Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-093 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-093 Sample Questions:

1.Which information is recommended to be included in an Exact Data Matching (EDM) data source?
A. date fields
B. numeric fields with fewer than five digits
C. column names in the first row
D. country, state, or province names
Answer: C

2.What must a policy manager do when working with Exact Data Matching (EDM) indexes?
A. re-index large data sources on a daily or weekly basis
B. index the original data source on the detection server
C. deploy the index only to specific detection servers
D. create a new data profile if data source schema changes
Answer: D

3.Which two protocols are available by default and recognized by Network Monitor by their individual signatures? (Select two.)
A. FTP
B. HTTPS
C. IM: AIM
D. SNMP
E. TFTP
Answer: A,C

4.What does Network Monitor use to identify network traffic going to a nonstandard port?
A. string matching
B. port range
C. either UDP or TCP
D. protocol signature
Answer: D

5.Which detection server can block file transfer protocol (FTP) requests?
A. Network Monitor Server
B. FTP Prevent Server
C. Web Prevent Server
D. Endpoint Prevent Server
Answer: C

6.Which server encrypts the message when using a Modify SMTP Message response rule?
A. Encryption Gateway
B. SMTP Prevent Server
C. MTA Server
D. Enforce Server
Answer: A

7.What must a Data Loss Prevention administrator recycle for Ne twork Monitor filter configuration changes to take effect?
A. VontuMonitorController
B. PacketCapture
C. FileReader
D. Network Monitor
Answer: D

8.What are two available options when accessing the Configure Server page to configure protocol filters? (Select two.)
A. HTTPS
B. FTP
C. SMTP
D. ICMP
E. UDP
Answer: B,C

9.What should be used to exclude email going to any email address in the partner.com domain?
A. IP filter
B. L7 filter
C. Content filter
D. Sender/User Matches pattern
Answer: B

10.Which products run on the same detection server?
A. Network Protect and Network Discover
B. Endpoint Discover and Network Discover
C. Network Monitor and Network Prevent
D. Network Discover and Network Monitor
Answer: A

11.What is the primary function of Endpoint Prevent?
A. encrypts confidential data being sent over the network or copied to removable media
B. finds confidential data and quarantines the data to a central repository
C. disables end-user devices that are unauthorized by a company's data security policies
D. stops confidential data from being sent over the network or copied to removable media
Answer: A

12.What is a function of the Enforce Server?
A. policy creation
B. detection of incidents
C. inspection of network communication
D. identification of confidential data in repositories
Answer: A

13.Which two actions are associated with FlexResponse? (Select two.)
A. manually quarantine files
B. automatically quarantine files on file shares
C. modify a response within a policy
D. automatically quarantine files on endpoints
E. apply digital rights to content
Answer: A,E

14.Where does an incident responder find the exact matches that triggered an incident?
A. Incident Dashboard
B. Incident Snapshot
C. Incident List
D. Incident Summary Report
Answer: B

15.Which feature is a key benefit of on-screen notification?
A. uses on-screen notification in different languages
B. educates the user about the violation that has occurred
C. stops the movement of data that violates policies
D. notifies the user that the Endpoint Agent is active
Answer: D

16.Which product lets an incident responder see who has access to confidential files on a public file share?
A. Network Protect
B. Endpoint Discover
C. Endpoint Prevent
D. Network Discover
Answer: D

17.The user interface (UI) will be used to upgrade to Symantec Data Loss Prevention 10.5. A Data Loss Prevention administrator will be logging in to the Enforce Se rver from a desktop to perform the upgrade.
The Vontu\Protect\config\Manager.properties file is set to default settings. Which port must be open to connect to the upgrader application?
A. 8080
B. 8090
C. 8100
D. 8300
Answer: D

18.To which file system folder does PacketCapture write reconstructed SMTP messa ges?
A. drop
B. drop_pcap
C. drop_discover
D. drop_smtp
Answer: B

19.What is the sequence of message processing for Network Monitor?
A. Packet Capture -> File Reader -> Detection -> Incident Writer
B. Monitor Controller -> Detection -> File Reader -> Incident Writer
C. File Reader -> IncidentPersister -> Manager -> Notifier
D. Request Processor -> Packet Capture -> File Reader -> Detection
Answer: A

20.Which component has an obfuscated (hidden) log?
A. Endpoint Agent
B. Enforce Server
C. Network Monitor
D. Network Discover
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved