Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-151 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-151 Sample Questions:

Q: 1
What is a contrasting point between the Assess Procedural Controls and Assess Technical Controls business objectives?
A. The Assess Procedural Controls business objective allows provision of capacity to assess security compliance of assets against a set ofstandards, whereas the Assess Technical Controls business objective uses the CCS Vulnerability Manager to determine external threats.
B. The Assess Procedural Controls business objective uses CCS Vulnerability Manager to determine external threats, whereas the Assess Technical Controls business objective uses Response Assessment Module to control built-in content and mandates.
C. The Assess Procedural Controls business objective allows importing custom data into CCS Policy Manager, whereas the Assess TechnicalControls business objective uses Response Assessment Module to control built-in content and mandates.
D. The Assess Procedural Controls business objective uses the Response Assessment Module to control built-in content and mandates, whereasthe Assess Technical Controls business objective allows provision of capacity to assess security compliance of assets against a set of standards.
Answer: D

Q: 2
Which two Symantec Control Compliance Suite 11.0 components must be installed to help achieve the business objective: Plan for internal and external audits.? (Select two.)
A. CCS Application Server
B. Data Loss Prevention Connector
C. CCS Agent
D. Response Assessment Module
E. CCS Manager
Answer: A,E

Q: 3
In which two ways are the Assess Procedural Controls business objectives met by Symantec Control Compliance Suite 11.0? (Select two.)
A. The Response Assessment Module provides a set of standards to check against user policies.
B. The Response Assessment Module contains procedural controls to integrate content and directive.
C. The Response Assessment Module integrates with the policy module.
D. The Response Assessment Module is an external data application.
E. The Response Assessment Module is an entitlement assessment application.
Answer: B,D

Q: 4
How is the Assess Data Controls business objective met by the Symantec Control Compliance Suite 11.0?
A. Data Loss Prevention determines data loss from hardware.
B. Data Loss Prevention scans the network for loss of data.
C. Data Loss Prevention analyzes data contamination.
D. Data Loss Prevention is an external data application.
Answer: D

Q: 5
Computers hosting certain Symantec Control Compliance Suite 11.0 components should be colocated on the same LAN segment.
Which group of CCS components must be topologically deployed together?
A. Application Server, Production Database, and CCS Manager Collector
B. Application Server, CCS Manager Load Balancer, and CCS Manager Collector
C. CCS Manager Collector, CCS Manager Reporter, and CCS Manager Evaluator
D. CCS Manager Load Balancer, CCS Manager Reporter, and CCS Manager Evaluator
Answer: D

Q: 6
What is the recommended initial size and auto growth rate for TempDB on the Reporting Database Server in a very large scale Symantec Control Compliance Suite 11.0 deployment?
A. 5 GB - 10%
B. 5 GB - 20%
C. 20 GB - 10%
D. 20 GB - 20%
Answer: C

Q: 7
What are two functions of the Control Compliance Suite 11.0 (CCS) Directory? (Select two.)
A. It stores the asset data and user rights.
B. It manages the system scheduling and workflow.
C. It hosts the certificate authority for the CCS system.
D. It manages web-based dashboards.
E. It executes all standards-based jobs.
Answer: D,E

Q: 8
Symantec Control Compliance Suite 11.0 deployment models designed to collect and evaluate data from 2,000 assets should have two SQL Server systems: one to host the reporting database and the other to host the production database.
What is the minimum recommended memory configuration for each SQL system?
A. 8 GB
B. 12 GB
C. 16 GB
D. 32 GB
Answer: A

Q: 9
An organization has 5,000 assets that must be scanned weekly for the next calendar year using standards containing 350 checks.
What is the approximate amount of Reporting Database disk space required for each standard?
A. 100 GB
B. 300 GB
C. 500 GB
D. 700 GB
Answer: B

Q: 10
Which feature allows temporary permissions that exempt an asset from following an organizational policy for a specific time period?
A. Exceptions
B. Exemptions
C. Allowances
D. Exclusions
Answer: A

Q: 11
A customer needs to map internal requirements documents to mandates and controls. The customer also needs to track who has read these documents.
Which Symantec Control Compliance Suite 11.0 module should the customer use?
A. Symantec Control Compliance Suite Assessment Manager
B. Symantec Control Compliance Suite Risk Manager
C. Symantec Control Compliance Suite Vulnerability Manager
D. Symantec Control Compliance Suite Policy Manager
Answer: D

Q: 12
Symantec Control Compliance Suite 11.0 Risk Manager provides which functionality?
A. configuration assessment of IT assets
B. evaluation of procedural controls by providing automated web-based questionnaires
C. simplification of the policy management life cycle
D. a view of IT risk related to a business asset such as a business process, group, or function
Answer: D

Q: 13
Which Symantec Control Compliance Suite 11.0 feature allows users to view high-level information graphically using a web browser?
A. Compliance Reports
B. Remediation Reports
C. Tiered Dashboards
D. Dynamic Dashboards
Answer: D

Q: 14
During a fresh deployment of Symantec Control Compliance Suite 11.0, the installer displays a critical error at the completion of the product installation.
What is the recommended resolution for the failure?
A. use the repair option in add/remove programs
B. uninstall and re-install the product after rectifying the problem
C. get the latest operating system updates and rerun setup.exe
D. ensure the selected service account is a local system administrator
Answer: B

Q: 15
A partner responsible for installing a Symantec Control Compliance Suite 11.0 deployment adds a domain user to the CCS Administrator role. The domain user needs to create new certificates for multiple, new CCS Manager systems; however when the user attempts to create a certificate, it fails.
What is a likely reason for the failure?
A. The certificate password has expired.
B. The user is also a member of the CCS User role.
C. The user account password should be the certificate password.
D. The user must be an administrator on the Application Server system.
Answer: D

Q: 16
What must be installed on a computer in order to export evaluation results using the context menu?
A. Crystal Reports
B. Microsoft Excel
C. Adobe Reader
D. ODBC
Answer: B

Q: 17
Data Collection jobs can be created from which area?
A. Manage > Queries
B. Manage > Agents
C. Manage > Standards
D. Manage > Control Points
Answer: C

Q: 18
Which type of credentials must be configured if the asset in a data collection is part of a Windows Domain?
A. Windows Domain credentials
B. Windows Domain Cache credentials
C. Windows Common credentials
D. Windows Collector credentials
Answer: B

Q: 19
Which two Symantec Control Compliance Suite 11.0 roles are valid for exception management? (Select two.)
A. Exception Administrator
B. Exception Approver
C. Exception Auditor
D. Exception Owner
E. Exception Requestor
Answer: B,E

Q: 20
Which platform is unsupported in message-based data collection?
A. Oracle
B. Exchange
C. NDS
D. Sybase
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved