Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-114 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-114 Sample Questions:

1.The WDE Disk Administrator Passphrase allows an administrator to?
A. Log into the PGP Universal Server.
B. Authenticate at BootGuard on any system in the Consumer Policy.
C. Change a user WDRT from the server.Change a user? WDRT from the server.
D. Run a bypass on the user system even if it is powered down.Run a bypass on the user?
system even if it is powered down.
Answer:B

2.Which of the following will cause Silent Enrollment to fail?
A. Directory Synchronization is enabled and there are multiple directories enabled.
B. LDAP Enrollment is enabled but the Bind DN has been entered correctly.
C. Key Reconstruction is enabled.
D. The Windows username / password are different than the LDAP credentials for the user.
Answer:D

3.Clustering can be done during or after installation and setup of a PGP Universal Server.
A. True
B. False
Answer:A

4.An Additional Decryption Key (or ADK):
A. Is often split into shares for security.
B. Can be used for decryption of files and emails.
C. Should only be used in situations clearly defined by an organization's security policies.
D. All of the above
Answer:D

5.If you move an encrypted file out of a PGP NetShare protected folder and onto your Windows desktop what happens?
A. The file is decrypted
B. The file remains encrypted
C. The file remains encrypted only if it is protected by the blacklist
D. If advanced user mode is enabled it stays encrypted
E. It is decrypted if the file is data created by an application on the blacklist
Answer:B

6.Which of the following PGP Desktop utilities has a command line interface?
A. PGP NetShare
B. PGP Zip
C. PGP Virtual Disk
D. None of the above
Answer:A

7.What methods can be used by Web Messengers to authenticate to an inbox?
A. LDAP, Dictionary or Passphrase
B. Token, Passphrase, or TPM
C. Passphrase, LDAP, Radius
D. Ignition key, LDAP, Radius
Answer:C

8.ADKs are only used for Messaging.
A. True
B. False
Answer:B

9.PGP Desktop is required to use the Out Of Mail Stream (OOMS) feature of PGP Universal Server.
A. True
B. False
Answer:A

10.There are several administrative levels available for logging into PGP Universa l Server.
A. True
B. False
Answer:A

11.The application whitelist? only works if the files are stored in a PGP NetShare encrypted folder.
A. True
B. False
Answer:B

12.What is the newest standard for secure message processing?
A. PGP/MIME
B. PGP Partitioned
C. SMIME
D. RSA
Answer:A

13.It is possible to prevent a folder from being PGP NetShare protected.
A. True
B. False
Answer:A

14.Advanced user mode for PGP NetShare is the recommended method to encrypt all files.
A. True
B. False
Answer:B

15.The Verified Directory is required to receive encrypted mail.
A. True
B. False
Answer:B

16.PGP Desktop can perform SMIME and / or PGP encryption.
A. True
B. False
Answer:A

17.When Bob receives his first Web Messenger message, one of his options for securing future messages could be "PGP Universal Satellite".
A. True
B. False
Answer:A

18.Your customer's PGP Universal Server is running in Learn Mode and they want to automatically create external users. How could this be done?
A. By simply sending email to external users (with a no-key policy of Smart Trailer or Web Messenger).
B. By configuring Directory Synchronization to import external users? keys.
C. By enabling the Verified Directory service (so that external users can manually upload their keys).
D. It is not possible to automatically create external users in Learn Mode.
Answer:D

19.Dictionaries can be used to add users to Consumer Groups or used for Mail Policy processing, but they cannot be used to configure a Consumer Policy.
A. True
B. False
Answer:A

20.Bob, an external user, has just downloaded and installed PGP Satellite from a PGP Universal Server managing the example.com domain. Which of the following statements is true?
A. PGP Satellite will encrypt all email Bob sends to any domain.
B. PGP Satellite will only encrypt email that Bob sends to the example.com domain.
C. Bob is added to the example.com PGP Universal Server as an internal user.
D. It is now too late for Bob to change his delivery preference.
Answer:B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved