Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-149 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-149 Sample Questions:

Q: 1
Which two system components are verified during a pre-installation check for Veritas Storage Foundation and High Availability Solutions 6.0 for Windows? (Select two.)
A. shared disk storage compatibility
B. total physical memory
C. aggregate CPU performance
D. Active Directory
E. available installation disk space
Answer: B,E

Q: 2
What is the minimum permission required to install Veritas Storage Foundation and High Availability Solutions 6.0 for Windows.?
A. Domain Administrator
B. Local Administrator
C. Domain Operator
D. Local User
Answer: B

Q: 3
What is the default load balancing setting for the Dynamic Multi-Pathing (DMP) Active/Active mode?
A. Balanced Path
B. Round-robin
C. Weighted Paths
D. Least Blocks
Answer: C

Q: 4
Which feature is used to improve initial mirror synchronization time?
A. FastResync
B. SmartSnap
C. FastSync
D. SmartMove
Answer: D

Q: 5
What are the two site-based allocations for the site-aware allocation feature? (Select two.)
A. site-separated allocation
B. site-based allocation
C. site-specific allocation
D. site-confined allocation
E. site-campus allocation
Answer: A,D

Q: 6
Which utility is used to back up the private region?
A. vxcbr
B. vxsnap
C. vxassist
D. vxdg
Answer: A

Q: 7
Which feature is available when Veritas Cluster Server (VCS) is configured in secure mode?
A. SSL to encrypt communication between cluster nodes
B. a single sign-on mechanism to connect to a cluster
C. an isolated and secure environment for running applications
D. root broker configured in a stand-alone system outside cluster
Answer: B

Q: 8
What is the recommended number of NICs per system to configure a two node cluster?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: B

Q: 9
Which utility is used to determine whether a network adapter maintains its connection status in a system-defined variable?
A. getmac
B. getcomms
C. NICTest
D. ping
Answer: C

Q: 10
Which process enables the renaming of an imported dynamic disk group named DGName in Veritas Enterprise Administrator?
A. right-click on disk group object DGName, select rename Dynamic Disk Group, enter new name
B. select disk group object DGName, press F2, enter new name
C. right-click on disk object DGName, select Deport Dynamic Disk Group, enter new name
D. select disk group object DGName, select Import Dynamic Disk Group, enter new name
Answer: A

Q: 11
Which MountV resource attribute should be set to reduce failover time?
A. AutoFSClean
B. CheckFSAccess
C. PurgeStaleMountPoints
D. ForceUnmount
Answer: D

Q: 12
Solutions for which application are available in the Storage Foundation - High Availability Solution Configuration Center?
A. Microsoft Hyper-V
B. Symantec Enterprise Vault
C. Symantec NetBackup
D. VMware vSphere
Answer: B

Q: 13
Which benefit specific to Campus clusters does Veritas Storage Foundation 6.0 for Windows offer?
A. storage live migration
B. extended attributes
C. replicated data
D. site aware allocation
Answer: D

Q: 14
Which agent is used to configure high availability for a cluster aware application service if a specific Veritas Cluster Server (VCS) agent is unavailable?
A. Proxy agent
B. GenericService agent
C. Process agent
D. ServiceMonitor agent
Answer: B

Q: 15
Which command is used to validate recent changes made to the cluster configuration?
A. hasys -verify
B. haconf -verify
C. hacf -verify
D. hastatus verify
Answer: C

Q: 16
What is the minimum amount of memory required to make Microsoft Hyper-V virtual machines highly available with Veritas Storage Foundation and High Availability Solutions 6.0 for Windows?
A. 2GB
B. 3GB
C. 4GB
D. 8GB
Answer: C

Q: 17
An application is under maintenance for a application update on Server2. The application administrator wants Veritas Cluster Server (VCS) to keep the application running on Server2, but fault the service group and resource if a resource faults. Which service group attribute can accomplish this?
A. Priority
B. Evacuate
C. Frozen
D. Load
Answer: C

Q: 18
Which disk group type is required for Veritas Storage Foundation for Windows to work with a Microsoft Failover Cluster?
A. Cluster Dynamic disk group
B. Private Dynamic disk group
C. Secondary Dynamic disk group
D. Primary Dynamic disk group
Answer: A

Q: 19
An administrator is designing a cluster in a Microsoft Windows environment with three systems. Two of the systems are on the 192.168.4.0 Class C public network. The third system is on the 192.169.0.0 Class B public network. The administrator needs to have Microsoft Windows clients access the service groups independent of the system on which they are running. Which feature or change must
be incorporated into the design?
A. use the Lanman resource in each service group
B. change the servers so they all reside on the same subnet
C. change the servers so they all use the same subnet class
D. use the subnet resource in each service group
Answer: A

Q: 20
What are two different ways to perform an upgrade for a Veritas cluster? (Select two.)
A. parallel upgrade
B. offline upgrade
C. online upgrade
D. rolling upgrade
E. tiered upgrade
Answer: A,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved