Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-130 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-130 Sample Questions:

1.What is the Symantec recommended method for a Service Desk agent to use to install the Altiris Agent when visiting a user's cubicle?
A. Manual Pull
B. Manual Push
C. Scheduled Push
D. Agent Upgrade Policy
Answer: A

2.An administrator has joined a computer to a domain managed by Microsoft Active Directory.
Which two items must the administrator enable to automate the installation of the Altiris Agent on this computer.? (Select two.)
A. Altiris Agent for Windows - Install policy
B. Windows Computers with no Altiris Agent installed filter
C. Microsoft Active Directory import rule
D. Windows Computers with no Altiris Agent installed target
E. Scheduled Push to Computers policy
Answer: C,E

3.What is the first point of contact for the Altiris Agent?
A. Notification Server
B. Symantec Management Console
C. Package Service
D. Task Service
Answer: A

4.Which statement describes the relationship between Site Server and Notification Server?
A. Site Server assists Notification Server by providing packages and tasks to the Altiris Agent .
B. Site Server sends information, events, and data from the Inventory Rule Agent to Notification Server.
C. Site Server assists Notification Server by running reports.
D. Site Server takes over all functions for Notification Server.
Answer: A

5.Which component enables users to view data from the Configuration Management Database (CMDB)?
A. Log Viewer
B. Reports
C. Notification Server
D. Software Management Framework
Answer: B

6.Which Symantec Management Platform component processes data sent by the Altiris Agent and stores it in the Configuration Management Database?
A. Symantec Management Console
B. Software Management Framework
C. Notification Server
D. Site Services
Answer: C

7.How does the Symantec Management Console help keep reports secure and scoped?
A. by enforcing permissions that determine which reports users can view
B. by scoping privileges that determine which reports users can view
C. by using report filters so that only specific report data is displayed
D. by prompting Altiris Agents for log in credentials befo re viewing reports
Answer: A

8.Which component contains the core service of the Symantec Management Platform?
A. Configuration Management Database (CMDB)
B. Altiris Agent
C. Site Service
D. Notification Server
Answer: D

9.Which Symantec Management Platform component initiates policy-based communication?
A. Notification Server
B. Symantec Management Agent
C. Configuration Management Database (CMDB)
D. Symantec Management Console
Answer: B

10.What is a properly configured middleware computer known as?
A. Task Service
B. Subnet Server
C. Site Server
D. Package Server
Answer: C

11.Which two services can a Site Server provide? (Select two .)
A. Package Service
B. OAB Service
C. Task Service
D. AEXSVC Service
E. Replication Service
Answer: A,C

12.What can the administrator use to have resources assigned to specific sites without administrative intervention and as they register with the Notification Server?
A. Automation policy
B. Active Directory import policy
C. Inventory policy
D. Custom Inventory policy
Answer: A

13.Under which menu option are filters located in the Symantec Management Console?
A. Manage
B. Settings
C. Actions
D. Home
Answer: A

14.An administrator needs to review several Symantec Management Console reports daily and would like to have them in a single view. How can the reports be combined into a single view?
A. create a custom dashboard that merges the reports
B. create a custom portal page that displays each of the reports as web parts
C. export the reports and import them into one custom folder
D. link each of the reports to a single custom sub -menu item
Answer: B

15.Why would an administrator want to save a report as a web part?
A. to save the results for later reference
B. to use in a resource target
C. to use in a portal page
D. to be able to e-mail the results
Answer: C

16.How long are User-based policies cached on a managed computer?
A. one week
B. one month
C. two weeks
D. two months
Answer: A

17.Which policies run on Notification Server and are not concern ed with agent activity on managed computers?
A. Automation policies
B. Target-based policies
C. User-based policies
D. Filter-based policies
Answer: A

18.Which statement is true about the Default Shared Schedules shipping with Notification Server?
A. They cannot be deleted.
B. They cannot be modified.
C. They can override maintenance windows.
D. They cannot be disabled.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved