackup 7.5 administrator needs to prevent all client systems from performing user-directed restore operations, while maintaining the client administrator's ability to view the contents of backup images. How should the administrator proceed?
A. add DISALLOW_CLIENT_RESTORE to the Symantec NetBackup configuration settings on the client systems
B. select the Allow browse only parameter for the clients included in the Client Attributes of the master server Host Properties
C. select the Allow client browse parameter in the Host Properties of the client system
D. deselect the Allow client restore parameter in the Host Properties of the master server system
Answer: D

Q: 5
An organization is installing a Symantec NetBackup 7.5 master server and the license key is unavailable during the installation process. What will be the result of the installation?
A. All features will be enabled for a 30-day evaluation period.
B. Only core functionality will be enabled.
C. Installation of the master server will fail.
D. Symantec NetBackup services will fail to start on the master server until a license key is installed.
Answer: C

Q: 6
Which command is used to manually register a new media server with the database on the master server?
A. nbemmcmd
B. nbdevconfig
C. bpminlicense
D. bpsetconfig
Answer: A

Q: 7
A company expanded the Symantec NetBackup 7.5 environment by adding a new media server. What is the fastest way to update several hundred Symantec NetBackup clients with the new media server information?
A. run the update_all_clients script
B. run the add_media_server_on_clients script
C. run the install_bp script
D. run the install_client_files script
Answer: B

Q: 8
Which script moves client software to a remote UNIX client from a UNIX master server?
A. ftp_to_client
B. install_client_files
C. client_config
D. send_client_files
E. update_client
Answer: B

Q: 9
An organization plans to upgrade its master server to Symantec NetBackup 7.5. A Symantec NetBackup media server is being used to perform a backup of the catalog. Which Symantec NetBackup version or versions are supported on the media server performing the catalog backup?
A. 6.5, 7.0, or 7.1
B. 7.5 only
C. 7.1 or 7.5 only
D. 7.0, 7.1, or 7.5
Answer: B

Q: 10
Which two tasks does the catalog backup perform? (Select two.)
A. ensures the catalog backup is created in a safe location
B. automatically assigns tapes to the CatalogBackup pool
C. appends to existing data on tape
D. backs up the catalog only when there are no client backups in progress
E. copies the NBDB to a staging area before backing it up
Answer: C,E

Q: 11
Which types of information are backed up by a cumulative incremental backup schedule?
A. files and folders that have changed since the last differential incremental, cumulative incremental, or full backup
B. files and folders that have changed since the last cumulative incremental or full backup
C. files and folders that have changed since the last full backup
D. files that have changed since the last incremental or full backup
Answer: C

Q: 12
An organization needs to automatically back up a server's data every other Sunday with a backup start window from 7:00 PM to 10:00 PM. It is expected that manual backups will never be run. How can this backup schedule be configured to ensure it runs every other Sunday at 7:00 PM?
A. Schedule type: Calendar Calendar Schedule: Recurring Week Days: 1st and 3rd Sunday
B. Schedule type: Calendar Calendar Schedule: Recurring Week Days: 2nd and 4th Sunday
C. Schedule type: Frequency, once per 2 weeks
D. Schedule type: Frequency, once per 13 days
Answer: D

Q: 13
A Symantec NetBackup administrator configures a Standardpolicy type for synthetic backups. What is required for a successful Synthetic Full if the client is offline?
A. successful traditional Full and Synthetic Incremental backup
B. bring the client online, successful traditional Full and Incremental backup
C. bring the client online, successful traditional Full and Synthetic Incremental backup
D. successful traditional Full and Incremental backup
Answer: D

Q: 14
A backup job failed. The backup administrator needs to collect log files for the services and daemons that use Unified-style logging. Which step must be performed by the backup administrator before sending the collected log files to Symantec technical support for analysis?
A. create log directories for the Symantec NetBackup services and daemons
B. set the Global logging level setting to a value of 5
C. run nbsu on the master server
D. run nbcplogs on the master server
Answer: D

Q: 15
The configuration parameters MIN_GB_SIZE_PER_DUPLICATION_JOB and IMAGE_EXTENDED_RETRY_PERIOD_IN_HOURS are part of the configuration for which feature?
A. Catalog Replication
B. Disk Staging
C. Storage Lifecycle Policy
D. NetBackup Vault
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved