Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-172 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-172 Sample Questions:

Q: 1
An administrator tries to suspend an active job from the Symantec NetBackup Activity Monitor but discovers that the option is grayed out. What is preventing the administrator from suspending the job?
A. Encryption is enabled.
B. The parent job is still active.
C. Multiplexing is enabled.
D. Checkpoint restart is disabled.
Answer: D

Q: 2
A Symantec NetBackup 7.5 administrator at a hospital needs to store secure tape copies of protected data to an offsite location. How can an administrator automatically eject tape media daily and create detailed reports.?
A. enable the Encryption attribute on the vault policy to perform automated ejects and create reports
B. use tape drives that support hardware encryption and use a Vault policy to perform automated ejects and create reports
C. use tape drives that support hardware encryption and use a storage lifecycle policy to perform automated ejects and create reports
D. configure a storage lifecycle policy to enable automatic ejects and create reports, then enable the Encryption attribute on the policy
Answer: B

Q: 3
A Symantec NetBackup 7.5 master server has a Microsoft Windows policy that protects over 500 servers using the directive ALL_LOCAL_DRIVES. The backup window for this policy is between 3:00 PM and 5:00 PM and is unshared with any other policy. When the backup window for this policy is open, the overall performance of the disk storage unit gets degraded. Which setting should the administrator modify to reduce the number of concurrent streams writing to the disk storage unit to 10 during the backup window?
A. disable multiplexing on the policy schedules
B. set the "Maximum backup copies" host property to 10
C. enable multiplexing for the storage unit and set the value to 10
D. enable the "Limit Jobs per policy" attribute
Answer: D

Q: 4
An administrator needs to protect a large volume of data with millions of files to tape. Which policy feature should the administrator use?
A. Use accelerator
B. Deduplication
C. Use multiple streams
D. FlashBackup
Answer: D

Q: 5
A tape library had the robot firmware upgraded and now the robot is reading the barcodes with additional characters. What can be done so that Symantec NetBackup 7.5 uses the same characters as before the firmware upgrade occurred?
A. update the Media ID Generation setting
B. update the Robot Type mapping
C. update the Media Type mapping
D. update the Barcode Rules setting
Answer: A

Q: 6
By default, new media is assigned to which volume pool during robot inventory without a configured barcode rule?
A. Symantec NetBackup pool
B. Scratch pool
C. Default pool
D. None pool
Answer: A

Q: 7
A backup has allocated a tape labeled SQL001 for a SQL backup job from the scratch pool and has assigned this tape to the Symantec NetBackup volume pool. An administrator now needs to move SQL001 to a previously created volume pool called SQLTapes. How is this accomplished?
A. right-click SQL001 and select Change
B. expire SQL001, right-click SQL001, and select Change
C. right-click SQL001 and select Move
D. edit the barcode rules and inventory the library
Answer: B

Q: 8
An administrator has a tape that has been previously used by Symantec NetBackup 7.5 for client backups but no longer contains valid data. The barcode has been changed and the tape has been moved to a different Symantec NetBackup domain. Which action will allow this tape to be used in the new domain?
A. move the tape to the scratch volume pool
B. relabel the tape
C. deassign the media
D. inventory the robotic library
Answer: B

Q: 9 An administrator must recover an expired image from a tape where only one remaining copy exists and there are other unexpired images on the tape. How should the administrator proceed?
A. run the Tape Contents report
B. run an import on the tape
C. duplicate the unexpired images
D. verify the tape
Answer: B

Q: 10
Which two are used to change the status of a disk pool? (Select two.)
A. Nbdevquery
B. Device Monitor
C. Devices > Disk Pools
D. Nbdevstatus
E. nbdevconfig
Answer: B,E

Q: 11
The Symantec NetBackup administrator is concerned that the media server deduplication pool is using more space than estimated. In which two places can the administrator find the amount of space used in the media server deduplication pool? (Select two.)
A. Reports > Disk Storage Status
B. Device Monitor > Disk Pools
C. Reports > Disk Logs
D. Devices > Disk Pools
E. Reports > Disk Pool Status
Answer: D,E

Q: 12
During catalog recovery the DR file is unavailable but the images database is intact. Which step should the administrator take first to resolve the issue?
A. identify catalog backup from the images database
B. run import on all media in the robot
C. import catalog image to disk to a temporary location
D. run bprecover -wizard from the command line with additional switches
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved