Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-086 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-086 Sample Questions:

Q: 1
An administrator for a Sysantec Backup Exec System Recovery 2010 Management Solution needs a customized version of the Symantec Recovery Disk installed directly to the file system on the remote client’s system partition.
What does the administrator need to install on the remote client?
A. Restore Anyware
B. LightsOut Restore
C. pcAnywhere thin client
D. a remote Express Recovery task
Answer: B

Q: 2
Which two best practice tasks should be completed after installing the Symantec Backup Exec System Recovery 2010 software? (Select two.)
A. stop and start the services
B. perform a LiveUpdate
C. configure ThreatCon
D. configure the first backup
E. configure the first restore
Answer: B, D

Q: 3
To prevent unauthorized access to recovery points when stored on a network share, what should be enabled in the job definition?
A. T-10 encryption
B. Pretty Good Privacy (PGP) encryption
C. Symantec Endpoint Encrypton
D. Advanced Encryption Standard (AES) encryption
Answer: A

Q: 4
Which two drive type can he used as the destination drive in the Copy My Hard Drive wizard? (Select two.)
A. SATA attached hard drive
B. snare on a different windows server
C. Blu-ray drive
D. network-attached storage
E. USB attached hard drive
Answer: A, E

Q: 5
From which tab in the Symantec Recovery Disk can a user run the Check Hard Disk for Errors option before restoring a system?
A. Utilities
B. Recovery
C. Analyze
D. Restore
Answer: C

Q: 6
A customer is creating a recovery point of the/dev/hdai volume on a Linux machine called system_001 v2I. The recovery point is going to be saved to a locally-attached storage device mounted at the /dev/sdbi directory.
Which command would accomplish the backup?
A. besr-b/dev/hdai-d/dev/sdbi/system_rjoi.v2i
B. besr-b/dev/hdai-d/dev/sdbl/system_00l.v2i
C. besr-b/dev/sdb1/system_001.v2i-d/dev/hdal
D. besr-b/dev/sdbl/system_00l.c2i-b/dev/hdal
Answer: A

Q: 7
Which two options must be installed to migrate managed client computers from Symantec Backup Exec System Recovery Manager 85 (BESR) to Symantec Backup Exec System Recovery 2010 Management Soltion? (Select two.)
A. Altiris Agent
B. BESR plug-in
C. Symantec Installation Manager
D. Symantec ThreatCon
E. BESR Management Console
Answer: A, B

Q: 8
Which two factors should be evaluated when configuring recovery points for Symantec Backup Exec System Recovery 2010 (BESR)? (Choose two.)
A. available hard disk space
B. installed components for BESR
C. size of pagefile
D. recovery point type
E. version of NET installed
Answer: A, D

Q: 9
Which two riles are intentionally excluded from drive-based backups? (Select two)
A. conflg sys
B. Dootini
C. ntuser.dat
D. htberfii.sys
E. pagefile.sys
Answer: D, E

Q: 10
Which characteristic is beyond the capabilities for Symantec Backup Exec System Recovery 2010 Management Solution?
A. integrated deduplication
B. managed across multiple domains
C. P2V migration
D. scalable into target enterprises
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved