Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Symantec ST0-079 Exam - Cheat-Test.com

Free ST0-079 Sample Questions:

1. In addition to storing messages for Spam Quarantine and Suspect Virus Quarantine, which type of messages can the Control Center store?
A.notification messages
B.compliance triggered messages
C.delivered messages
D.deleted messages
Answer: B

2. To reach Message Audit logs, which tab should be selected in the Brightmail Control Center?
A.Status
B.Administration
C.Reports
D.Compliance
Answer: A

3. Which feature requires Invalid Recipient Handling to be enabled?
A.Bounce Attack Prevention
B.Directory Harvest Attack recognition
C.Reputation Lookup
D.Fastpass
Answer: B

4. An administrator has navigated through Status -> LDAP Synchronization.
Which tab will display details about an LDAP Synchronization?
A.LDAP to Scanners
B.LDAP to CC
C.LDAP Status
D.CC to LDAP
Answer: B

5. A client needs to import structured customer data.
Which resource is used for this requirement?
A.records
B.dictionaries
C.regular expressions
D.patterns
Answer: A

6. What does the Fastpass feature do?
A.skips virus scanning for known viruses
B.skips resource intensive spam scanning steps
C.passes incoming mail directly to the downstream MTA
D.bypasses scanning on outgoing mail
Answer: B

7. Which feature of Symantec Brightmail Gateway 8.0 detects Non -Delivery Reports (NDR) created by an attacker?
A.Directory Harvest Attack
B.Anti-Phishing Filter
C.Bounce Attack Prevention
D.Symantec Probe Network
Answer: C

8. What is the Heuristic Detection (Bloodhound) feature designed to detect?
A.unknown viruses
B.fuzzy matches against compliance rules
C.regex matches
D.Denial of Service (DoS) attacks
Answer: B

9. What happens to a message that is forwarded to the Suspect Virus Quarantine?
A.It is automatically deleted after one week.
B.It is rescanned when the configured hold time has elapsed.
C.It is placed in the administrator's queue for review.
D.It is forwarded to Symantec Security Response.
Answer: B

10. True file typing is a feature used to combat which behavior?
A.spamming
B.renaming
C.phishing
D.spimming
Answer: B

11. Which two email authentication technologies are included in Symantec Brightmail Gateway 8.0? (Select two.)
A.Sender ID
B.POP before SMTP
C.Domain Keys Identified Mail (DKIM)
D.Certified Email
E.Sender Policy Framework (SPF)
Answer: AE

12. Spam Rule sets are automatically downloaded from Symantec on a regular basis.
How often are these rule sets refreshed?
A.every 5 to 10 minutes
B.every 30 to 60 minutes
C.every 3 to 5 hours
D.every day
Answer: A

13. Which two tasks are performed by the SMTP session component of the MTA? (Select two.)
A.It verifies the IP address reputation with the BMServer.
B.It performs aliasing/masquerading for messages.
C.It reports the message as spam.
D.It applies the specified queue thresholds.
E.It interacts with the BMServer to access the filtering modules.
Answer: BD

14. Which service retrieves new and updated email filters from Symantec Security Response through HTTPS file transfer?
A.LiveUpdate
B.Conduit
C.Brightmail Engine
D.MTA
Answer: B

15. What are two functions of the Control Center? (Select two.)
A.It provides message management services.
B.It routes messages for delivery.
C.It hosts Spam Quarantine.
D.It downloads virus definitions.
E.It runs filters.
Answer: AC

16. Which MTA operation is used if incoming messages need to be stopped while waiting for new virus definitions?
A.Accept and deliver messages normally
B.Pause message scanning and delivery
C.Do not accept incoming messages
D.Accept but do not scan incoming messages
Answer: B

17. Which MTA operation is used if queues need to be drained to remove a host from use and continue scanning and delivery of messages?
A.Accept and deliver messages normally
B.Pause message scanning and delivery
C.Do not accept incoming messages
D.Accept but do not scan incoming messages
Answer: C

18. What are two parts of the Control Center? (Select two.)
A.Message Store
B.LDAP Sync Service
C.Brightmail Engine
D.LiveUpdate Conduit
E.Suspect Virus Quarantine
Answer: BE

19. What is the recommended hard-drive size for a scanner-only virtual machine?
A.60GB
B.80GB
C.100GB
D.160GB
Answer: A

20. What is the minimum required memory size for virtual machine deployments?
A.1GB
B.2GB
C.4GB
D.6GB
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved