Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-118 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-118 Sample Questions:

Q: 1
Enterprise Vault converts mail message attachments to text or HTML. What is a benefit of changing the default conversion type from HTML to text for certain document types?
A. increases the performance of file conversion
B. allows for the support of additional document types
C. allows for integration with third-party indexing engines
D. significantly reduces the amount of space taken by indexing
Answer: A

Q: 2
What are three benefits of enabling Enterprise Vault (EV) for Outlook Web Access users? (Select three.)
A. extends the archived mail availability
B. provides remote access to multiple user archives
C. provides remote access to archived public folder items
D. unloads mail from the Exchange Server
E. runs independent of EV services
Answer: A,B,C

Q: 3
From which three sources does Enterprise Vault provide a solution for archiving PST files? (Select three.)
A. Outlook profiles
B. Tape libraries
C. UNIX servers
D. Windows servers
E. Remote client workstations
Answer: A,D,E

Q: 4
Enterprise Vault can synchronize which three Exchange permissions with archive permissions? (Select three.)
A. Outlook Delegates permissions
B. Exchange Public Folder permissions
C. Outlook Folder permissions
D. Domain Administrative permissions
E. Outlook Address Book permissions
Answer: A,B,C

Q: 5
An organization needs an archiving vendor that can provide low administrative overhead for deploying different archiving strategies. Which configuration task makes it easier to deploy different archiving strategies using Enterprise Vault (EV)?
A. The administrator creates new Windows groups in Active Directory to align with their archiving strategy and moves the users into these groups.
B. The administrator uses provisioning groups to apply different archiving policies to the various groups.
C. The administrator moves mailboxes to specific group Exchange servers, then runs an EV Policy Manager script for each Exchange Server to deploy the policies.
D. The administrator creates a custom archiving policy for each executive user and leaves the default policy for everyone else.
Answer: B

Q: 6
In which three languages are Enterprise Vault clients available? (Select three.)
A. Traditional Chinese
B. Danish
C. Portuguese
D. Finnish
E. Hebrew
Answer: A,B,E

Q: 7
Enterprise Vault introduced enhanced archiving support for which Microsoft Exchange 2007 feature?
A. Outlook Web Access for Exchange 2007
B. Exchange Managed Folders
C. Exchange Management Shell
D. Exchange Dumpster
Answer: B

Q: 8
What are two reasons for adopting Enterprise Vault to manage unstructured content? (Select two.)
A. to protect messaging infrastructure to ensure uptime and productivity
B. to enable corporate discovery and end-user search
C. to centralize information management and retention
D. to create and retain snapshots to facilitate instant recovery
E. to enforce compliance with endpoint security policies
Answer: B,C

Q: 9
In which two ways does Optimized Single Instance Storage (OSIS) save storage space? (Select two.)
A. The SIS parts are shared between the Vault Stores in the same sharing boundary.
B. SIS identifies the SIS part from the filename.
C. Attachments are stored once within a sharing boundary.
D. The SIS parts are shared between the Vault Stores in different sharing boundaries.
E. Attachments are stored only once in a different sharing boundary.
Answer: A,C

Q: 10
Which two Enterprise Vault features reduce the storage requirements needed by a company to maintain information? (Select two.)
A. Data compression
B. Collections on archived data
C. Optimized Single Instance Storage
D. Storage on WORM devices
E. PST Migration
Answer: A,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved