Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-132 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-132 Sample Questions:

Q: 1
A company uses multiple control centers. What must be done to ensure legitimate NDRs are recognized by Bounce Attack Prevention across all scanners?
A. Configure the same seed value on each control center.
B. Configure different seed values on each control center.
C. Configure the same seed value on each scanner.
D. Configure different seed values on each scanner.
Answer: A

Q: 2
Which prerequisite must be met to take advantage of the Connection Classification and Fastpass features?
A. Symantec Messaging Gateway must use a virtual IP address.
B. Symantec Messaging Gateway must be configured with two network interfaces.
C. Symantec Messaging Gateway must be the first SMTP hop into the network.
D. Symantec Messaging Gateway must be configured in scanner-only mode.
Answer: C

Q: 3
Symantec Messaging Gateway 9.5 is certified for non-virtual deployment on which hardware devices?
A. Symantec 2950 series appliances
B. Symantec 3570 series appliances
C. Symantec 7100 series appliances
D. Symantec 8300 series appliances
Answer: B

Q: 4
What happens if a Symantec Messaging Gateway scanner is behind another internal messaging gateway?
A. Symantec Messaging Gateway scanners might quarantine all mail from the internal gateway MTA if DKIM is disabled.
B. Symantec Messaging Gateway scanners might identify the IP address of the internal gateway MTA as a source of spam.
C. Symantec Messaging Gateway scanners will trust all mail from the internal gateway MTA.
D. Symantec Messaging Gateway scanners will grant the internal gateway MTA a Fastpass.
Answer: B

Q: 5
What is the current name of the LDAP synchronization technology used within the Symantec
Messaging Gateway?
A. Dynamic Data Cache
B. Directory Data Service
C. Data Directory Tool
D. LDAP Directory Service
Answer: B

Q: 6
An administrator recently investigated the debug logs for Symantec Messaging Gateway 9.5 and resolved an issue. A few days later the administrator discovers that the disk storage is filling up quickly. What is the likely cause?
A. Real-time update level is turned up.
B. Local log level is turned up.
C. Active user data is turned up.
D. Remote log level is turned up.
Answer: B

Q: 7
Symantec Messaging Gateway 9.5 is running out of disk space due to storing extended logs.
The administrator is required to store extended log data for more than a year. Which action should the administrator take?
A. Lower the maximum log storage limit.
B. Increase the Messaging Gateway server threads.
C. Configure remote logging.
D. Delete messages from the queue.
Answer: C

Q: 8
An employee reports that a message sent to a customer was rejected. The employee provides sufficient information for the administrator to find the message using the Message Audit log. The employee wants to know why that message was blocked. Which section of the Message Audit Log detail page would provide this information?
A. Verdict
B. Message Header
C. Tracker
D. Destination
Answer: A

Q: 9
Which Directory Data Source function must be configured to enable end-user spam quarantine?
A. SMTP authentication
B. address resolution
C. recipient validation
D. authentication
Answer: D

Q: 10
What is the maximum number of incident folders that may be created in Symantec Messaging Gateway 9.5?
A. 100
B. 1,000
C. 10,000
D. unlimited
Answer: B

Q: 11
What do content incident folders allow administrators to configure?
A. granular access control
B. compression to reduce storage space
C. shared incident ID
D. additional folders where end-users can store junk mail
Answer: A

Q: 12
Which IM IP address is required for file transfers on the internal interface?
A. outbound IP address
B. secondary IM IP address
C. inbound IP address
D. internal IM host IP address
Answer: B

Q: 13
By default, which port does Symantec Messaging Gateway 9.5 use to retrieve updated spam definitions?
A. 80
B. 443
C. 8080
D. 41443
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved