Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-095 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-095 Sample Questions:

1.What is the primary purpose of change control in the context of security?
A. to apply changes that increase security posture
B. to prevent changes from decreasing security posture
C. to automatically apply security changes on a set schedule
D. to automatically undo changes that cause security problem
Answer: B

2. What are most organizations concerned with when looking at risk as it relates to impact on an asset?
A. downtime B: . revenue
C. response time
D. exposure
Answer: B

3. How does a denial of service attack work?
A. It attempts to break the authentication mode.
B. It imitates the behavior of a valid user.
C. It cracks passwords, causing the system to crash.
D. It prevents a legitimate user from using a system or service.
Answer: D

4. Which Symantec solution can identify and block a malicious file from being downloaded in an HTTP session?
A. Web Gateway
B. Brightmail Gateway
C. Network Access Control
D. Critical System Protection
Answer: A

5. customer is experiencing image-based spam and phishing attacks that are negatively impacting messaging flow. Which Symantec solution should be recommended to this customer?
A. Brightmail Gateway
B. Endpoint Protection
C. Network Access Control
D. Backup Exec System Recovery
Answer: A

6. Which challenge does security information and event management (SIEM) help solve for customers?
A. monitoring for performance problem on servers
B. monitoring configuration changes in applications
C. monitoring for business compliance issues
D. monitoring for security violations
Answer: D

7. Which WO events could potentially be seen by a network monitoring solution in the context of
information protection? (Select Two.)
A. a program storing social security numbers in a SOL database
B. a hacker exfiltrating data out of an organization
C. a malicious insider emailing data out of an organization
D. an employee on their home ISP webmailing confidential data
E. an administrator incorrectly configuring email servers
Answer: B,C

8. What is one of the benefits of the assessment step within the security policylifecycle, according to the Security Solutions 1.0 course?
A. It provides the actionable configuration standards.
B. It allows organizations to understand where critical assets reside.
C. It educates the employees and manages the enforcement of a products.
D. It analyzes the policythrough interviews.
Answer: B

9. Malware that contains a backdoor is placed on a system that will later be used by the cybercriminal to gain access to the system. The cybercriminal was successful in which phase of the breach?
A: capture
B: discovery
C: incursion
D: exfiltration
Answer: C

10. What is the primary benefit of a people-based workflow solution?
A. business process creation
B. centrally managed collaboration
C. coordination of web services
D. user-based task assignment
Answer: B

11. What is a key benefit of integrating multiple security-related solutions?
A. automates administration across multiple security solutions
B. develops IT security policies across security solutions
C. consolidates critical data from separate security solutions
D. enforces user policies across unrelated security solutions
Answer: C

12. Which type of breach source is Albert Gonzalez, as mentioned in the Security Solutions 1.0 course?
A. well-meaning insider
B. malicious insider
C. cybercriminal
D. disgruntled employee
Answer: C

13. What is the primary goal when creating a security products?
A. to assist in the compliance process
B. to ensure systems have updated patches
C. to protect information
D. to report on system configuration
Answer: C

14. What is the purpose of defining a technical standard?
A. to identify minimum system configuration requirements for assets
B. to define roles and responsibilities within an organization
C. to create documented exceptions or waivers to a policy
D. to implement the guidelines directed by management
Answer: A

15. A cybercriminal wants to break into an organization using a SOL injection attack. What will the cybercriminal do to start the attack?
A. enter a command at a user prompt
B. locate a user input field on the company's web page
C. gain administrative access to the database
D. use SOL slammer malware
Answer: B

16. How do the security program approaches rank in order from least mature to most mature?
A. compliance, risk, IT security
B. risk. compliance, IT security
C. IT security, compliance, risk
D. IT security, risk, compliance
Answer: C

17. What should be in place before automatically blocking confidential data leaving the organization?
A. hard drive encryption
B. well-refined data loss policies
C. email message encryption
D. endpoint management software
Answer: B

18. An employee has installed a video game on their company -issued laptop. Which Symantec solution can prevent this installation in the future?
A. Altiris IT Management Suite
B. Endpoint Encryption
C. Brightmail Gateway
D. Security Information Manager
Answer: A

19. Which framework is used to manage change within an IT organization?
A. Management of Risk (MOR)
B. Information Technology Asset Management (IT AM)
C. Information Technology Infrastructure Library (ITIL)
D. Control Objectives for Information and Related Technology (CobiT)
Answer: C

20 An employee's computer was recently infected by a virus due to opening an attachment received through email. Which Symantec solution could have prevented this?
A. Brightmail Traffic Shaper
B. Brightmail Gateway
C. Network Access Control
D. Data Loss Prevention
Answer: B

21. An administrator wants to identify and monitor systems with weak or static passwords. Which Symantec solution can help collect this information?
A. Data Loss Prevention
B. Endpoint Protection
C. Critical System Protection
D. Control compliance Suite
Answer: D

22. What does the Control Objectives for Information and Related Technology (CobiT) framework focus on, according to the Security Solutions 1.0 course?
A. IT implementation life cycle
B. computer security concepts
C. international security procedures for audit
D. confidentiality. integrity, and availability
Answer: A

23. What is a critical success factor when implementing workflow software?
A. It should work well with application integration software.
B. It should work well with web security software.
C. It should work well with bug tracking infrastructure.
D. It should work well with network access controls.
Answer: A

24. Which type of attack would be most successful against the password T63k#s23A?
A. cross site scripting
B. brute-force
C. dictionary
D.SOL injection
Answer: B

25. Which two benefits does patch management provide an organization? (Select two.)
A. modifies usability or performance of a computer
B. removes vulnerabilities through software fixes
C. updates operating systems and ensures compliance
D. migrates the operating system
E. counts software licenses installed
Answer: B,C

26. Which WO topics did Art Gilliland state in the Security Solutions 1.0 course as areas that Symantec plans to invest in? (Select WO.)
A. reputation-based security
B. identity management
C. cryptography
D. cross-product management and reporting
E. security of social networkinq sites
Answer: A,D

27. What do software patches affect within a company's environment?
A. applications only
B. operating systems only
C. operating systems and applications only
D. operating systems. applications. and hardware configurations
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved