Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-147 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-147 Sample Questions:

Q: 1
You have removed a system from a running Veritas Cluster Server cluster so that the cluster now only has seven nodes. You need to ensure the cluster will start successfully after a complete cluster shutdown.
Which line should be in the /etc/gabtab file to successfully start the cluster?
A. gabconfig -c -n 7
B. clust start seed=7
C. gabconfig start seed=7
D. clust -c -n 7
Answer: A

Q: 2
In a four-node cluster configuration, main.cf is modified to remove one of the four nodes. That node is decommissioned, and the remaining cluster configuration is unchanged. A power failure causes all three remaining nodes to shut down. What happens when all three nodes are powered on.?
A. The three nodes form a cluster.
B. Veritas Cluster Server will need manual intervention to come online.
C. LLT will fail because the fourth node is in the llthosts.
D. Veritas Cluster Server will go into ADMIN_WAIT.
Answer: B

Q: 3
An additional email address was added to the Veritas Cluster Server notifier resource without any other actions being taken. All but one user is receiving notifications. How can this problem be solved?
A. refresh the mailbox of the impacted user
B. restart the notifier resource
C. restart the SNMP daemon
D. restart the HAD daemon
Answer: B

Q: 4
The administrator of a four-node Veritas cluster has configured notifications as highly available for all notification methods. How many notification manager resources are running when all nodes are considered?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: A

Q: 5
One of the three coordinator disks needs to be repurposed as a data disk. What can the administrator do to accommodate growth in the data center and still provide SCSI-3 I/O fencing?
A. use gatekeeper LUNs to provide additional coordinator disks
B. replace all coordinator disks with Coordination Point servers
C. remove a coordinator disk from the cluster and replace it with a Coordination Point server
D. use compressed disks to double the space available for coordinator disks to enable future growth
Answer: C

Q: 6
While Veritas Cluster Server supports nodes in a cluster using different hardware or operating system versions, this is potentially undesirable for which two reasons? (Select two.)
A. user security
B. inability to handle load on failover
C. cluster upgrades
D. operational complexity
E. network connectivity
Answer: B,D

Q: 7
Which type of resources are considered by Veritas Cluster Server when determining whether a service group is online?
A. OnOnly
B. OnOff
C. Persistent
D. None
Answer: B

Q: 8
Which two triggers can only be enabled at the resource level? (Select two.)
A. Resrestart
B. Resadminwait
C. Resfault
D. Resstatechange
E. resnotoff
Answer: B,E

Q: 9
Which two actions must be taken to upgrade an application under Veritas Cluster Server control? (Select two.)
A. verify that the application agent supports the new version
B. verify that the new version is supported with haagent verify
C. freeze the application service group
D. freeze the application resources
E. stop the application agent on all systems
Answer: A,C

Q: 10
An administrator is manually adding a node named sym3 to an existing two-node cluster. What must be done after installing Veritas Cluster Server and configuring cluster communications on the new node?
A. run hastart -add sym3 on any node
B. run hasys -force sym3 on the new node
C. run haclus -addnode sym3 on the new node
D. run hastart on the new node
Answer: D

Q: 11
What is the first step when upgrading the operating system on a single node in a running multi-node
Veritas Cluster Server (VCS) cluster?
A. offline service groups on the node
B. freeze the service groups
C. migrate parallel service groups
D. shut down VCS on all nodes
Answer: A

Q: 12
Which two resource attributes need to be correctly set to prevent an unplanned outage due to an improper configuration that might cause a fault during the online process of the new resource? (Select two.)
A. AutoStart
B. Critical
C. Enabled
D. AutoDisabled
E. MonitorOnly
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved