Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-12X Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-12X Sample Questions:

Q: 1
Two applications must either be online on the same system of a cluster or offline on the same system of a cluster. Which Location of Dependency supports this behavior?
A. global
B. local
C. hard
D. remote
Answer: B

Q: 2
A dependent service group can be brought online on SystemA only if an independent service group is online in the same Veritas Cluster Server cluster. If the independent service group faults, the dependent service group is taken offline. After the independent service group successfully fails over, Veritas Cluster Server will bring the dependent service group online.
Which type of service group dependency does this describe?
A. online global firm
B. online local soft
C. offline local soft
D. offline global hard
Answer: A

Q: 3
You have a two-system cluster with a production application on one system and a test application on another. The test and production applications cannot run on the same system at the same time. If the production application needs to fail over, the test application must be shut down first.
Which category of service group dependency supports this behavior?
A. offline
B. global
C. local
D. online
Answer: A

Q: 4
You are running a Veritas Cluster Server cluster that is replicating to a remote site. Your DBA creates a new volume for additional table space. How could this affect your disaster recovery?
A. The amount oftablespace replicated may now exceed the licensed amount.
B. The additional table space may not be formatted for replication.
C. The number of volumes replicated may now exceed the licensed amount.
D. The volume may not be added to the replicated volume group.
Answer: D

Q: 5
What is the Veritas Storage Foundation feature that allows you to easily get a static copy of replicated data at the secondary site?
A. Snapshots
B. FastResync
C. Data Change Maps
D. Global Cluster Option
Answer: A

Q: 6
Which Storage Foundation feature is used to send data changes to a remote site via an IP network?
A. Storage Replicator
B. Volume Replicator
C. NetBackup
D. Replication Exec
Answer: B

Q: 7
Which characteristic of Veritas Cluster Server attributes allows the public interface to be different for each of the systems in the cluster?
A. global
B. local
C. system
D. cluster
Answer: B

Q: 8
There are two connections from each system to the same subnet of the public network. Which bundled resources are used to configure IP failover within a system?
A. NIC and IP
B. SharedNIC only
C. SharedNIC and SharedIP
D. MultiNICB and IPMultiNICB
Answer: D

Q: 9
You require the ability to automatically failback to the original NIC after a fault. Which network resource combination would you use for failovers of virtual IP addresses across interfaces on a single system?
A. IP/NIC
B. IPMultiNIC/MultiNICA
C. IPMultiNICB/MultiNICB
D. IPMultiNICC/MultiNICC
Answer: C

Q: 10
Which network resource combination would you use for failovers of virtual IP addresses when you have only one available NIC to the public network?
A. IP/NIC
B. IPMultiNIC/MultiNICA
C. IPMultiNICB/MultiNICB
D. IPMultiNICC/MultiNICC
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved